reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się wieczornie.

Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.

Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.

Nie dobiło mnie to że się nastawiłam i uwiezyłam, choć trochę uwieżyłam ale dobiło mnie to że nawet po takich kombinacjach się nie udało.

Sorry za zamieszanie, walne se w palnik i jutro do was zawitam.

Buziole

reklama
A czemu tak pozno??

Moja bratowa jest w ciazy, nikt sie nie spodziewa, ze my tez sie staralismy... poza tym nie chce im mowic na wypadek gdybym miala stracic te ciaze w pierwszym trymestrze...

Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa:szok:
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję:tak:

I JAK???

To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem:-D:-D

Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.

Witam się wieczornie.

Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.

Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.

Nie dobiło mnie to że się nastawiłam i uwiezyłam, choć trochę uwieżyłam ale dobiło mnie to że nawet po takich kombinacjach się nie udało.

Sorry za zamieszanie, walne se w palnik i jutro do was zawitam.

Buziole

Hanka, no co z Toba, moze to tylko plamienie?? Wez Ty babo jedna zacznij wreszcie mierzyc temperature!!!

Do góry