reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

a wiesz o tym,ze teraz wszystkie kobitki w ciazy ktore mdli,czuja sie okropnie zazdroszcza Ci jak cholera!
hehe tak to jest ze jak jestesmy biali chcemy byc czarni i na odwrot....:baffled:
hahaha..........no wiesz ....az tak za tym nietesknie............ale skoro tam był syn to co moze byc teraz skoro takie same objawy.??????......i moze wyjasniłoby sie czemu tyle poronien..........no i hm....czyj to bedzie syn????:szok:...moj pancio ma dwie corki i twierdzi ze niema materiału genetycznego na syna

reklama
hahaha..........no wiesz ....az tak za tym nietesknie............ale skoro tam był syn to co moze byc teraz skoro takie same objawy.??????......i moze wyjasniłoby sie czemu tyle poronien..........no i hm....czyj to bedzie syn????:szok:...moj pancio ma dwie corki i twierdzi ze niema materiału genetycznego na syna

LO matko boska!!!!
ale jazdy hehe...moze dwch synow,albo dwie corki hmmmmm?

romka bodaj numer telefonu to ci wszystkie bedziemy smsy słac z najnowszymi wiadomosciami......hihihi

wstydze sie :cool2:

CIEZARNE I PLANUJACE TERAZ ZACIAZYC...szczegolnie z UK...dla Was:
Polska - Rozmaitości - Internetowe wydanie dziennika ogólnopolskiego

zaraz lukne..

Witam wieczorem..."przelecialam" posty i widze, ze znowu się była konkretna "wymiana zdan i poglądów"....:baffled:...

A ja np. nie wiem o kogo chodziło Kaprysi...nie wczytywałam się az tak dokładnie w wypowiedzi wczesniejsze...więc prośba do wszystkich - albo mowmy jasno o co/kogo biega albo nie mówmy na dany temat wcale...ok?

Kapryśka... dawaj tu od razu swoje tajne notatki...co sie będziesz za krzakami kryła...;-)

Lolitko-witam się...i nadal pytam czemu Ty to czosnek??? pytam już chyba 55 raz na tym forum i nadal nikt mi nie odpowiedział...:-(

Romcia...ale Ci fajnie, ze sobie lecisz do domku.....:tak:

Dzen...buziaki dla Ciebie***i nie marwt sie nic...będzie dobrze i fasolka na pewno jest silna i zdrowa!

jedno było,blizniaki tez juz były w repertuarze.............wiec teraz stawiam na 3.....hihih.....bo ostatnio ciagle widze 3 bociany razem

Romcia...ale Ci fajnie, ze sobie lecisz do domku.....:tak:
!

no super sprawa!
w glowie juz od miesiaca sie pakuje!
do poniedzialku bede was zanudzac..

jedno było,blizniaki tez juz były w repertuarze.............wiec teraz stawiam na 3.....hihih.....bo ostatnio ciagle widze 3 bociany razem

ale jaja!
szykuj sianko bo wyprawka dla takiej gromadki troszku
Ci uszczupli budrzet!!!!

.no i hm....czyj to bedzie syn????:szok:...moj pancio ma dwie corki i twierdzi ze niema materiału genetycznego na syna

no to bedzie sie dzialo;-) anie stawalas tam gdzies by Hance przetrzec szlaki...?:-p:happy2::-p

w kropeczko schizolski ten artykul....:shocked2:

Romcia a poczytaj to: tylko pod katem danych a nie tego opiu o lekarzu...czytaj mieszy wierszami;-)...Londyn-masakra jakas...codziennie tyle zachorowan:szok:...u mojego meza w pracy juz kilka osob chorych...kilka wrocilo do pracy po chorobie-mieli siedziec w domu po 7-8 dni i tyle:baffled:....a na wschodzie miasta notuja dziennie ponad 400 zachorowan--tak -dzienie!!!!! i to tylko w 1 czesci miasta.....wiec w skali kraju...masakra:shocked2:

no to bedzie sie dzialo;-) anie stawalas tam gdzies by Hance przetrzec szlaki...?:-p:happy2::-p

Romcia a poczytaj to: tylko pod katem danych a nie tego opiu o lekarzu...czytaj mieszy wierszami;-)...Londyn-masakra jakas...codziennie tyle zachorowan:szok:...u mojego meza w pracy juz kilka osob chorych...kilka wrocilo do pracy po chorobie-mieli siedziec w domu po 7-8 dni i tyle:baffled:....a na wschodzie miasta notuja dziennie ponad 400 zachorowan--tak -dzienie!!!!! i to tylko w 1 czesci miasta.....wiec w skali kraju...masakra:shocked2:
hahaha......co tydzien sprawdzam trase na gorzów...........zresztą ja juz jestem tirówka............("zona tirowca")

reklama
liste podpisałam....moge spadac do łózeczka............wstaje o 5...........sprawdze jaki ruch jest na drodze do gorzowa
Dzidka - no i sie wydalo czyje to bedzie jak bedzie syn...a 3 synow :szok: to dopiero musial byc tirowiec...na 3 koła napęd:-D:-):-D czy tylko na trasie gorzowskiej tacy jezdza????:confused::-D:-):-D
buziaki i wyspij sie słooodko!!!!

Do góry