reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no mierze mierze ale zastanawiam sie ile razy tak bylo jak nie miezrylam temperatuy...dokladnie... mierze dalej temp... ja tez mierze... trzymam kciuki za nas zeby jutro skoczyla do gory
wkurzam sie dlatego, bo jak teraz było super w 15dc i16dc i sie przytualismy porządnie z malzem to sie głupia owulka przesunela!!! a moja malz w srode albo w czwartek wyjezdza na Sunrise i do nieidzieli go nie bedzie to juz chyba wole bezowulacyjny cykl niz znowu mialby przepasc.... wkurza mnie juz wszytsko..... mam dzis zrabany humor
no wczoraj nic nie bylo bo bylismy za bardzo zmeczeni a w sumie i dobrze bo i tak rempka nie skoczyla pffffJak na razie nie ucieka to korzystaj ile wlezie. Na pewno nigdy Ci nie zarzuci żeś ty oziębła:-) Wymiętosiłaś go znowu??
Cos się ostatnio Eve nie pojawia, nie wiecie co u Niej?? I Elfik tez nie....:-(
Całuski dla Was wszystkich alkoholiczki jedne:-)
a eve gdzies wyjechala chyba mówila ze z tydzien jej nie bedzie ale nie pamietam czemu...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
A ja mam odwrotnie, nogi zawsze mam najbardziej opalone, a dekolt najmniejA nogi to chyba każdej się gorzej opalają.
Nie dalej jak godzinę temu rozmawiałam z mamą. Jada nad morze i była kilka razy w solarium. Oczywiście narzekała że będzie wyglądała okropnie bo nogi blade a reszta opalona na śliczny brązowawy kolor.
a eve gdzies wyjechala chyba mówila ze z tydzien jej nie bedzie ale nie pamietam czemu...
pojechała na działkę potem na Mazury i nad morze - w sumie ma być tydzień
Niunia - a dlaczego dopiero jutro relacja - czy jutro wizyta
P
patrysia*
Gość
ZANIEPOKOJONA przykro mi że jedna kreskaale wiesz bynajmiej zajmiesz się na spokojnie cerą a zafasolkujesz już niedługo
ZAJĄCZKU to czekamy na małego Alanka i u ciebie:-)chyba że marzymy o córci;-)
ZAJĄCZKU to czekamy na małego Alanka i u ciebie:-)chyba że marzymy o córci;-)
w.kropeczka
Fanka BB :)
DZIEŃ DOBRY:-)
A to jest mój maluszek:-)
PATRYSIU_SLICZNY DZIDZIUS!!!! GRATULUJE CI BARDZO SERDECZNIE!!! SUPER, ZE MALUSZEK JEST ZDROWY I WSZYSTKO OK....I CIESZ SIE GLUPTASIE, ZE TO SYNEK-A NIE ROZPACZAJ- WIESZ JAKA BEDZIESZ MIALA SLODKA BANDE W DOMU!!!!! ...a coreczke zrobicie sobie jako tą trzecią:-)
Bernadko-no to sie wyjasnilo...przykro, ze jedna kreska...ale przynajmniej masz pewnosc, ze ciazy nie ma i spokojnie mozesz rozpoczac leczenie-trzymam kciuki bys sie pozbyla tego tradziku szybko i poczula sie lepiej...(jak dla mnie-wygladasz i tak slicznie...!)ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa
ale na razie mam wakacje;-)
I tak trzymac AndziaS-a po wakacjach sikniesz tescika i bedą II........i o klinice w K-cach zapomnisz
Nektarynko...jak nie uda sie naturalnie jak sie uda???? prosze bez takich mi tu!!! 3mam kciuki!!!!. jak sie nie uda naturalnie to moze kiedys spróbujemy..
Jak teraz sie nie wyrobicie to na stole bilardowym uda sie napewno:-)
Tutaj jestem , tutaj!!!!!!!!Gdzie Szalony Pączek???? Kropeczka, zapiekanka była przepyyyyyyssszzzznaaaa!!!!!!
:-)ciesze sie, ze smakowalo
a wiesz ze slonce zle wplywa na tradzik??? to juz solarium lepsze...choc ja nie popieram solarium....i slonca w sumie tez nie:-)-tzn.wylegiwania sie na nim godzinami....bo przeciwko slonecznej i pieknej pogodzie nie mam nic a nic...ja do solarium nie chodzę z racji mojej cery ale jak sie opalam to na słońcu i zawsze mam tak ze mnie opali wszędzie a nogi nie zawsze mam bielsze od reszty ciała
Kingus-wynii chyba nie sa zle...jest ten mocznik mneijszy ale w sumie niewiele...nie znam sie, mam nadzieje, ze urolog jutro wszystko wyjasni i ze to nie oznacza nic zlego...nie martw sie tym na zapas!!!! BUZIACZEK!!!! i nadal nie jestem obrazona;-)
Witam sie ze wszystkimi na koniec, melduje, ze cwiczenia zrobione, jeszcze 2 sesje mnie czekaja dzisiaj i zaraz zmykam pod prysznic i na pozne sniadanie...w sumie chyba nawet zrobie odwrotnie, bo wstalam o 7ej i jeszcze do kuchni nie dotarlam a juz mi baaardzo w brzuchu burczy:-)
Do potem!!!
LOREE-O KTOREJ MASZ WIZYTE???? TRZYMAM KCIUKASKI!!!! POWODZENIA!!!
Witaj Wiolu:-)
Ja też za leżeniem na słońcu nie pzreoadam, a już za solarium tym bardziej - byłam kilka razy, żeby się opalić pzred ślubem własnym i na tym zakończyłąm chodzenie - chociaż chciałabym być troszkę bardziej brązowa to na słońcu nie lubię siedzieć
Ja też za leżeniem na słońcu nie pzreoadam, a już za solarium tym bardziej - byłam kilka razy, żeby się opalić pzred ślubem własnym i na tym zakończyłąm chodzenie - chociaż chciałabym być troszkę bardziej brązowa to na słońcu nie lubię siedzieć
kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry:-)
Ja proponuje jednak zrobić bo szkoda brać leki a nie wiedzieć kiedy i czy jest owulacja.
Wydaje mi się, że lepiej stosować luteinę pod okiem lekarza. Tylko i tak trzeba by zacząć brać po owulacji.CZy jakbym sobie zapodala Luteine to bym popelnila straszna glupote wg Was?? No bo jak sie jednak fasolka zawiazala to moze jej pomoge ta Luteina. A jesli jednak nie to moge sobie zaszkodzic?? Ku***
:-)Cudo, nie moge wyjsc z podziwu, ze mozna ogladac te male istotki schowane w brzuszku.
No i bardzo dobrzedziewczynki czy to normalne bo ja mam ciągle ochotę na mojego M normalnie nigdy aż tak nie miałam a od wczoraj to najchętniej bym go z łóżka nie wypuszczała;-);-)
Jeszcze się cykl nie skończył;-);-)jak mi sie nie uda w tym cyklu to naprawde nie wiem o co chodzi.... i bedzie trzeba isc na te badania......
Supero taką sofę sobie kupiliśmy wczoraj ABRA - sofy, wersalki, tapczany
Może owulka będzie wcześniej.a propo dziewczynki wczoraj myslalam ze jakas schize mam ale dzis utwierdzilam sie ze mnie jajniki juz cmią.. przeciec dzis 4dc.. no bez przesadyzmow ale tak wczesnie jeszcze mnie nie kuły
Przy clo nie masz robionego monitoringu??szyjka macicy byla nisko i taka rozpulchniona ale sluzu nic (przez clo) ale stosuje pre-seed...
Ja proponuje jednak zrobić bo szkoda brać leki a nie wiedzieć kiedy i czy jest owulacja.
Śliczne maleństwoDZIEŃ DOBRY:-)
A to jest mój maluszek:-)
Po kuracji trzymam kciuki za IIja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa
Dokładnie Eve dawno się nie pokazywała
Niedługo wiatr nam Cię porwie ;-);-);-);-)jestem...laski...lzejsza znowu
reklama
Podziel się: