vvictoria
11.06...........02.10:)))
Dień dobry wszystkim! Życzę miłej niedzieli!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babo ciesze się że jestes z pracy zadowolona... a powiedz mi byc może to głupiutkie pytanie, ale jakim językiem się posługujesz?![]()
Bablyss,Elisabeth,Eve84,Katarzynka1979,Lilu19,Lolitka200,Niunia27,Shenkoka,Sisi86,Sylwka22
kochane pozdrawiam was serdecznie i zycze duzo fasoleczek:-)
Inne straczki rowniez goraco pozdrawiam!!!
marzenixx, mezatka- czesc kochane,, ja sie moze malo odzywam ale was poczytuje i czekam na jakies fasolki :-)
czuje sie ok, malucha czuje jak sie rusza jak kopie - cudne uczucie,, jeszcze jestem chora tzn lecze sie niestety antybiotykami z kaszlu.. ale antybiotyki przepisal mi gin i jestem pewna ze sa ebzpieczne.. a tak dolegliwosci ciazowych to czasami zaboli mnie kregoslup czy mam dusznosci,, wczoraj tez 3 godziny bolalo mnie kolo serca i nie moglam gleboko oddychac bo zaraz czulam okropny bol ale to napewno przez to ze siedze w domu od 3 tyg bo mam kaszel i malo co wychodze...stad jestem niedotleniona i moj organizm pewno dopomina sie o dawke swiezego powietrza.. hehebuziaki:-)