reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Justysia - kibelek narazie działa bez zarzutu ale na wszelki wypadek kupiłam rano KRETA.

A co do czwartku narazie nie chce nic mówić..historia ciągnie sie od czerwca..W czwartek wieczorem wszystko wam opiszę od początku, ale dajcie mi jeszcze ten jeden dzień.
Jestem w strasznych nerwach przed jutrem ale mam nadzieję że będzie pozytywnie!
Łoj ale tajemnicza jesteś ;-)
ale cierpliwie poczekan do jutra

a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??

Ja niestety nie wiem :-(

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(

Przytulam :-:)-:)-(
[*]

Może lepiej zrób test :tak:

Powiem Ci kochana ze jakos mnie nie ciagnie do zrobienia testu, nie wiem dlaczego ale poprostu go nie chce zrobic :dry::shocked2: tak jakbym sie czegos bala :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czesc ekspertki potrzebuje Waszej rady..dzis tempka wzrosla do 37.1 to moj 19 dc,wczoraj byla 36.6..mowilyscie ze owulka na wasze juz byla co jest grane....?dodam ,ze podbrzusze ciagle mnie boli...

Moim zdanie owulka byla wczoraj :sorry2:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki - Nektarynka, Badaicka, Madzia, Patrysia, Hanka, Kaprycha, Marzenixx, Sisi, Wikulaa, Eve, Lilu, Olesia, Asiq:-)

Ja rowniez pozdrwiam cieplutko :tak::-)

Dzięki Lilu, mam nadzieję, że będzie dobrze - a ty testujesz w najbliższym czasie?

Napewno wszystko bedzie dobrze :tak: nie stresuj sie niepotrzebnie.
Nie wiem czy zatestuje :zawstydzona/y: narazie czekam, moze @ jednak przyjdzie :dry:

Buziaki dla: Badaickiej, Mari, Kropeczki, Sandrahaha, Zaniepokojonej, Marzennixx, Hanki, Eve, Nektarynki, Sisi, Asiqa, Wikuli, Andzi_S, Romki, Kroptusi, Patrysi, Agniesiaka, Kingusi, Passinby, Kaprychy (gdzie ty cholerko jedna), Niuni, Lolitki, Martynki (nawet dwa:-)), BABO, PM, Kanki, Szafirka, Madzi, Olicy, Olapolap(ta tez gdzieś zniknęła), Olesi, Kingusi, Katarzynki, Lilu....
Jeśli kogos pominęłam...wybaczcie:-)

dziekuje również buziaczka przesyłam:-)

No i poprawka jednak 12 szczeniaczków jest:-D

reklama
a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??
sproawdzic to mozesz tzn czy pekl pecherzyk mierzac temp. jezeli nastapi skok a po nim min 3 temp wyższe to oznacza ze byla owu do tego moze 7 dni po skoku wybrac sie na progesterno ktory tez jezeli przekroczy normy dla 2 fazy cyklu oznacza ze owu byla! ;-)

Do góry