reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Uciekam, mój M mnie chce namówić na oglądanie jakiegoś horroru. Chyba REC. No nie wiem czy to dobry pomysł. Zobaczę tylko kawałek i podejmę decyzję....

Miłego wieczoru i udanej nocki.

No i potem to ja jestem ta najgorsza co ma największą gębę a Ty się tylko pod tym podpisujesz:-D:-D:-D
No zawsze musi byc jakas czarna owca w stadzie:-D
Kurczak,no zaraz pijaczko :-(

Boshe nasprzedawałam sie tego jak pracowałam w monopolowym a jeszcze ani razu nie piłam :baffled: tak samo jak Desperadosa :-:)szok:

Ty za dobrze masz, znowu pewnie męża zagonilas do garów a sama chlejesz:-D
A desperadosa ostatnio pilam ten nowy tequila i musze powiedziec ze bardzo mi smakowal:tak:

Ja pierdo**.. 1,5 godziny was czytalam..moglyscie sie wstrzymac troche????!!!
ja dzisiaj dzien spedzilam z rodzinka na dzialeczce i korzystalismy z pieknej slonecznej pogody, jutro tez sie wybieramy ( nie produkujcie za duzo!!! ) i moze sie naturalnie opale troche..Caluski Robaczki moje

a powiedz mi jaką masz dietę? Czy słyszałaś może , żeby miały one negatywny wpływ na nasienie?

stosuje diete niskocholesterolowa - poczytaj o niej w necie, podpytaj lekarza o jej skutki...

Moj M to moj mąż jakby co :tak: Macie racje, on sie powoli oswaja stad te jego glupie teksty. Wczoraj juz bylo znacznie lepiej, sam mowil o malym per 'brzusio' i bylo zabawnie :tak: Tylko, ze bylismy na wycieczce gorskiej i ja nie moglam szybko isc i musialam co jakis czas siadac (brzuchol niezle napierniczal momentami, taki klujacy przeszywajacy i promieniujacy bol), M to raczej tolerowal, ale w pewnym momencie jak powiedzialam, ze nie wiem czy brzusio w ogole przezyje ten wysilek, to M na to, ze 'ciaza to nie choroba' :shocked2: Oczywiscie, ze to nie choroba, ale kto powiedzial, ze udaje sie donosic ciaze kobietom, ktore sie forsuja? :shocked2:
Zgodzic sie na dowcipne usg w ciazy?...

na USG się zgodzic..a teraz kochana odpisze ci na to co powiedzial twoj maz ze niby ciaza nie choroba...ku%#$%#^$ ma^$%$ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja w swojej ciazy dbalam o siebie niesamowicie, zero lekow pbol., zadnych zakupow, meczacych rzeczy...skakano nademna jak nad smierdzacym jajkiem i ja sama tez sie tak traktowalam mimo ze wszyscy wokolo mowili CIAZA NIE CHOROBA..i STRACILAM SWOJEGO SYNKA...wiec niech twoj maz nie pier%&**:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: glupot bo mnie az nerw nosi..kobieta powinna o siebie w ciazy dbac i to w nadmiarze. ciaza jest stanem odmiennym!!!! i nalezy ODMIENNIE się traktowac..bardzo chetnie mu opowiem jak to jest stracic swoje ukochane i wyczekiwane dziecko..moze do niego cos dotrze! nie daj sie kochana terroryzowac takimi haslami!!
wybacz ze sie unioslam..

Dam znac na pewno:tak: Dzięki:-)

trzymam kciukasy!

dziewczyny a mi lekarz nigdy nic nie mówił o endometrium jak mi robił usg?? dlaczego nigdy o tym nie wspomniał??

dopytywac...jesli chodzisz do NFZ-u przy badaniu powinna byc polozna ktora zapisuje wyniki usg wiec lekarz musi podac rozmiar endo i jajnikow..jesli chodzisz prywatnie - PYTAJ! bo to ma znaczenie

To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem:-D:-D

Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.

no to...wiesz co chce powiedziec???;-);-);-);-)

JA PIER...OLE!!!!! NIE GADAJ!!!! HANKA UDALO CI SIE CHOLRO JEDNA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!GRATULUJE!!! To w poniedzialek wyj...biemy Cie do ciezarowek!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no wlasnie chcialam powiedziec...Hanka WYPIEP**AJ do ciężarówek!!!

i ja do życzeń się dołączam :tak:
Justynko - żyj sto lat a w twoim brzuszku niech zagości mały Zajączek;-)

sie ja tez dolaczam Justyś!

witam sie na chwilke
przebrnełam przez te strony....
a ja sie przyznam sie mi sex sprzwia wielka przyjemnasc/......tylko ze wiecej nie mam z kim.....a teraz to dupa............niebardzo moge...:wściekła/y:

piekny suwaczek!

:-)cześć,
Witam wszystkie dziewczynki. Zaraz przedstawie się i napisze coś więcej o sobie;-)
hej hej :)witaj u nas!

No zawsze musi byc jakas czarna owca w stadzie:-D

Ty za dobrze masz, znowu pewnie męża zagonilas do garów a sama chlejesz:-D
A desperadosa ostatnio pilam ten nowy tequila i musze powiedziec ze bardzo mi smakowal:tak:
A nie wieczór ma dzis wolny :tak:
To znaczy zaraz go wygonie żeby wykapał małą bo jeszcze nie spi :szok:a potem może ewentualnie poogladać tv :cool2:;-)
Musiał zrobic dziś obiad i pozmywac po nim gary i pójśc z młoda na zakupy.:tak:
A ja odpoczywam,bo dzisiaj żeby go z nerwów nie zabic to zabrałam sie za sprzatanie klatki schodowej i wyszorowałam całą lamperie u siebie na pietrze i na wejściu do piwnicy,a sa tego hektary bo ja w takim niestandardowym bloku mieszkam :szok:
Kregosłup mnie boli jak diabli,a rece to juz nie wspomnę :baffled:

reklama
Do góry