reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziwczynki
Nie bylo mnie wczoraj , bo jak mowilam wczesniej:MIAŁAM WESELE!
Było super! świetny zespol, jedzonko przepyszne i ekipa jak trzeba!mimo ze nikogo oprocz mlodych nie znalismy!( tz. ja nawet mlodej pary:-D)bo to kolega z pracy mojego męża...ale się zintegrowalismy dosyc szybko:sorry2::-D
Marzenixx śliczne niunia:-) a ta blądynka to siostra twoja??bo jak tak, to podobna do ciebie bardzo!!!!!!!!!!!chyba ze to ty?:confused:a jak samopoczucie dzis?uszka do gory....bylo walnąc jakiegos drinia, albo piweczo z soczkiem tak przy weekendzie!!! oj kobito uśmiech prosze!:tak:

martyna ty mialas urodzinki czy jakies święto bylo wczyraj???nie doczytalam w koncu...........:zawstydzona/y:ALE JA ŻYCZĘ SAMYCH SUKCESOW I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!:tak::-D

Babo gdzie uciekasz????????? wyluzuj troszke i wracaj! czekamy na ciebie!

U MNIE @ nadal nie ma....ale mam plamienia....:-(idę jutro do ginka, tz.jak się wepcham...:dry:

OLICA, Mężatko bardzo ładne zdjęcia.....śliczne dziewczyny...dziewczyny jak maliny!!!!!!!:tak::-)

reklama
kroptusia- no zycze ci kochana zebys szybciutko wyzdrowiala, zeby ci ten katarek przeszedl, no i kurcze u ciebie to juz 9 tydzien, tez szybko leci :-)
kingus- dzieki kochana :-)

Widze,ze mamy urlop w tym samym czasie,kiedy masz miec owu,bo ja ok.9,10.trzymam kciuki za ciebie ,na urlopie czesto udaje sie zafasolkowac.:-):-):-)

:-)owulacje powinnam dostac ok 13-14 tez tak sobie zaplanowałam urlop ..musze sie troche wyluzowac, trzymam za ciebie kciuki Emma2 i za wszystkie starajace sie...paaaaaaaaa jeszcze sie odezwe.

kurczę łapię doła ... przeczytałam kilka postów z ubiegłych lat... boże i co wariuje nie mam sił chyba ... czemu takie to wszystko trudne... a jeszcze godzine temu byłam optymistką...

Witam Was słoneczka moje kochane :) znowu dawno mnie nie bylo...biore te tabletki Bromergon i wiecie co poraz pierwszy @ dostalam juz nie po 45 dniach lecz juz po 26 wiec chyba cos tam pomagają teraz zobaczymy co bedzie dalej mam nadzieje ze bedzie dobrze :) ale zescie sie rozpisaly gwiazdy ze nie moge nadgonic za wami wariatki :)

reklama
Witam kobitki

Chcialam sie tylko przywitac
Nie pisze ostatnio, bo pograzona w smutku jestem, ale Was czytam kochane i trzymam kciuki za fasoleczki wasze.

Do góry