reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko widzisz u mnie teraz było tak łatwo i szybko. Właściwie nic nie zdążyłam wypróbować, żadnej z metod. Ale o pierwszą dzidzię walczyłam 9 miesięcy i oprócz mierzenia temperatury i testów owu, stosowałam się do wszystkich "mądrych" rad. A więc był cykl kiedy sex był co dzień, był cykl że co 2 dni. Były wszystkie polecane pozycje, leżenie z nogami w górze itp, itp.
I co? I jedno wielkie nic. Dlatego uważam,że nie ma reguły.

Ja naprawdę bardzo przeżywałam wszystkie porażki. Czytam Was i doskonale wiem co czujecie jak się nie udaje, choć pewnie o tym nie myślicie. A że pojawiłam się na forum mając już jedno dziecko i z drugim udało się ze pierwszym razem- to może denerwować. Zdaję sobie z tego sprawę. Mnie też kiedyś wkurzało,że innym udaje się za pierwszym razem. I nie zawsze cieszyłam się z cudzej ciąży, bo najbardziej na świecie chciałam,żeby to była moja ciąża....
Wiem o wiele mniej od Was i nie ukrywam tego. Macie ogromną wiedzę.
Ale z mojego doświadczenia wynika że po prostu nie ma jednej metody na zajście w ciążę.

A z Ktosiową to poniosło mnie bo to takie sranie w banię. Wpada tak po prostu po tym jak ostro namieszała i jeszcze super metody na zapłodnienie podaje. Specjalistka się znalazła.
Do jej dziecka nic nie mam, niech będzie zdrowe i szczęśliwe.

nie zrozumcie mnie zle.. jesli faktycznie komus sie udało od razu to chwała mu za to.. tylko wkurza mnie jak ktos prawi morały.. musisz robic tak czy siak to wtedy wychodzi bo mi sie tak udało a innej osobie juz nie.. ja jestem przykladem na to ze sex codziennie nic nie daje ze sex w owu nie dziala.. wiem ze totakze zalezy od ilosci nasienia.. ale nie piszmy ze to pomaga lub tez nie.. bo podkresle jeszcze raz to kazda/kazdy jest inna/inny

reklama
nie zrozumcie mnie zle.. jesli faktycznie komus sie udało od razu to chwała mu za to.. tylko wkurza mnie jak ktos prawi morały.. musisz robic tak czy siak to wtedy wychodzi bo mi sie tak udało a innej osobie juz nie.. ja jestem przykladem na to ze sex codziennie nic nie daje ze sex w owu nie dziala.. wiem ze totakze zalezy od ilosci nasienia.. ale nie piszmy ze to pomaga lub tez nie.. bo podkresle jeszcze raz to kazda/kazdy jest inna/inny
Alleluja !! Dobrze gadasz kobito , piłaś dzis coś???:-D Albo cie ktos wyprowadzil z rownowagi??:-D hehehehhe

A i co ja chciała bym wam powiedzieć...

Ostatnie historyje z mężem, mój urlop, i pewne sytuacje których nie chce tu poruszać sprawiły, że... nie mam ochoty teraz na dziecko a tym bardziej z człowiekiem z którym muszę co nieco poukładać.

Powodzenia wszystkim

reklama
a coz to niunia taki kiepski nastroj?? coz ten samiec ci takiego zrobil - oni sa tylko gorsza wersja nas wiec nie mozna od nich za duzo wymagac choc zdarzaja sie wyjatki:-):-)

Do góry