hahaha..........no wiesz ....az tak za tym nietesknie............ale skoro tam był syn to co moze byc teraz skoro takie same objawy.??????......i moze wyjasniłoby sie czemu tyle poronien..........no i hm....czyj to bedzie syn????...moj pancio ma dwie corki i twierdzi ze niema materiału genetycznego na synaa wiesz o tym,ze teraz wszystkie kobitki w ciazy ktore mdli,czuja sie okropnie zazdroszcza Ci jak cholera!
hehe tak to jest ze jak jestesmy biali chcemy byc czarni i na odwrot....
reklama
hahaha..........no wiesz ....az tak za tym nietesknie............ale skoro tam był syn to co moze byc teraz skoro takie same objawy.??????......i moze wyjasniłoby sie czemu tyle poronien..........no i hm....czyj to bedzie syn????...moj pancio ma dwie corki i twierdzi ze niema materiału genetycznego na syna
LO matko boska!!!!
ale jazdy hehe...moze dwch synow,albo dwie corki hmmmmm?
romka bodaj numer telefonu to ci wszystkie bedziemy smsy słac z najnowszymi wiadomosciami......hihihi
wstydze sie
CIEZARNE I PLANUJACE TERAZ ZACIAZYC...szczegolnie z UK...dla Was:
Polska - Rozmaitości - Internetowe wydanie dziennika ogólnopolskiego
zaraz lukne..
w.kropeczka
Fanka BB :)
Witam wieczorem..."przelecialam" posty i widze, ze znowu się była konkretna "wymiana zdan i poglądów".......
A ja np. nie wiem o kogo chodziło Kaprysi...nie wczytywałam się az tak dokładnie w wypowiedzi wczesniejsze...więc prośba do wszystkich - albo mowmy jasno o co/kogo biega albo nie mówmy na dany temat wcale...ok?
Kapryśka... dawaj tu od razu swoje tajne notatki...co sie będziesz za krzakami kryła...;-)
Lolitko-witam się...i nadal pytam czemu Ty to czosnek??? pytam już chyba 55 raz na tym forum i nadal nikt mi nie odpowiedział...:-(
Romcia...ale Ci fajnie, ze sobie lecisz do domku.....
Dzen...buziaki dla Ciebie***i nie marwt sie nic...będzie dobrze i fasolka na pewno jest silna i zdrowa!
A ja np. nie wiem o kogo chodziło Kaprysi...nie wczytywałam się az tak dokładnie w wypowiedzi wczesniejsze...więc prośba do wszystkich - albo mowmy jasno o co/kogo biega albo nie mówmy na dany temat wcale...ok?
Kapryśka... dawaj tu od razu swoje tajne notatki...co sie będziesz za krzakami kryła...;-)
Lolitko-witam się...i nadal pytam czemu Ty to czosnek??? pytam już chyba 55 raz na tym forum i nadal nikt mi nie odpowiedział...:-(
Dzen...buziaki dla Ciebie***i nie marwt sie nic...będzie dobrze i fasolka na pewno jest silna i zdrowa!
!
no super sprawa!
w glowie juz od miesiaca sie pakuje!
do poniedzialku bede was zanudzac..
jedno było,blizniaki tez juz były w repertuarze.............wiec teraz stawiam na 3.....hihih.....bo ostatnio ciagle widze 3 bociany razem
ale jaja!
szykuj sianko bo wyprawka dla takiej gromadki troszku
Ci uszczupli budrzet!!!!
w.kropeczka
.no i hm....czyj to bedzie syn????...moj pancio ma dwie corki i twierdzi ze niema materiału genetycznego na syna
no to bedzie sie dzialo;-) anie stawalas tam gdzies by Hance przetrzec szlaki...?
w kropeczko schizolski ten artykul....
Romcia a poczytaj to: tylko pod katem danych a nie tego opiu o lekarzu...czytaj mieszy wierszami;-)...Londyn-masakra jakas...codziennie tyle zachorowan...u mojego meza w pracy juz kilka osob chorych...kilka wrocilo do pracy po chorobie-mieli siedziec w domu po 7-8 dni i tyle....a na wschodzie miasta notuja dziennie ponad 400 zachorowan--tak -dzienie!!!!! i to tylko w 1 czesci miasta.....wiec w skali kraju...masakra
hahaha......co tydzien sprawdzam trase na gorzów...........zresztą ja juz jestem tirówka............("zona tirowca")no to bedzie sie dzialo;-) anie stawalas tam gdzies by Hance przetrzec szlaki...?
Romcia a poczytaj to: tylko pod katem danych a nie tego opiu o lekarzu...czytaj mieszy wierszami;-)...Londyn-masakra jakas...codziennie tyle zachorowan...u mojego meza w pracy juz kilka osob chorych...kilka wrocilo do pracy po chorobie-mieli siedziec w domu po 7-8 dni i tyle....a na wschodzie miasta notuja dziennie ponad 400 zachorowan--tak -dzienie!!!!! i to tylko w 1 czesci miasta.....wiec w skali kraju...masakra
reklama
w.kropeczka
Dzidka - no i sie wydalo czyje to bedzie jak bedzie syn...a 3 synow to dopiero musial byc tirowiec...na 3 koła napęd:-) czy tylko na trasie gorzowskiej tacy jezdza????:-)liste podpisałam....moge spadac do łózeczka............wstaje o 5...........sprawdze jaki ruch jest na drodze do gorzowa
buziaki i wyspij sie słooodko!!!!
Podziel się: