reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja teraz trochę nie kumata jestem i trzeba do mnie prosto z mostu;-)
No ale kamień z serca mi spadł, że nie przeszkadzam :-)

no prosze cie kobieto...zawsze o kazdym pamietasz i kazdemu odpiszesz..a ja mialam na mysli kobiety ktore wpadaja tu jak burza, halasu na robia i dobre rady daja jak tu zajsc w ciaze, bo jej sie udalo

reklama
Asiq- Wszystkiego Naj Naj.....:-D:-D:-D

Jakby nie było zaliczam się do zaciążonych i chyba ten post był skierowany do mnie. Wiem, że powinnam siedzieć na innym wątku ale tu jestem od marca 2008 i jakby nie było bardzo się do Was przywiązałam, walczyłam o ten wątek żeby nas nie łączyli(niektóre pamiętają jakie toczyłyśmy o to boje).
Jeśli oczywiście wolą większości jest bym nie wypowiadała się na tym wątku to oczywiście odejdę.....

Chcesz dostac w pupe, co to za mysli, nu nu nu tak myslec

chociaz ja tez zauwazylam ze jestem na tym watku zbedna :shocked2: nikt nie widzi moich postow itp moze nie pisze ostatnio nic sensownego bo nie mam o czym pisac, no ale jednak:dry: czuje sie jak powietrze

Ostatnia edycja:
Nie na zaraz zrobie rozpierduche jak nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Powariowały laski od tej pogody!!!
JAKIE ZBEDNE,JAKIE POWIETRZE!:wściekła/y:
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam,no!
Ja wiem,że to jest watek STARACZEK :tak: wiem ! ja niby sie staram ale... nie mierzę temperatury,nie sprawdzam sluzu nic mi nie dolega :baffled: Wiec pisze o dupie maryny bo....
bardzo Was wszystkie polubiłam i dla tego tu jestm i cos pisze.
Może kogos wkurzam,że wrzucam obrazki,pisze bzdety ale dobrze mi tu i nigdzie sie nie ruszam.Przeciez nie bedziemy zakładac drugiego watku zeby sobie poplotkowac,posmiac sie ,pocieszać czy podogryzac nawzajem :baffled:

No chyba,ze macie takie zyczenie

reklama
damskaja_wodka_dla_kobiet.jpg

proszę bardzo, specjalna dla Pań:-)

Do góry