reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Patrysiu śliczne maleństwo :-)

Odebrałam wynik posiewu moczu i wynik jest UJEMNY.
ILOŚĆ BAKTERII W MOCZU : < 10^3 W 1ml moczu

Czy ktoś wie co to znaczy?

reklama
Witaj Wiolu:-)

Ja też za leżeniem na słońcu nie pzreoadam, a już za solarium tym bardziej - byłam kilka razy, żeby się opalić pzred ślubem własnym i na tym zakończyłąm chodzenie - chociaż chciałabym być troszkę bardziej brązowa to na słońcu nie lubię siedzieć:no:

Jak długo siedzę na słońcu to mnie głowa boli. W solarium byłam raz w zyciu- przed ślubem. Bo ja bardzo szybko sie opalam.Jak tylko wyjdzie słońce to ja jestem opalona:-)

LOREE-O KTOREJ MASZ WIZYTE???? TRZYMAM KCIUKASKI!!!! POWODZENIA!!!

Dziękuję! Wizyta o 17.30!

Loree trzymam kciuki

Dziękuję, mam nadzieję,że wszystko ok. Stresuje się.

Loree - a który szpital - czy jest tylko jeden - poszukam - wizyty za free - bardzo kuszące a do endokrynologa jeżdżę do Bytomia to mogę i do gina:tak:

Andziu musiałabym pogadać z koleżanką która kiedyś tam się leczyła. Nie mam z nią ostatnio kontaktu, ale czasem na siebie " wpadamy". Wypytam jak uda mi się ją dorwać.

Ale produkujecie:szok:
Andziaaaaaaaaaaaaaaaaaa a co z gabinetem?? Myślisz cos o tym?
Myślę - sprawdzam lokale do wynajęcia - no i dalej urabiam koleżankę by wzięła kasę z unii na działalność - ona pracuje do końca września a potem będzie bezrobotna to jej dadzą:tak:
a gdzieś się wybieracie? coś przeoczyłam?
Nie jedziemy nigdze daleko - na razie wekendy bo M jeszcze bez urlopu - byliśmy u mojego kuzyna pod Raciborzem, teraz jedziemy do mojej babci w lubelskie a potem do Zakopanego - uwielbiamy Tatry:-)
Kciuki za serducho trzymam - będzie dobrze:tak:
nie! dopiero pod koniec ich brania jakieś 4 miesiące! dla mnie to wygladało dokładnie jak owulacja! dziwne! teraz w połowie cyklu ( tego po tab ) też czułam ból w dole brzucha taki jak przed @ ! zakładam że to była owulka! i jeszcze jedno czy po tab skrócił sie komuś @? dzięki za odp
tak na tabletkach jest mniej obfity i krótszy @ choć ja należę do tych nieszczęśnic, które mają długie miesiączki:-(

to chyba dobrze - nie masz bakterii, natomiast to nie tłumaczy dlaczego Cię piecze i swędzi:sorry:
Jak długo siedzę na słońcu to mnie głowa boli. W solarium byłam raz w zyciu- przed ślubem. Bo ja bardzo szybko sie opalam.Jak tylko wyjdzie słońce to ja jestem opalona:-)
Andziu musiałabym pogadać z koleżanką która kiedyś tam się leczyła. Nie mam z nią ostatnio kontaktu, ale czasem na siebie " wpadamy". Wypytam jak uda mi się ją dorwać.
Loree - jak przy okazji na nią "wpadniesz" to zapytaj a ja poszukam na necie czegoś:tak:
zazdroszczę Ci z tym opalaniem - ja musiałabym trochę poleżeć a nie lubię więc chodzę taka lekko przyrumieniona cały czas:eek:
Wiem, że się stresujesz wizytą ale musi byc dobrze:tak:

Olica - nie znam się , ale może zadzwoń do gina? Może to być jakaś infekcja, ale nie musi, teoretycznie w moczu nie powinno być bakterii, ale czy to jest ilość, która wywołuje zaniepokojenie? nie wiem... może wystarczy sok z żurawiny, albo woda Jan (ja ją piłam jak miałam bakterie w moczu w ciąży - OHYDA, ale pomogła)
Zaniepokojona - dzięki, też mam nadzieję, że będzie dobrze, jak zawsze:tak: buziaki

Kinguś jak sie czujesz sloneczko?
j
jak sie dziś czujesz??
Dziękuje dobrze. Dzidź się wierci na boki;-)
Dziś mam o 19:30 tą wizytę u urologa zobaczymy co powie.

A co do CV - wysylam i wysylam ale narazie nic :( Momentami czuje sie w domu jak pasozyt..Sprzatam, piore..I nie wydaje pieniedzy...
Spokojnie na pewno coś znajdziesz:tak::tak:
Zawsze jest tak, że nie ma ofert a później 10 na raz.

niestety tutaj w uk tak jest ze robia ci monitoring tylko do momentu kiedy jest juz wszystko ok...
Bo warto by zobaczyć czy pęcherzyki pękają i przy clo trzeba uważać bo mogą się torbiele robić.

Ja dzisiaj idę do mojego nowego-starego gina, zaniosę jej wyniki tych nieszczęsnych testów, nawet nie wiem czy będzie usg czy nie, ale jak tylko będę mogła posluchać serducha to będę szczęśliwa....
Trzymam kciuki za wizytę.

Ja ujemny to dobrze:tak::tak:
Jakby coś wyhodowali to było by wypisane.

Ostatnia edycja:
muszę sformatowac kompa bo dziwne żeczy sie pokazuja ja robię co innego i komp też! ja wczoraj z tymi suwaczkami! :))

reklama
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków.
Czuję się dobrze, tylko mam wrażenie,że znowu jakieś zapalenie się do mnie przyplatało. Dobrze,że dziś wizyta. Wiem,że kobiety w ciąży często łapią takie rzeczy, ale ja całą pierwszą ciążę miałam spokój. Pewnie znów dostanę jakieś tabletki a wolałabym oszczędzać fasolkę przed lekami.:-(

Do góry