reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam wszystkich! szukał informacji w necie żeby tu głupich pytań nie zadawać ale nie znalazłam więc pytam- jak brałam tab to tak 1,5 tyg przed @ pobolewał mnie brzuch i pojawiała sie wydzielina taka jasno brązowa ( mało jej było ) ! to wygladał no owuklacje której nie mogłam mieć przy tab? w tym cyklu po odstawieniu tab też tak miałam! może ktoś miewał podobnie! zastanawia mnie to bardzo ! u was też tak ciepło ? buziaki :))

reklama
Andziu jeszcze jest szpital w Bytomiu. Z tego co kojarzę to tam wizyty są za free.
Loree - a który szpital - czy jest tylko jeden - poszukam - wizyty za free - bardzo kuszące a do endokrynologa jeżdżę do Bytomia to mogę i do gina:tak:
witam wszystkich! szukał informacji w necie żeby tu głupich pytań nie zadawać ale nie znalazłam więc pytam- jak brałam tab to tak 1,5 tyg przed @ pobolewał mnie brzuch i pojawiała sie wydzielina taka jasno brązowa ( mało jej było ) ! to wygladał no owuklacje której nie mogłam mieć przy tab? w tym cyklu po odstawieniu tab też tak miałam! może ktoś miewał podobnie! zastanawia mnie to bardzo ! u was też tak ciepło ? buziaki :))
Sylwia - a w każdym cyklu tak miałąś???
Ja kiedyś jak tak miałam to poszłam do goinekologa bo dokładnie miałam takie plamienia w połowie cyklu a pzrecież na tabletkach nie ma owu i gin powiedział,, że to źle dobrane tabletki były i dał mi inne i przeszło - ale ja nie brałąm cilest tylko inne:tak:
Andziaaaaaaaaaaaaaaaa - a co u ciebie moja kochana Pani Psycholog?

U m,nie bez zmian - siedzę sobie od wczoraj na urlopie i na razie leniu****ę ale dziś się wybieram na basen z siostrą i siostrzenicą a jutro jadę do babci:tak:
M gwałcę od czasu do czasu i czas leci:-)
Buziaki Olu dla Ciebie***

ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa
Wykorzystaj szansę - w ciąży dość często stan skóry się pogarsza, jeżeli już teraz skóra ma taki wpływ na Twoje życie, że nie chcesz się czasem ludziom pokazywać to wyobraź sobie, że jesteś do tego grubsza o kilkanaście kilo:szok::-D
Zatroszczysz się teraz o cerę to będziesz nas potem zachwycać swoją skórą:tak:

Nektarynko - ja to nawet na wakacje przestałam mierzyć tempkę - z mierzeniem się nie udawało przez cały czas to stwierdziłąm, że odpuszczam na całego - pewnie, że myślę o tym czy owu jest czy nie, ale nie będę się stresować a wakacje to przeciez czas luzu i wyjazdów i tak wiecznie by tempka była zakłócona:tak:
ale na razie mam wakacje;-)
a gdzieś się wybieracie? coś przeoczyłam?

Bernardko...sport..mh..no sama wiesz..

A co do CV - wysylam i wysylam ale narazie nic :( Momentami czuje sie w domu jak pasozyt..Sprzatam, piore..I nie wydaje pieniedzy...
PM - wysyłaj jak najwięcej, ja myślę, że teraz to będzie ciężko o odzew, ale od września to będziesz przebierać w propozycjach:tak: w wakacje ciężko o pracę, od września będzie łatwiej
Patrysia - śliczna dzidzia
Loree - trzymam kciuki
Ja dzisiaj idę do mojego nowego-starego gina, zaniosę jej wyniki tych nieszczęsnych testów, nawet nie wiem czy będzie usg czy nie, ale jak tylko będę mogła posluchać serducha to będę szczęśliwa....

Ostatnia edycja:
Bernardko...sport..mh..no sama wiesz..

A co do CV - wysylam i wysylam ale narazie nic :( Momentami czuje sie w domu jak pasozyt..Sprzatam, piore..I nie wydaje pieniedzy...
ja też tak mam tylko ze ja wydaje pieniadze :-D:-D:-D

wiesz co kochana ja sobie tak pomyślałam ze ta @ tak się u ciebie nie moze rozkrecić bo ty przez ostatni czas dużo schudłaś i moze dlatego organizm zgłupiał na chwilę ja tak raz miałam :tak:
Witam!

Ja miałam bardzo podobną kiedyś, tylko poduchy były w kolorze ecru. Była bardzo wygodna i lubiłam ją, ale niestety nie wytrzymała przeprowadzki. Teraz kupiłam ogromy narożnik skórzany i zajmuje mi pół salonu. Ale taki chciałam,żeby wszyscy się zmieścili. U nas odkąd mamy domek jest centrum spotkań. Więc musze mieć dużo miejsca dla gości.
Może kolorków nie widzisz po tych 2 szklaneczkach wina?:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej wiesz na czym stoisz. Trzymam kciuki za kurację:tak:
.
ja też chciałam inne łóżko takie duze malżeńskie ale nie mam miejsca na nie i wybraliśmy taką sofę
a co do kolorków to dzis też ich nie mam :eek::eek: :-D:-D
dziękuję za kciukasy

a jak ty się czujesz kochana??
helo! czy jeszcze ktos na kawke sie pisze czy wszystkie juz po?? oczywiscie mnie nie bylo wczoraj i 30 stron a jak jestem to nie piszecie - okropne baby jestescie - tak sie wyzywac na czlowieku :-):-):-)
co tam slychac u was?? ktos testowal wczoraj??
ja dziś testowałam ale to juz wiesz a kawkę już zdążyłam wypić
jak się czujesz Gosiu jak nastruj??

Sylwia - a w każdym cyklu tak miałąś???
Ja kiedyś jak tak miałam to poszłam do goinekologa bo dokładnie miałam takie plamienia w połowie cyklu a pzrecież na tabletkach nie ma owu i gin powiedział,, że to źle dobrane tabletki były i dał mi inne i przeszło - ale ja nie brałąm cilest tylko inne:tak:

nie! dopiero pod koniec ich brania jakieś 4 miesiące! dla mnie to wygladało dokładnie jak owulacja! dziwne! teraz w połowie cyklu ( tego po tab ) też czułam ból w dole brzucha taki jak przed @ ! zakładam że to była owulka! i jeszcze jedno czy po tab skrócił sie komuś @? dzięki za odp

reklama
Wykorzystaj szansę - w ciąży dość często stan skóry się pogarsza, jeżeli już teraz skóra ma taki wpływ na Twoje życie, że nie chcesz się czasem ludziom pokazywać to wyobraź sobie, że jesteś do tego grubsza o kilkanaście kilo:szok::-D
Zatroszczysz się teraz o cerę to będziesz nas potem zachwycać swoją skórą:tak:

Ja dzisiaj idę do mojego nowego-starego gina, zaniosę jej wyniki tych nieszczęsnych testów, nawet nie wiem czy będzie gin czy, ale jak tylko będę mogła posluchać serducha to będę szczęśliwa....
wiem właśnie mam nadzieje ze wygonie to cholerstwo i będzie już coraz lepiej po kuracji
nic sie nie martw maleństwo jest zdrowe jak rybka ja Ci to mowie :tak::tak::-):-)
hehe tak ja już tak mówiłam do M:-Dno ale na dzien dzisiejszy zostaniemy tylko przy dwójce hmm i myśle że tak będzie już co bede z małymi urwiskami:-D
będziesz mieć aż 3 facetów żeby Cię na rękach nosili :-D:-):tak:

Do góry