reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

oj dziewczyny ja mam dzisiaj meeega chandrę.... płakac mi się chce tylko.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z robiłam filmik dla mojej cudownej chcrześniaczki ,ktora jestw w anglii i strasznie za nia tesknie... wrzucam link , mozecie obejrzec moje skromniutkie dzieło...
YouTube - Dla cudownej Natalki :)
Kochana tak to z nami jest raz na górze raz na dole gdybyśmy cały czas byli zadowoleni było by po proostu nudno :tak: WIęc głowa do góry jeśli nie teraz to za parę chwil na pewno poczujesz sie lepiej:-);-) P.S. śliczna dziewczynka aż się ma ochotę uściskac i ukofać:-)

reklama
oj dziewczyny ja mam dzisiaj meeega chandrę.... płakac mi się chce tylko.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z robiłam filmik dla mojej cudownej chcrześniaczki ,ktora jestw w anglii i strasznie za nia tesknie... wrzucam link , mozecie obejrzec moje skromniutkie dzieło...
YouTube - Dla cudownej Natalki :)

Marzenko - czemu taki zły humor?
filmik super, a malutka cudowna:blink:

eh.... jakos tak wszytsko naraz.... sie nazbierało...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czuje sie taka samotna....
w pracy problemy, prawko znowu oblalam, najlepsza kolezanka okazala sie najwieksza swinia.... do tego @ sie zbliza....... z mężem sie popsztykałam nawet nie wiem o co..... nie wiem, strasznie mi źle.... masakra jakas..

dzieki dziewczyny za komplementy dla mojej myszulki malej....

czyli jak się nazbiera to wszystko na raz się wali:no:
to naprawdę dołujące - jedyne co moge powiedzieć to: bardzo mi przykro i życzę dużo siły do przetrwania tego czasu, wierzę, że już niedługo się to odwróci i wszytsko się będzie ukaładało:tak:

eh.... jakos tak wszytsko naraz.... sie nazbierało...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czuje sie taka samotna....
w pracy problemy, prawko znowu oblalam, najlepsza kolezanka okazala sie najwieksza swinia.... do tego @ sie zbliza....... z mężem sie popsztykałam nawet nie wiem o co..... nie wiem, strasznie mi źle.... masakra jakas..

dzieki dziewczyny za komplementy dla mojej myszulki malej....
taki nastrój to albo fasolka albo @... trzymam za ciebie kciuki byś za kilka dni była najszczęśliwsza na świecie!!!:tak::tak:

Witajcie kochane :-):-)

.... wiem ze bedzie lepiej.... tylko trzeba to przetrwac....

Przetrwasz jak zawsze, jestes silna:tak::tak: W zyciu sa rozne chwile i problemy, z ktorymi borykamy sie codziennie. Pamietaj jutro jak sie obudzisz napewno bedzie lepiej:tak:;-):-) Przytulam...
Marzenko filmik o Natalce jest po prostu super:tak:i nie tylko ten - wszystkie:tak:bo ogladalam pozostale rowniez;-)

Pozdrawiam wszystkie kobietki na forum:-):-)

reklama
Do góry