a u mnie bez zmian..plamie, nie plamie, plamie, nie plamie....itd...a @ brak
Ola - widzę, że się zdecydować nie możesz;-):-)
Witaj Kinguś:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a u mnie bez zmian..plamie, nie plamie, plamie, nie plamie....itd...a @ brak
lżejsza to znaczy schudłaś przez noc ciekawe jakie sport uprawiasz w nocy ??jestem...laski...lzejsza znowu
zrobilam sobie kawusie i jestem z wami
czekamy na dobre wieściDoprzeczytania jutro zdam relacje z wizyty u gina.
Miłego dnia.
dziękuję KropeczkoBernadko-no to sie wyjasnilo...przykro, ze jedna kreska...ale przynajmniej masz pewnosc, ze ciazy nie ma i spokojnie mozesz rozpoczac leczenie-trzymam kciuki bys sie pozbyla tego tradziku szybko i poczula sie lepiej...(jak dla mnie-wygladasz i tak slicznie...!)
a wiesz ze slonce zle wplywa na tradzik??? to juz solarium lepsze...choc ja nie popieram solarium....i slonca w sumie tez nie:-)-tzn.wylegiwania sie na nim godzinami....bo przeciwko slonecznej i pieknej pogodzie nie mam nic a nic...
Ola - widzę, że się zdecydować nie możesz;-):-)
:-)
ja też nie lubie ale muszęJa też za leżeniem na słońcu nie pzreoadam, a już za solarium tym bardziej - byłam kilka razy, żeby się opalić pzred ślubem własnym i na tym zakończyłąm chodzenie - chociaż chciałabym być troszkę bardziej brązowa to na słońcu nie lubię siedzieć
dziękuje kochanaDzień dobry:-)
Po kuracji trzymam kciuki za II
ale cyrki z tymi @ teraz jakiś nie dobry ten lipiec dla nasa u mnie bez zmian..plamie, nie plamie, plamie, nie plamie....itd...a @ brak
o taką sofę sobie kupiliśmy wczoraj ABRA - sofy, wersalki, tapczany
No wiesz- jak tak bardzo chcesz córeczkę, to zawsze możesz się starać o trzecie dziecko. Może się udaWitam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na takślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawićno ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widaćTAK WIĘC SYNEKtroszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)
Boshe mam tyle fotek Pauliny,ze nie wiedziałam gdzie szukać tych fotek (to zaraz po zakupie z 2007r)
takie cuś mamy.Oczywiście mozna było wybrać inne obicie ale wtedy takie sie nam spodobało.Za rok chyba jednak zmienie tapicerkę,bo ta mi sie juz nie podoba
Szukam pomysłu na prezent urodzinowwy dla Pauli i nic mi nie wpada do głowy bo ona ma juz tyle klamotów,że sie nie mieszcze w tym jej pokoiku:---(
ja jestem ale juz 2gą szklanke winka sączę i juz mi się gorąco zrobilo hihi
sofa superowa tylko ze ja kolorków nie widzę bo mi siadły już jakiś czas temu w kompie
ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa
mam plan jak się nie uda to pójdę do kliniki leczenia niepłodności po wakacjach - właśnie czytałam na wątku o in vitro, że dziewczyna była w Katowicach i ma 4 miesięcznego synka - najlepsza reklama kliniki
ale na razie mam wakacje;-)
Przy clo nie masz robionego monitoringu??
Ja proponuje jednak zrobić bo szkoda brać leki a nie wiedzieć kiedy i czy jest owulacja.
helo! czy jeszcze ktos na kawke sie pisze czy wszystkie juz po?? oczywiscie mnie nie bylo wczoraj i 30 stron a jak jestem to nie piszecie - okropne baby jestescie - tak sie wyzywac na czlowieku :-):-):-)
co tam slychac u was?? ktos testowal wczoraj??