reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja tez jeszcze o IVF nie myślę - tylko wkurza mnie to czekanie - przy mojej chorej tarczycy i cukrzycy M to każdy lekarz twierdzi, że trzeba poczekać i tak czekamy już długo bo 1,5 roku po zabiegu minęło:no:
dlatego stwierdziłam, że jak trafimy do kliniki to już mi nikt nie powie, że mam czekac tylko przebada nas we wszystkie strony i coś zdecyduje:tak:
ja wierze ze to czekanie Wam sie opłaci i nie będziecie potrzebowali IVF :tak:
najwazniejsze bys sie dobrze czula w koncu Twoja cera to jakas wizytówka.. przynajmniej bedziesz potem miala problem z głowy:)

o to właśnie mi chodzi nie chce robić z siebie ofiary ale ta brzydka cera spowodowała że zamknęłam się na ludzi i nie lubię do nich wychodzić a jak juz słyszę komentarze obraźliwe na temat osób z trądzikiem to już sie wycofuję z towarzystwa całkowicie :crazy:

reklama
ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa

Oj to szkoda, że jedna krecha.
Ale chociaż już wiesz wszystko.

A ja wczoraj byłam w solarium. Wkurzyłam się na tą pogodę, nawet nie ma jak złapać słoneczka. Spiekłam się nieźle i nic tylko smaruje się balsamem co godzinę. Dosłownie spiekłam się na I dopiero dzisiaj zaczyna brązowieć:-D

Oj to szkoda, że jedna krecha.
Ale chociaż już wiesz wszystko.

A ja wczoraj byłam w solarium. Wkurzyłam się na tą pogodę, nawet nie ma jak złapać słoneczka. Spiekłam się nieźle i nic tylko smaruje się balsamem co godzinę. Dosłownie spiekłam się na I dopiero dzisiaj zaczyna brązowieć:-D
dokładnie mogę spokojnie łykać antybiotyk

a ty kochana uważaj z tym opalaniem ja jak się tak spiekę nie raz to mnie potem trafia bo ani spać nie mogę tylko ciagle mnie swędzi i piecze

dokładnie mogę spokojnie łykać antybiotyk

a ty kochana uważaj z tym opalaniem ja jak się tak spiekę nie raz to mnie potem trafia bo ani spać nie mogę tylko ciagle mnie swędzi i piecze

Ja idę do solarium raz na ruski rok więc nie jest źle. Smaruje się balsamem po opalaniu i trochę panthenolu to porządnie nawilża i skóra nie swędzi.

Witam się serdelecznie:-)
Jak skończy wycinac drzewa przed chałupą to pewnie pogrzebie na allegro i coś znajdzie:tak::tak::tak:Wiesz- on jest nawet na jakimś forum dla kawoszy i ciągle o kawach i ekspresach gadają. Ale tamte ekspresy to od kilku do kilkunastu tysięcy kosztują:szok::szok::szok:
Dzięki Loree za pomoc:-) Dzisiaj chciałabym zamawiac już. :-)
Dziewczynki jest nas tu dużo, mozemy zrobic coś dobrego:tak:Ja sobie ta stronę dodałam do ulubionych i klikam na nią raz dziennie. Nic mnie to nie kosztuje. Dołączycie się?
Pajacyk
Już kliknęłam. I zapisałam w ulubionych. Kiedyś tak robiłam, ale później wyleciało mi z głowy:-)
boshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...:eek: zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:
:-D:-D:-D:-D Jak na razie nie ucieka to korzystaj ile wlezie. Na pewno nigdy Ci nie zarzuci żeś ty oziębła:-) Wymiętosiłaś go znowu??
Czesc Babolinki
Czytam juz od godziny i jestem dopiero na 3323 stronie uff oczoplasu juz dostaje.
Ale z pewnoscia jest to zbyt uwazne przygladnaie sie i podpasowywanie objawow pod "siebie" a raczje fasolke. Wariatkowo normalnie;-)
Makaronko, nie jesteś sama, ja mogłabym napisać tak samo. Człowiek szuka, szpera aż coś znajdzie w końcu:-)
Odebrałam wyniki wszystko w miarę ok tylko dziwny mocznik mi wyszedł
mam 12,70 a norma 17-43 :baffled::baffled: No nic jutro mam wizytę u urologa to może dowiem się czegoś więcej.
Daj znac co ci lekarz powie:-)
BBBBBAAAARRRRRRMMMMAAAANNNNN!!!!!!!!!!!!!!
Prosze szybko polać pieknym spragnionym paniom!!!!!!!!
Aaaaaaaa i kilka drinków prosze schowac na jutro dla Poziomki :-D:-D:-D
NO mówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie moja flaszka się pytam?????
dziewczynki czy to normalne bo ja mam ciągle ochotę na mojego M normalnie :szok: nigdy aż tak nie miałam a od wczoraj to najchętniej bym go z łóżka nie wypuszczała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak:;-);-)
OOOOO i kolejna dołącza do grona erotomanek seksoholiczek:-) Kanapę wypróbowaliście (bardzo fajna swoją drogą):-)
Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak:tak:śno ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać:tak:TAK WIĘC SYNEK:tak:
Super wieści Patrysiu!!!:-):-) My z M. też wybralismy dla synka imię Alan:-)

No i co,no i co najpierw wszystkie suszyło a teraz żadnej ni ma :-:)-:)-( a jutro Poziomka na mnie nakrzyczy,że polewałam jak jej nie było :-:)-:)-(-bbbuuuuuu
a skąd wiedziałaś????:crazy::crazy::crazy::crazy::-D
no raczej dzisiaj, bo tak strasznie napieprzaja mnie janiki ze ledwo chodze:baffled: juz wieki mnie tak nie bolaly!!!:szok:
co do seriali to ja tez oglądam kilka namiętnie :) dlatego sobie polsat cyfrowy kupilam bo tam jest Fox Life i tam są najlepsze seriale:tak::-)
Ja lubię baaaardzo seriale ale M. ma na nie alergię. WIęc teraz praktycznie żadnych nie oglądam:-(

odnosnie seriali tp my wiekszosc z napisami ogladamy..
i tak csi (3 rozne), NCIS, House, Flashpoint (o jednostce szybkiego reagowania - ratuja ludzi poprzez negocjacje), Eleventh Hour (jedenasta godzina - dobry serial teraz leca pierwsze odcinki chyba na TVN), Kosci, wzor (narazie czeka na swoja kolej), Tru Calling (jakis taki w miare OK), Knight Rider, Legend of the seeker (poszukiwacz prawdy - sredniowieczny serial - tak mi sie kojarzy), True blood (czysta krew - o wampirach), monk (ale to tylko ja), Burn Notice (o szpiegu, który został spalony/wykreslony i jego poszukiwaniach prawdy kto go spalil)
:-D:-D:-D toż to cały arsenał:-)
cześć dziewczynki!!!
idę sobie zrobić śniadanko i kawusie i oczywiście zapraszam moze sie któraś ze mną napije do towarzystwa???
Ja poproszę:-D:-D:-D
a TAK W OGÓLE...CO TO ZA ZAMYDLANIE OCZU KAWĄ....Testa miałas robić??!?!?!?
Nektarynko - ja to nawet na wakacje przestałam mierzyć tempkę - z mierzeniem się nie udawało przez cały czas to stwierdziłąm, że odpuszczam na całego - pewnie, że myślę o tym czy owu jest czy nie, ale nie będę się stresować a wakacje to przeciez czas luzu i wyjazdów i tak wiecznie by tempka była zakłócona:tak:mam plan jak się nie uda to pójdę do kliniki leczenia niepłodności po wakacjach
Cześć Andziu, Słońce nasze:-) Myślę że masz baaardzo dobrego plana. Ja niestety mysze zdać się na wakacje bo później M. wyjedzie na długo:-( Ale tobie Słoneczko powodzenia:-)
Gdzie Szalony Pączek???? Kropeczka, zapiekanka była przepyyyyyyssszzzznaaaa!!!!!!:-D:-D:-D
Cos się ostatnio Eve nie pojawia, nie wiecie co u Niej?? I Elfik tez nie....:-(
Całuski dla Was wszystkich alkoholiczki jedne:-)

Niunia ale jak ładnie musisz potem jak już zbrązowiejesz wyglądać
ja do solarium nie chodzę z racji mojej cery ale jak sie opalam to na słońcu i zawsze mam tak ze mnie opali wszędzie a nogi nie zawsze mam bielsze od reszty ciała

PM a ty uciekaj z NK i do nas na kawkę przychodź!!!!!!

Witam się serdelecznie:-)
OOOOO i kolejna dołącza do grona erotomanek seksoholiczek:-) Kanapę wypróbowaliście (bardzo fajna swoją drogą):-)
Ja poproszę:-D:-D:-D
a TAK W OGÓLE...CO TO ZA ZAMYDLANIE OCZU KAWĄ....Testa miałas robić??!?!?!?
jeszcze jej w domu nie mamy dopiero jutro ją odbieramy to jutro będziemy ją testować :-D:-D:-D:-D
kawkę już sie robi Justynko a test tak jak myślałam negatywny wyszedł :tak:

Niunia ale jak ładnie musisz potem jak już zbrązowiejesz wyglądać
ja do solarium nie chodzę z racji mojej cery ale jak sie opalam to na słońcu i zawsze mam tak ze mnie opali wszędzie a nogi nie zawsze mam bielsze od reszty ciała

PM a ty uciekaj z NK i do nas na kawkę przychodź!!!!!!

A nogi to chyba każdej się gorzej opalają.
Nie dalej jak godzinę temu rozmawiałam z mamą. Jada nad morze i była kilka razy w solarium. Oczywiście narzekała że będzie wyglądała okropnie bo nogi blade a reszta opalona na śliczny brązowawy kolor.

reklama
Do góry