reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jestem...laski...lzejsza znowu :)
zrobilam sobie kawusie i jestem z wami
lżejsza to znaczy schudłaś przez noc ciekawe jakie sport uprawiasz w nocy ?? :-D:-D:-D:-D
cześć kochana jak tam u Ciebie dalej wysyłasz CV czy moze juz ktoś zadzwonił???

Doprzeczytania jutro zdam relacje z wizyty u gina.
Miłego dnia.
czekamy na dobre wieści :tak:
Bernadko-no to sie wyjasnilo...przykro, ze jedna kreska...ale przynajmniej masz pewnosc, ze ciazy nie ma i spokojnie mozesz rozpoczac leczenie-trzymam kciuki bys sie pozbyla tego tradziku szybko i poczula sie lepiej...(jak dla mnie-wygladasz i tak slicznie...!)

a wiesz ze slonce zle wplywa na tradzik??? to juz solarium lepsze...choc ja nie popieram solarium....i slonca w sumie tez nie:-)-tzn.wylegiwania sie na nim godzinami....bo przeciwko slonecznej i pieknej pogodzie nie mam nic a nic...
dziękuję Kropeczko
ale wiesz zdjęcia można przerobić i makijaż też robi swoje a jakbyś mnie widziała taką jak siedzę teraz przed komputerem to byś stwierdziła ze jednak trzeba sie tego pozbyć
wiem ze słońce jest dla mnie nie wskazane ale z racji tego ze mieszkam na wsi i mam w lecie dużo do zrobienia to muszę na nim przebywać i dlatego sie zawsze opalam przy pracy a nie wylegując się na słońcu jak mam mniej pracy to nie opalam się wcale i wyglądam jak młynarz :baffled::baffled:

Ola - widzę, że się zdecydować nie możesz;-):-)
:-)

ja jak zawsze nie moge byc normalna...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kinguś jak sie czujesz sloneczko?

Patrysia sliczna dzidzia :)

Loree trzymam kciuki

Bernardko...nie wiem co powiedziec..bo z jednej strony to zle ze tylko 1 krecha ale z drugiej..sama wiesz..

Kropka jak sie czujesz?Cwiczylas juz dzisiaj?

Zajec Justyś a u Ciebie co tam jak tam?

A gdzie nadworna ksieżna cycata?

Bernardko...sport..mh..no sama wiesz..

A co do CV - wysylam i wysylam ale narazie nic :( Momentami czuje sie w domu jak pasozyt..Sprzatam, piore..I nie wydaje pieniedzy...

Ja też za leżeniem na słońcu nie pzreoadam, a już za solarium tym bardziej - byłam kilka razy, żeby się opalić pzred ślubem własnym i na tym zakończyłąm chodzenie - chociaż chciałabym być troszkę bardziej brązowa to na słońcu nie lubię siedzieć:no:
ja też nie lubie ale muszę :baffled::baffled:
Dzień dobry:-)
Po kuracji trzymam kciuki za II:-D
dziękuje kochana
jak sie dziś czujesz??
a u mnie bez zmian..plamie, nie plamie, plamie, nie plamie....itd...a @ brak
ale cyrki z tymi @ teraz jakiś nie dobry ten lipiec dla nas :eek::eek:

KROPECZKA hehe oj tak synusie bedą biegać bawić się a jaką obstawe bede mieć :-Da jak ty się czujesz;-)
PRZYSZŁA MAMUSIA kobitko to gratki ze tak ładnie waga w dół:tak:a @ to się bawi z tobą w ciuciubabke;-)

helo! czy jeszcze ktos na kawke sie pisze czy wszystkie juz po?? oczywiscie mnie nie bylo wczoraj i 30 stron a jak jestem to nie piszecie - okropne baby jestescie - tak sie wyzywac na czlowieku :-):-):-)
co tam slychac u was?? ktos testowal wczoraj??

Witam!

o taką sofę sobie kupiliśmy wczoraj ABRA - sofy, wersalki, tapczany

Ja miałam bardzo podobną kiedyś, tylko poduchy były w kolorze ecru. Była bardzo wygodna i lubiłam ją, ale niestety nie wytrzymała przeprowadzki. Teraz kupiłam ogromy narożnik skórzany i zajmuje mi pół salonu. Ale taki chciałam,żeby wszyscy się zmieścili. U nas odkąd mamy domek jest centrum spotkań. Więc musze mieć dużo miejsca dla gości.

Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak:tak:ślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić:tak:no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać:tak:TAK WIĘC SYNEK:tak:troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)
No wiesz- jak tak bardzo chcesz córeczkę, to zawsze możesz się starać o trzecie dziecko. Może się uda:tak::-D

Boshe mam tyle fotek Pauliny,ze nie wiedziałam gdzie szukać tych fotek :baffled::baffled::baffled:(to zaraz po zakupie z 2007r)
takie cuś mamy.Oczywiście mozna było wybrać inne obicie ale wtedy takie sie nam spodobało.Za rok chyba jednak zmienie tapicerkę,bo ta mi sie juz nie podoba :baffled:

Moi znajomi chcieli zmienic kiedyś tapicerkę za narozniku i koszt był bardzo duży. Woleli kupić nowy. Ale może wybrali takie drogie obicie? Nie wiem.

Szukam pomysłu na prezent urodzinowwy dla Pauli i nic mi nie wpada do głowy bo ona ma juz tyle klamotów,że sie nie mieszcze w tym jej pokoiku:-:)-:)-(

Nasze dzieci są w podobnym wieku, może coś Ci doradzę. U nas hitem była kuchnia z kompletem garnków:-) Taka ze świecącym piekarnikiem i z różnymi odgłosami. Teściowa ją kupiła i myślałam,że się nie spodoba a jest super. Jak chcesz znajdę na allegro.

ja jestem ale juz 2gą szklanke winka sączę i juz mi się gorąco zrobilo hihi
sofa superowa tylko ze ja kolorków nie widzę bo mi siadły już jakiś czas temu w kompie

Może kolorków nie widzisz po tych 2 szklaneczkach wina?:-D:-D:-D:-D

ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa

Przynajmniej wiesz na czym stoisz. Trzymam kciuki za kurację:tak:

mam plan jak się nie uda to pójdę do kliniki leczenia niepłodności po wakacjach - właśnie czytałam na wątku o in vitro, że dziewczyna była w Katowicach i ma 4 miesięcznego synka - najlepsza reklama kliniki:tak:

ale na razie mam wakacje;-)

Andziu jeszcze jest szpital w Bytomiu. Z tego co kojarzę to tam wizyty są za free.

Przy clo nie masz robionego monitoringu??
Ja proponuje jednak zrobić bo szkoda brać leki a nie wiedzieć kiedy i czy jest owulacja.

niestety tutaj w uk tak jest ze robia ci monitoring tylko do momentu kiedy jest juz wszystko ok... ja widza ze pecherzyki sa duze to mowia ze owulka bedzie i ze do zobaczenia za pol roku jak sie nie uda...:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:masakra tutaj jest....

reklama
helo! czy jeszcze ktos na kawke sie pisze czy wszystkie juz po?? oczywiscie mnie nie bylo wczoraj i 30 stron a jak jestem to nie piszecie - okropne baby jestescie - tak sie wyzywac na czlowieku :-):-):-)
co tam slychac u was?? ktos testowal wczoraj??

Cześć Gosiu - ja spijam jeszcze jakieś resztki to jak się pospieszysz to Ci potowarzyszę:tak:

Nikt nie testował - tzn. testowała Bernadka ale nic nie ma:-( i zaczyna leczenie trądzika

Do góry