reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
A ja to co?? nie widac mnie ?? taka mala nie jestem:-):-):-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
papa badaicko ;-) ja czekam na męza wciąz jeszcze z pracy nie wrocil.....
HankaM
Fanka BB :)
Witam się wieczornie.
Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.
Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.
Nie dobiło mnie to że się nastawiłam i uwiezyłam, choć trochę uwieżyłam ale dobiło mnie to że nawet po takich kombinacjach się nie udało.
Sorry za zamieszanie, walne se w palnik i jutro do was zawitam.
Buziole
Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.
Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.
Nie dobiło mnie to że się nastawiłam i uwiezyłam, choć trochę uwieżyłam ale dobiło mnie to że nawet po takich kombinacjach się nie udało.
Buziole
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Ale tak normalna?? czy tylko plamienia?? moze jeszcze dzis sie nie upijaj??
badaicka
Paulusia i Filipek
Boshe Hania :---(Przykro mi jak cholera.:-(
Do dupy to wszystko,no :-----(
Przytulam Cie mocno kochana
Do dupy to wszystko,no :-----(
Przytulam Cie mocno kochana
Ostatnia edycja:
badaicka
Paulusia i Filipek
Haniu no własnie może to plamienia tylko a nie @Ale tak normalna?? czy tylko plamienia?? moze jeszcze dzis sie nie upijaj??
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o fuck
nie zgadzam sie....hania....
nie zgadzam sie....hania....
reklama
A czemu tak pozno??
Moja bratowa jest w ciazy, nikt sie nie spodziewa, ze my tez sie staralismy... poza tym nie chce im mowic na wypadek gdybym miala stracic te ciaze w pierwszym trymestrze...
Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję
I JAK???
To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem
Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.
Witam się wieczornie.
Buziole
Hanka, no co z Toba, moze to tylko plamienie?? Wez Ty babo jedna zacznij wreszcie mierzyc temperature!!!
Podziel się: