reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kochane:-D
U mnie jutro mam miec @ ciekawa sama jestem co i jak bo dziwnie sie czuje [piersi mnie nie bola a zawsze byly juz ogromne ale zatio kluje mnie tak jakby na zaparcia i mam wrazenie tak jakby tam w srodku chcialo mnie rozerwac bo miednica mnie strasznie boli :baffled:sama niewiem sluzu bardzo dobrze ale szyjke jak badalam to wczoraj byla nisko a dzis jest duzo wyzej i tak jakby tam wszystko bylo spochniete choc nie znam sie na tym i niewiem jak bedzie moze to poprostu @ nadchodzi :confused:
Milego dnia kochane wam zycze :-D
:-D moze @ nie przyjdzie!!!!!! :-D:-D:-D:rofl2: trzymam kciuki za ciebie i za wszystkie inne ktore teraz sie spodziewaja @ :tak:
a tak jeszcze wroce do prolaktyny czy tego badania sie nie powinno robic raczej w pierwszej fazie cyklu?????:confused:

reklama
hmmm.... nie sądząze ze wiek ma tu większe znaczenie!? :sorry2: mnie naprzyklad do przeraza moja mama nie byla w stanie uwierzyc ze teraz takie problemy maja nawet 20 latki! jak zaczelam jej wymieniac schorzenia to oniemiala i zaczela gadac ze za jej czasow takich chorob nie bylo (np PCO) i to napewno od hormonow i lazenie z golym pepkiem (wrrrrr) :baffled: moim zdaniem te schorzenia byly tylko nie potrafionon ich jeszcze zdjagnozowac! :dry:

to sie ładnie nacieła!!!! :szok:

ehhh.... jeszcze 50 min i uciekam stad! :-D ale byscie mialy ze mnie ubaw gdybyscie mogly zobaczyc ile czasu probowalam ta wiadomosc napisac! co usiadlam to mnie szefowa wołala! :rofl2:
Haha, co za zbieg okolicznosci, bo dzis rano dzwonilam do mamy i mowilam jej, ze ide do lekarza bo cos chyba niehalo mam z hormonami. Ona mi powiedziala, ze oszalalam bo w moim wieku kobiety jeszcze nie maja takich problemow. Zrobilam jej wyklad z tego jakie dziewczyny nawet duzo mlodsze ode mnie (a ja juz pierwszej mlodosci nie jestem - 28 lat ) maja przejscia z hormonami , to totalnie nie mogla uwierzyc... Moze to taki urok postepu cywilizacyjnego..

Sisi, a propos szyjki macicy, to z tego co wiem w okres powinna byc wysoko i twarda (przypominajaca czubek nosa) a nie miekka (przypominajaca usta), wiec moze jestes zafasolkowana ? Powodzenia

hmmm.... nie sądząze ze wiek ma tu większe znaczenie!? :sorry2: mnie naprzyklad do przeraza moja mama nie byla w stanie uwierzyc ze teraz takie problemy maja nawet 20 latki! jak zaczelam jej wymieniac schorzenia to oniemiala i zaczela gadac ze za jej czasow takich chorob nie bylo (np PCO) i to napewno od hormonow i lazenie z golym pepkiem (wrrrrr) :baffled: moim zdaniem te schorzenia byly tylko nie potrafionon ich jeszcze zdjagnozowac! :dry:

He he, ja tam raczej z golym pepkiem nie latalam bo zawsze mialam tlusciutki brzuszek :szok::dry:

Eve- Tak wogole to sliczna z Ciebie kobietka :tak: Jak ogladam wasze zdjecia to calkiem inaczej sobie was wyobrazalam :sorry2:

witam dostałam to wredno @ po luteinie i czuje sie fatalnie mam zawroty głowy zrobiłam sie płaczliwa i robi mi sie niedobrze a o chumoze niewspomne bo jest bardzo kiepski czy to normalka :-:)-:)-:)-:)-:)-(
czy dlatego sie czuje ze niema fasolki a tak bym chciała jo miec pozdrawiam

:-D moze @ nie przyjdzie!!!!!! :-D:-D:-D:rofl2: trzymam kciuki za ciebie i za wszystkie inne ktore teraz sie spodziewaja @ :tak:
a tak jeszcze wroce do prolaktyny czy tego badania sie nie powinno robic raczej w pierwszej fazie cyklu?????:confused:

Ewe dziekuje ci kochana jutro zobaczymy a jak @ przyjdzie to trudno moze nastepnym razem sie uda:tak:a co do prolaktyny to nie wiem kiedy sie ja robi ja dostalam na badanoa w 8-10 dnia cylku potem 20-25 takze 2 razy w ciagu cylku eh kazdy lekarz robi inaczej moze oni maja swoje metody:-D

Twitti trzymam kochanie i za ciebie kciuki jak sie czujesz ?:-D

Ja sie czuje dobrze, tak dobrze ze chyba nie bedzie tym razem:) wczesniej to mialam zawroty glowy, a teraz to tylko piersi spuchniete (ale przed @ zawsze mam , wiec nic nowego)..

Ja 2 miesiace temu bylam u gin, zeby dal mi jakies badanie przed planowaniem, olal mnie na maxa, powiedzial ze zeby miec dziecko to trzeba cos robic.. Ale jak chcialam zrobic badania zeby byc pewna ze wszytko ok. Glupia lekarka, wiecej do niej nie pojde!

Dala mi tylko badanie wlasnie na prolaktyne. NIe znam sie na tym, ale wg skali na wynikach, moj wynik byl rowniutko posrodku skali:) wiec chyba dobrze:)

Kaprycho ja nie umiem poznac teo czy ona ma ksztlt nosa czy ust bo nie znam sie na tym ale wiem ze mam ja miekkom strasznie bo czyje normalnie jakbym wokol palcy miala gabke:)

reklama
Chciałabym do Was dołączyć jeśli można :)

Kochana, jasne ze mozna :-):-):-) Witaj :-D

Kaprycho ja nie umiem poznac teo czy ona ma ksztlt nosa czy ust bo nie znam sie na tym ale wiem ze mam ja miekkom strasznie bo czyje normalnie jakbym wokol palcy miala gabke:)

Podobno najlatwiej badac szyjke macicy, opierajac jedna noge na wannie. Badanie przeprowadza sie zawsze o tej samej porzed dnia. Mysle, ze 2 cykle spokojnie Ci wystarcza, zebys sie nauczyla wszystko rozpoznawac. Polecam

P.S. Eve, poszlam za przykladem i pozwolilam sobie obejrzec Twoje fotki. Jestes taka sliczna, ze totalnie nie zwrocilam uwagi na Twojego M :)

Ostatnia edycja:
Do góry