reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się wieczornie.

Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.

Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.

Nie dobiło mnie to że się nastawiłam i uwiezyłam, choć trochę uwieżyłam ale dobiło mnie to że nawet po takich kombinacjach się nie udało.

Sorry za zamieszanie, walne se w palnik i jutro do was zawitam.

Buziole

Haniku - nie wiem co mam powiedzieć...:baffled: - może to plamienia - ja też takie miałam!

A my dziś mamy studniówkę :-):-) od jutra dwucyfrowe odliczanie :)

reklama
Też tak sobie pomyślalam :happy2:

świat jest mały co?:-)
Bardzo mały:tak::-D

dobra............i ja przylazlam...........z lampka wina.....nie krzyczec ....doktor mi kazał
Ciąża i wino....:no: No ale ja nie będę moralów prawic.. i co to za lekarz, że ciążę karze zalewac lampką wina, heh:baffled:

Hejka kobitki.Od niecałej godzinki jestem juz u siostry,bo jestem u niej na kilka dni:tak:Super sie leciało,bez zadnych kłopotów:tak:Buziolki
Wspaniale Madzia:tak: Teraz będziesz mogła wybrac się do lekarza i dłużej z nami posiedziec:tak::-)

A i co ja chciała bym wam powiedzieć...

Ostatnie historyje z mężem, mój urlop, i pewne sytuacje których nie chce tu poruszać sprawiły, że... nie mam ochoty teraz na dziecko a tym bardziej z człowiekiem z którym muszę co nieco poukładać.

Powodzenia wszystkim
Przykro mi..:-(

i co za cisza sie zrobila??
Ja oglądam mój ukochany film Bodyguard :-)
Ahh...My z M tez ogladaliśmy wczoraj:tak::happy2:

Witam się wieczornie.

Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.

Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.

Nie dobiło mnie to że się nastawiłam i uwiezyłam, choć trochę uwieżyłam ale dobiło mnie to że nawet po takich kombinacjach się nie udało.

Sorry za zamieszanie, walne se w palnik i jutro do was zawitam.

Buziole
Hanka ło matko... słyszałam,że niektóre kobitki mają @ w czasie ciąży.. ale i tak mi przykro i przytulam..

Haniku - nie wiem co mam powiedzieć...:baffled: - może to plamienia - ja też takie miałam!

A my dziś mamy studniówkę :-):-) od jutra dwucyfrowe odliczanie :)
Studniówkę?? w sierpniu??;-)

Dzień Dobry.Ja juz jestem wstanieta,mojej siostry maluszki mnie obudziły,ale jakos jeszcze nie jestem spiąca;-)Jak narazie pije mietową herbatke.Mam nadzieje ze dowiem sie u lekarza duzo dobrych wiadomosci:tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie z ranka z kawka...
Dzień dobry
test zrobiony - niestety negatywny:no:
teraz tylko, żeby pogoda w Zakopcu była, bo...:wściekła/y:
moze jeszcze nic straconego - moze za wczesnie...

A ja chyba zblizam sie do @ bo wczoraj pojawil sie sliczniusi syfek na brodzie a dzis kolo nosa:-):-):-) nie jadlam czekolady ani mcdonaldsa wiec to moze byc tylko jedno i oby SZYBKO SZYBKO SZYBKO przylazla...

CZEŚĆ BABECZKI
co tylko wstałam i zasiadam do kompa po wspaniałe wieści a tu takie smutaski z rana Andziu i Hanka moze jeszcze nie wszystko stracone

Bernadko - w koncu malz zrozumie - moj tez krecil nosem...

Co do wagi po clo i duphastonie to przybylo mi 5 kg ktore znalezc mozna na brzuchu(rowniez wyglada jak 4 miesiac) Ja w zyciu na diecie nie bylam a wrecz musialam jesc zeby nie schudnac a tu teraz 63 kg i cholera tych trzech nie moge zrzucic...
mam nadzieję ze zrozumie bo chyba zgłupieje jak nie dotrze do niego to co mówie

ja jak sobie pomyśle ile jeszcze przez te hormony przyjdzie mi przytyć to wole nawet w lustro wtedy nie spogladac
dobra............i ja przylazlam...........z lampka wina.....nie krzyczec ....doktor mi kazał
a dlaczego ci kazał wino pić w ciaży??
Hejka kobitki.Od niecałej godzinki jestem juz u siostry,bo jestem u niej na kilka dni:tak:Super sie leciało,bez zadnych kłopotów:tak:Buziolki
super ze szczęsliwie wylądowałaś w Polsce a teraz biegusiem do lekarza :tak:
A i co ja chciała bym wam powiedzieć...

Ostatnie historyje z mężem, mój urlop, i pewne sytuacje których nie chce tu poruszać sprawiły, że... nie mam ochoty teraz na dziecko a tym bardziej z człowiekiem z którym muszę co nieco poukładać.

Powodzenia wszystkim
Niunia co sie stało wygadaj się t ci ulży :tak:
o kurczaczek to nie mozliwe Hanka przytulam mocko :tak:
Dzień dobry
test zrobiony - niestety negatywny:no:
teraz tylko, żeby pogoda w Zakopcu była, bo...:wściekła/y:
o k**wa jak to co to się dzieję @ brak i fasolki brak?? to nie mozliwe :-:)-(

reklama
Do góry