reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczyny! oczywiście weekendowe pustki na forum... no cóż :-(
Chciałam tylko napisać że mnie forum nie nakręca, ale u mnie trochę inna sytuacja dopóki nie poszłam do kliniki to nakręcał...teraz nie wynajduję sobie żednych objawów już od 2 cykli... nawet mój M. w szoku... Ja dziewczyny po prostu lubię z wami gadać i już i nie zamierzam was opuszczać...:-)
Mam tylko radę dajcie waszym psychikom odpocząć nie mysleć za dużo o fasolkach, nie szukać objawów wiem że trudne (ja 2 lata szukałam) ale pomoże... zobaczycie...i ciąża się pojawi wtedy kiedy się nie będziecie spodziwały... a i pozytywne myslenie czytałam ostatnio to rada psychologa...
no i znowu strzeliłam monolog... sorry:baffled:

reklama
Bablyss,Elisabeth,Eve84,Katarzynka1979,Lilu19,Lolitka200,Niunia27,Shenkoka,Sisi86,Sylwka22
kochane pozdrawiam was serdecznie i zycze duzo fasoleczek:-)
Inne straczki rowniez goraco pozdrawiam!!!

Bobo kochana ja zycze tobie jak najpredzej fasoleczki i owocnego roku zagladaj do nas tak czesto jak tylko bedziesz mogla caluski dla ciebie kochana trzymaj sie:-D

Marzennix twoja chrzesnica jest slodziutka taki kochany maluszek mam nadzieje ze zly chumorek przeszedl i dzis juz jest lepiej rowniez dla ciebie moc usciskow:-D

A ja kochane melduje ze nadal niemam @ wczoraj miala byc i cisza :-D
Ale sie nie nakrecam testu tez postanowilam nie robic bo jak przyjdzie to bede zawiedziona a tak poczekam i zobaczymy juz wkrotce sie okaze:-DOby bylabym najszczesliwsza na swiecie:tak::-D
Co do objawow to wczoraj mnie zemdlilo na zapach nowych butow w sklepuie i jak ogladalam hostel 2 na hbo na widok krwi malo nie zrobilabym niespodzianki:-D
Piersi mnie nie bola tylko troche ale nie sa takie spochniete jak zawsze na @

Trzymajcie kciuki dziewczynki za mnie :-DMilej niedzielki zycze papa:-D

Hej dziewczyny:-) niebyło mnie tu raptem dwa dni i prosze takie zaległosci...życze wszystkim miłej niedzieli i owocnego przytulania...ja za tydzien mam 2 tygodnie urlopu akurat na czas mojej owulacji, pójde do fryca, moze jakas kosmetyczka, pełen relaks i odpoczynek...i...moze przyjdzie długo upragniona fasolka...co miesiac stosuje innych rozwiazan i tak długo az sie uda.papa:-)

Czesc kochane staraczki!witam sie niedzielnie.wreszcie chwilka czasu,zeby cos naskrobac(w tygodniu nigdy nie ma czasu :praca,dom ,synek,a w zasadzie jego szkola).ja takze nabralam dystansu do calej sprawy.staram sie juz ponad 2 lata i nic sie nie dzieje.miesiac w miesiac lzy i rozczarowanie,tak nie mozna zyc,trzeba zwolnic i zyc normalnie starajac sie i czekac,bo Bozia napewno wynagrodzi pokore i cierpliwosc.no dobra!troche przynudzilam.u mnie @ na calego.jutro robie termin u pani ginekolog i od maja zaczniemy powolutku staranka pod kontrola.narazie zyje juz urlopem.za tydzien lecimy do Egiptu na 2 tygodnie.bardzo potrzebujemy juz urlopu z mezem,bo oboje jestesmy juz bardzo zmeczeni praca.pozdrawiam wszystkie dziewczynki cieplutko!buziaki!PA!;-);-):-):-);-);-):-):-)

Hej dziewczyny:-) niebyło mnie tu raptem dwa dni i prosze takie zaległosci...życze wszystkim miłej niedzieli i owocnego przytulania...ja za tydzien mam 2 tygodnie urlopu akurat na czas mojej owulacji, pójde do fryca, moze jakas kosmetyczka, pełen relaks i odpoczynek...i...moze przyjdzie długo upragniona fasolka...co miesiac stosuje innych rozwiazan i tak długo az sie uda.papa:-)
Widze,ze mamy urlop w tym samym czasie,kiedy masz miec owu,bo ja ok.9,10.trzymam kciuki za ciebie ,na urlopie czesto udaje sie zafasolkowac.:-):-):-)

ja tez bylam u fryka i odrazu tak poprawil mi sie humor,ze szok! oj to czuje,ze te dwa tygodnie to chyba nie wyjdziecie z lozka...?super!!!!

Widze,ze mamy urlop w tym samym czasie,kiedy masz miec owu,bo ja ok.9,10.trzymam kciuki za ciebie ,na urlopie czesto udaje sie zafasolkowac.:-):-):-)

zgadzam sie najwiecej fasolek "powstaje"wlasnie w czasie urlopowym i na wakacjach! trzymamy kciuki! za Ciebie emma rowniez,skoro nie dlugo owulka to znowu szansa!

Ale sie nie nakrecam testu tez postanowilam nie robic bo jak przyjdzie to bede zawiedziona a tak poczekam i zobaczymy juz wkrotce sie okaze:-DOby bylabym najszczesliwsza na swiecie:tak::-D
Co do objawow to wczoraj mnie zemdlilo na zapach nowych butow w sklepuie i jak ogladalam hostel 2 na hbo na widok krwi malo nie zrobilabym niespodzianki:-D
Piersi mnie nie bola tylko troche ale nie sa takie spochniete jak zawsze na @

Trzymajcie kciuki dziewczynki za mnie :-DMilej niedzielki zycze papa:-D

pewnie,tez jestem tego zdania,ze lepiej jest sie milo zaskoczyc niz rozczarowac....poczekaj i zobaczymy co sie bedzie dzialo!
Trzymamy kciukasy za Ciebie obys miala z Mezem cuuudny prezent prosto na walentynki!
ja nie mam na co liczyc w tym cyklu kochalismy sie raptem 3 razy,szok!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
a jak się czujesz?
Dobrze, tylko trochę przykro ale do tego się można przyzwyczaić. teraz czekam na @.

wrzucam link , mozecie obejrzec moje skromniutkie dzieło...
Przyznam, że łezka mi się zakręciła, piękne ;-);-);-)

od jutro zaczynam brac duphaston i bede czekac na @
Już po pierwszej tabletce? Ile dni zamierzasz brać?

Dziewczynki moje kochane!!!
Nie bylo mnie pare dni bo mialam duzo do myslenia:-(Postanowilam nie bywac tu czesto
Babo wracaj do nas z dobrymi nowinami.

czuje sie ok, malucha czuje jak sie rusza jak kopie - cudne uczucie,, jeszcze jestem chora tzn lecze sie niestety antybiotykami z kaszlu.. ale antybiotyki przepisal mi gin i jestem pewna ze sa ebzpieczne..
Zdrówka życzę :tak::tak:

Mimo wszystko trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.

Ja też czekam na @ ale u mnie to ciężko określić kiedy przyjdzie. Obstawiam, że 2 lutego - w poniedziałek to będzie akurat 14 dni po owulacji.

Romeczko nie zawsze częstotliwość przekłada się na ciążę. Można nawet raz byle by trafić :-)

Ostatnia edycja:
Ja też czekam na @ ale u mnie to ciężko określić kiedy przyjdzie. Obstawiam, że 2 lutego - w poniedziałek to będzie akurat 14 dni po owulacji.

Romeczko nie zawsze częstotliwość przekłada się na ciążę. Można nawet raz byle by trafić :-)

oj nie wierze w cuda Kochana,ale trzymam kciuki za Ciebie i kolejny cykl!

reklama
Już po pierwszej tabletce? Ile dni zamierzasz brać?

Tak kochana dzisiaj rano wzielam pierwsza tabletke duphastonu, ja zawsze biore 2x1 przez 10 dni :blink:

Tez mi sie wydaje z przyjdzie do Ciebie @ 14 dni po owu, przynajmniej mi tak przyszla 2 razy :sorry2:

Do góry