reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Asiq- Wszystkiego Naj Naj.....:-D:-D:-D
chociaz ja tez zauwazylam ze jestem na tym watku zbedna :shocked2: nikt nie widzi moich postow itp moze nie pisze ostatnio nic sensownego bo nie mam o czym pisac, no ale jednak:dry: czuje sie jak powietrze
nosz jak ja ci zaraz przyleje!!!!!!!!! no naprawde na glowe zeszcie poupadaly! Lilus ty to jak B dla drugoego B a wiec bez pierwszego B nie będzie naszego BB
ASIQ wsiego najlepszego i bąbelka slicznego

proszę bardzo, specjalna dla Pań:-)

no sie zrehabilitowalas kochana!

reklama
damskaja_wodka_dla_kobiet.jpg

proszę bardzo, specjalna dla Pań:-)
No widzisz odrazu lepiej to teraz juz bedziesz Kasiulec :-D:-D:-D

Dzien dobry kobitki

Dlugo mnie nie bylo, wiem. Dziekuje Wam wszystkim za pamiec, jestescie kochane. Takich przyjaciol jak Wy, to ze swieczka szukac
Nie odzywalam sie, bo przechodzilismy z m. kryzys i juz myslalam, ze dupa a nie IVF bedzie. Na szczescie jakos sie dogadalismy i wczoraj bylismy na wizycie. Umowy podpisane i nie ma juz odwrotu. Ja mialam usg dowcipne (wsjo ok, az jestem zdziwiona bo u mnie zawsze jakas mala cysta lub cos podobnego sie czailo), okazuje sie ze moj prawy jajnik jest troche leniwy ale za to lewy dzielnie pracuje za 2. Pobrali nam tez krew na HIV i zoltaczke (jak wyjdzie pozytywnie, to lipa
Poza tym, moj m. byl bardzo zadowolony bo nauczyl sie robic nowa rzecz - czyli zastrzyki. Zaczynam wyciszacze 24, potem 7 nastepna wizyta i od dziewiatego stymulacja. Po ok 2 tygodniach pobieraja mi jajka, a po nastepnych 2-3 dniach transfer. Boze ale bedzie sie dzialo

W ogole to jestem tak roztrzesiona emocjonalnie, ze przy podpisywaniu sie rozryczalam jak male dziecko. Nie moglam sie uspokoic jak moj m. dawal mi zgode na to, ze po jego smierci bede mogla uzyc naszych zamrozonych embrionow. Ja to wszystko mialam przed oczami a on tylko mnie przytulal i mowil, - nie boj sie, ja przeciez nigdy nie umre :-D

Teraz ide czytac co u Was

Wiem tylko o Hance
Kingus - Glaski dla brzunia

Asiq - STO LAT!!!!!
Ola PM, Badaicka (widze, ze ustawiasz nowych, hihihi ), Lilu, Marzenixx, Kropeczki, Szafirek, Eve, Sisi, Dzeni, Martynka, Lolitka, Zaniepokojona, Makaronka, Nektarynka, Loree - na sto procent zapomnialam o polowie dziewczynek ale dla wszystkich Was -

Ostatnia edycja:
Wiec pisze o dupie maryny bo....
bardzo Was wszystkie polubiłam i dla tego tu jestm i cos pisze.
Może kogos wkurzam,że wrzucam obrazki,pisze bzdety ale dobrze mi tu i nigdzie sie nie ruszam.
Kochana, wrzucaj obrazki, pisz o czym tylko chcesz i ani mi się waż stąd ruszać!!!

STO LAT, STO LAT niech żyje żyje nam...........Wszystkiego dobrego kochana i szybko fasolki pod serduszkiem ci zyczę !!!!!!!!

Asiq wszystkiego najlepszego :-)

Asiq- Wszystkiego Naj Naj.....:-D:-D:-D

ASIQ wsiego najlepszego i bąbelka slicznego
Dziękuję Dziewczyny. Kochane jesteście :***

Dzien dobry kobitki

Dlugo mnie nie bylo, wiem. Dziekuje Wam wszystkim za pamiec, jestescie kochane. Takich przyjaciol jak Wy, to ze swieczka szukac
Nie odzywalam sie, bo przechodzilismy z m. kryzys i juz myslalam, ze dupa a nie IVF bedzie. Na szczescie jakos sie dogadalismy i wczoraj bylismy na wizycie. Umowy podpisane i nie ma juz odwrotu. Ja mialam usg dowcipne (wsjo ok, az jestem zdziwiona bo u mnie zawsze jakas mala cysta lub cos podobnego sie czailo), okazuje sie ze moj prawy jajnik jest troche leniwy ale za to lewy dzielnie pracuje za 2. Pobrali nam tez krew na HIV i zoltaczke (jak wyjdzie pozytywnie, to lipa
Poza tym, moj m. byl bardzo zadowolony bo nauczyl sie robic nowa rzecz - czyli zastrzyki. Zaczynam wyciszacze 24, potem 7 nastepna wizyta i od dziewiatego stymulacja. Po ok 2 tygodniach pobieraja mi jajka, a po nastepnych 2-3 dniach transfer. Boze ale bedzie sie dzialo

W ogole to jestem tak roztrzesiona emocjonalnie, ze przy podpisywaniu sie rozryczalam jak male dziecko. Nie moglam sie uspokoic jak moj m. dawal mi zgode na to, ze po jego smierci bede mogla uzyc naszych zamrozonych embrionow. Ja to wszystko mialam przed oczami a on tylko mnie przytulal i mowil, - nie boj sie, ja przeciez nigdy nie umre :-D

Teraz ide czytac co u Was

Wiem tylko o Hance
Kingus - Glaski dla brzunia

Asiq - STO LAT!!!!!
Ola PM, Badaicka (widze, ze ustawiasz nowych, hihihi ), Lilu, Marzenixx, Kropeczki, Szafirek, Eve, Sisi, Dzeni, Martynka, Loloitka, -
No jeteś!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie faktycznie bedzie dzialo! :-) superaśnie!
a jak opisywalas to podpisywanie umowy to i ja sie rozryczalam to czytajac! jak ja bym tam byla to bym normalnie mogla robic za placzke! :-D teraz juz szybko pojdzie :-):-):-) wow takie wiesci nam tu walnelas ze az z emocji mi sie lapki spocily i kleja sie do klawiszy :-D

Kasiulec bo my tu takie fajne baby jestesmy co to wiesz i konie mozna kraść! to sie czlowiek od razu czuje jak u siebie! zobaczysz ze jutro juz stwierdzisz ze sie od nas uzależnilas! :p

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kobitki
Asiq - STO LAT!!!!!
Ola PM, Badaicka (widze, ze ustawiasz nowych, hihihi ), Lilu, Marzenixx, Kropeczki, Szafirek, Eve, Sisi, Dzeni, Martynka, Loloitka, -
Kaprycha-sie wzruszyłam jak to przeczytałam........
Dobrze,ze juz jesteś

A widzisz ktos musi młodziez ustawiac:-D Hanki nie ma to sie dzielimy jej obowiazkami ;-)

ło mój boże..prawie spadłam z krzesła jak zobaczyłam kto tu do nas zawitał :)

Kaprycha miło Cię widzieć :)
Laska ale się u Ciebie teraz będzie działo...masakra

reklama
No jeteś!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie faktycznie bedzie dzialo! :-) superaśnie!
a jak opisywalas to podpisywanie umowy to i ja sie rozryczalam to czytajac! jak ja bym tam byla to bym normalnie mogla robic za placzke! :-D teraz juz szybko pojdzie :-):-):-) wow takie wiesci nam tu walnelas ze az z emocji mi sie lapki spocily i kleja sie do klawiszy :-D

Dzieki wielkie :-D Ja teraz straszny placzek sie zrobilam, az mi glupio:zawstydzona/y: A Ty nie sciemniaj i pisz co u Ciebie slychac??
Ja juz dziewczynki tego wszystkiego nie nadrobie a mam powazne zaleglosci. Plz napiszcie mi co sie mniej wiecej dzialo pod moja nieobecnosc, a ja w tym czasie zupke zrobie :szok: Cholera moj m. pomysli ze to jakies swieto, hihihi

Do góry