reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Sylwia - u Ciebie mogą być jeszcze zaburzenia hormonalne spowodowane tabletkami - mierz sobie temperaturę to się przyobserwujesz i będziesz wiedziała czy owu była:tak:

no tez tak pomyslałam! ale obawiałam sie że będzie gorzej po odstawieniu tab! naczytałam sie! i opóźnienie @ o 10 dni to cgyba nie tak źle! dzięki ci za odp. Staram sie was tu troszkę poznać żeby wczuć sie w wasze sytuacje ale jeszcze wolno mi idzie! nadgonię :-)

reklama
no tez tak pomyslałam! ale obawiałam sie że będzie gorzej po odstawieniu tab! naczytałam sie! i opóźnienie @ o 10 dni to cgyba nie tak źle! dzięki ci za odp. Staram sie was tu troszkę poznać żeby wczuć sie w wasze sytuacje ale jeszcze wolno mi idzie! nadgonię :-)

Pewnie, że się wdrożysz i poznasz Dziewczyny - naprawdę mają ogromną wiedzę i służą pomocą - i zawsze można pożartować i się wyżalić - jak dobra grupa wsparcia - opierniczą też jak trzeba i do pionu postawią;-)

Bo warto by zobaczyć czy pęcherzyki pękają i przy clo trzeba uważać bo mogą się torbiele robić.

niestety nie moge nic zrobic... oni nie zrobbia mi juz monitorowania cyklu-to pewne... musze czekac do wrzesnia na wizyte... mam jednego torbiela.. 11mm w pazdzierniku albo listopadzie tyle mial... clo biore od lutego... to moj 6 cykl i do wrezsnia musze sie meczyc niestety... :-:)-:)-:)-(

niestety nie moge nic zrobic... oni nie zrobbia mi juz monitorowania cyklu-to pewne... musze czekac do wrzesnia na wizyte... mam jednego torbiela.. 11mm w pazdzierniku albo listopadzie tyle mial... clo biore od lutego... to moj 6 cykl i do wrezsnia musze sie meczyc niestety... :-:)-:)-:)-(

Sandra - Ty do września jeszcze będziesz na clo???:szok:
torbiel mogła sie wchłonąc lub urosnąć i nikt tego nie monitoruje:szok:
ja jednak wolę polską służbę zdrowia:szok::szok::szok:

co oni z Wami tam wyprawiają to jakieś nienormalne jest

Andziu z tego co pamiętam chodziło o tą przychodnię przyszpitalną. Rozmawiałam z koleżanką jak starałam się o pierwsze dziecko. Nie znam opini o tej przychodni, wiem tylko,że kiedyś wizyty były bezpłatne. Ale lekarze tam pracujący mają tez swoje prywatne gabinety. Jak masz chwilkę to sobie poczytaj.Tylko wiesz- ja sama tam nie byłam,więc nie mogę powiedzieć,że jest super z własnego doświadczenia.
7 Poradnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Specjalistycznym nr 2

Adres: ul. Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (32) 281 71 06, 281 00 21 do24
Fax:
Kierownik: dr n. med. Stanisław Horak
E-mail:
Strona WWW:
Inne informacje:

Tutaj opinie :
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie

Sandra - Ty do września jeszcze będziesz na clo???:szok:
torbiel mogła sie wchłonąc lub urosnąć i nikt tego nie monitoruje:szok:
ja jednak wolę polską służbę zdrowia:szok::szok::szok:

co oni z Wami tam wyprawiają to jakieś nienormalne jest

niestety :-:)-:)-( ja tutaj tez nie lubie tej sluzby zdrowia... olewaja na maxa... tylko przepychaja bo nie chca zeby im tylek zawracac :-:)-:)-( wyc mi sie chce...

Dzięki Loree - poczytam:tak:

Nie ma za co;-)
Nie czytałam nawet tych opinii, ale wiadomo,że zawsze będą i dobre i złe. Więc jeśli wizyty nadal są za darmo to nie szkodzi Ci sie tam umówić. No chyba,że w wakacje z tego wyluzowania sama pojawi się fasolka:-)

Badaicka uciekłaś gdzieś? Nie zapytałam ile chcesz przeznaczyć na prezent:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To jest ta kuchnia:
ELEKTRONICZNA KUCHNIA śWIATłO, DżWIęK - OD SS (688392205) - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki wszystkim za wczorajsze miłe słowa...wieczorem nie miałam juz siły do was pisać, jakoś tak ogólnie padnięta byłam...myślałam, że zakupy znacznie poprawią mi humor, niestety nie wiele dały, bo nie wile tez kupiłam...ale dzsiaj mam już nieco lepszy nastrój, ponieważ myślami jestem juz na plaży:-D Od rana robię listę tego, co mam spakowac, prasuje koszulki i inne takie, więc nie mam nawet czasu rozpaczać.... W ciepłych krajach zabierzemy się ostro do roboty i będzie dobrze:tak:

reklama
Do góry