reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

eh...:baffled: niestety jest w takim miejscu ze nie da sie tam nic powiesic.... no coz... trudno. najwyzej na jakis czas takl zostanie...... dzieki magdusiu :*
dobra ja spadam sprzatac.. bede pozniej
kingus witaj :**[/QUOTE]
Marzenko

Ja będę z doskoku idę pozmywac gary i może zrobię pierogi z czereśniami?
Hmm jeszcze z czereśniami nie jadłam a mam ich trochę

reklama
o widzisz o pierogach mi przypomnialas ... moze bym dzisiaj zrobila ruskie beda jak znalazl na przekaske bo mi sie impra szykuje na weekend i zjazd rodzinny :dry: bo maż ma dzisaj urodzinki :sorry2:wiec i w piatek torcik bede robila! ;-) skladniki kupione tylko czasu robic nie ma ... i sil!
i jeszcze Marzenka mi o malowaniu przypomniala my ruszamy od poniedzialku z walkami kuchnia bedzie zielona takie zielone intensywne jablko (łazienka też) korytaże takie sloneczko a pokoje dla dzieci 1 - pomaranczowy w kolorze tygryska z kubusia puchatka (dafbą disneya) :-D a drugi taki niebieskawy a sypialnia bedzie w cieplym odcieniu lili z dodatkami w kolorze sliwki/fuksji (zalezy co znajde) :sorry2: rece mi odpadna bo i wszystkie sufity do odmalowania! :cool2:

Witam witam:-):-):-)
Ale u mnie pogoda...niech ją chudy Mojżesz:-D
Dzis na razie spokój więc was poczytałam...

A na bete idę 13.07... cholernie się boję!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!
Amour23.gif

[/B]
Martynko, nie martw się na zapas. Już CI mówiłam - ja się pomartwię za Ciebie jakby co:-)

Idziemy 16.07 na usg i nie mogę się doczekać a 22 zaczynamy szkołę rodzenia ;-)
No to super:-):-):-) Aż Ci zazdroszczę:-)
Banane03.gif
Manga98.gif
Bisous01.gif
Bebe06.gif
Depoussierer.gif
Soif07.gif
Bebe04.gif
Soif02.gif

A w czwartek ważny dzień mam więc odezwę się dopiero popołudniu i wszystko wyjaśnię i opowiem jak ktoś będzie chciał wiedzieć :)
No wymiękłam przy tych ikonkach:-D:-D:-D
Co to za ważny dzień w czwartek???:-) pisz szybko
Kibelek działa??
Dziewczyny - zaczynam się coraz bardziej bac tej świńskiej grypy - pisałam Wam wcześniej, że ide w niedzielę na wesele do koleżanki i ona wychodzi za Amerykanina - przylatuje 17 osób jego rodziny i na weselu mogą jeszcze nie wiedzieć, że są chorzy a jak będą:szok:
Cześć Andziu, jak zwykle nie zapomniałaś o nas:-):-) WIesz co, masz zagwozdkę z tym weselem. Teża nie wiem czy bym poszła:baffled:
Siemacie Lachociągi
Wrócilam z roboty (od 8 rano) i mam dość. Ta praca to była jedna wielka pomyłka. Nikt jeszcze w życiu mną tak nie pomiatał jak w tej za******j robocie. Rano to nawet mi się nie chce wstawać bo czuję się jak ścierwo i pomiot najgorszy. Jakoś dam rade do konca sierpnia i spieprzam z tamtąd bo psychicznie baba mnie zryza.
Ja już nawet się nie uśmiecham to takiego stanu mnie baba doprowadziła.
Zajec sexoholik - Rakieta miłości. Przeleciałaś tam cały personel????????? Tylko popapraniec myśli o sexie po HSG.
:-D:-D:-D:-D noż się uśmiałam z rana:-)
Hanka nie daj się...albo się daj (żeby Ci dobrą opinię wystawiła) ale na koniec ją zmieszaj z błotem!!!! Żeby jakiś psi pomiot Tobą szargał:wściekła/y:
Hanka, jakbyś sie nie seksiła PIĘĆ, powtarzam PIĘĆ tygodni też byś nie czekała:-D:-D
ZAJĄCZKU mój maleńki SUPER,że po badaniu okiej.
Trzymam teraz mocno kciuki za Was
Madziu..... ty wiesz co:-):-):-) Dzięki za kciuki
Dziewczynki powiedzcie mi kochane jak Wasi meżowie zachowywali sie i zachowują podczas staranek czy widzicie z ich strony jakieś zaangarzowanie?? czy zrezygnowali z nałogów używek?? czy słuchają Waszych próźb żeby sie tak czy inaczej zachowywali?? proszę o odpowiedz bo jestem juz załamana
Mój M. nie pali, ale browar niestety codziennie (albo prawie codziennie) i niestety z tym nie umiem walczyć. Na początku też uważał że wszystko pójdzie gładko. Nie nogłam go przekonac do brania Androvitu. Teraz troche inaczej podchodzi. WIem że chce bardzo, ale dla niego to sa półśrodki:-(
Bernadko, nie wymagasz od niego za duzo....I nie pozwalaj sobie na teksty w stylu - jakby wiedział to by CIę rzucił:wściekła/y: To dla niego piwo i fajki sa ważniejsze niż żona?!?!? mój tez ma różne argumenty, ale za taki chyba bym mu przyłozyła:wściekła/y:
I każ mu zrobic badania nasienia...Niech zobaczy przez co musisz ty przechodzić!!! wydrukuj jakis mądry artykół o tym w ilu procentach sa faceci odpowiedzialni za problemy z zajściem w ciąże i niech sobie nie mysli że może Cię samą zostawic z problemem...
A przerwa w starankach myslę że dobrze Ci zrobi. Młody lachonik jesteś:-) Poza tym musisz opiekowac się mamą,jesteś przemęczona... A właśnie, jak sie czujesz??

Ja tez chcę kawkę;):)
Zajaczku-jak dzisiaj...lepiej w pracy??? Masz szanse sie podrapac i zaladowac taczki? jak nie...pamietaj:-D
A tym małpom co same poja kawe i herbatke i nie zapraszaja kropki mowie::-p
GDZIE JEST LOREE!!!!!!!!!!!!!
Cześć Kropeczkuś:-):-):-) Dziś spoko:-):-) z rana luuuuzzz, teraz gorzej dlatego odpisuję i odpisuję....
Ja jescze nie piłam kawki więc możemy razem się napić:-)
Dobrze że nóżka dobrzeje, powoli bo powoli. ALe jak mówi O.Prowadzący " Alleluja i do przodu":-)
No własnie, gdzie Loree...i Co z Elfą??

moj tz nie jest irlandczykiem. jego mama jest portugalka a tata hiszpanem... robilismy domowy test na zolnierzyki i pokazalo ze wszystko jest ok ale na wszelki wypadek 31 lipca bedziemy robic testy na sperme w labolatorium...
Ten Twój mąż to niezłe Ciacho jest.:-) Domowy test?? a cóż to takiego?? Trzymam kciuki za badania....My robilismy ponad m-c temu...Hard core na maksa;-)

Uffff...Skończyłam
Gosieńko, przytulam jeszcze raz:-:)-(
Buziaki dla: Badaickiej, Mari, Kropeczki, Sandrahaha, Zaniepokojonej, Marzennixx, Hanki, Eve, Nektarynki, Sisi, Asiqa, Wikuli, Andzi_S, Romki, Kroptusi, Patrysi, Agniesiaka, Kingusi, Passinby, Kaprychy (gdzie ty cholerko jedna), Niuni, Lolitki, Martynki (nawet dwa:-)), BABO, PM, Kanki, Szafirka, Madzi, Olicy, Olapolap(ta tez gdzieś zniknęła), Olesi, Kingusi, Katarzynki, Lilu....
Jeśli kogos pominęłam...wybaczcie:-)

Ja miałam torbiel 5 cm i zniknęła.
Ja w ogóle nie mam owulacji tylko z lekami ;-)

to mnie pocieszylas bo ja juz sie wystraszylam... mi tez sie wydaje ze wczesniej owulki nie mialam... ale teraz przy clo jest... kiedys na forum pisalam ze mam ogromny bol jak wspolzyje dzien przed okresem... przez godzine mam skurcze... 20-30 sekund takie bolu potwornego i pozniej 3 sekundy ok i znowu to samo... i tak przez godzine leze na podlodze bo na lozku za goraco i sie zwijam z bulu i strasznie sie poce wtedy... tragedia... moze ten torbiel urosl i dlatego tak jest?? :-:)-:)-:)-:)-( boje sie potwornie... :-:)-:)-:)-(

Justysia - kibelek narazie działa bez zarzutu ale na wszelki wypadek kupiłam rano KRETA.

A co do czwartku narazie nie chce nic mówić..historia ciągnie sie od czerwca..W czwartek wieczorem wszystko wam opiszę od początku, ale dajcie mi jeszcze ten jeden dzień.
Jestem w strasznych nerwach przed jutrem ale mam nadzieję że będzie pozytywnie!

to mnie pocieszylas bo ja juz sie wystraszylam... mi tez sie wydaje ze wczesniej owulki nie mialam... ale teraz przy clo jest... kiedys na forum pisalam ze mam ogromny bol jak wspolzyje dzien przed okresem... przez godzine mam skurcze... 20-30 sekund takie bolu potwornego i pozniej 3 sekundy ok i znowu to samo... i tak przez godzine leze na podlodze bo na lozku za goraco i sie zwijam z bulu i strasznie sie poce wtedy... tragedia... moze ten torbiel urosl i dlatego tak jest?? :-:)-:)-:)-:)-( boje sie potwornie... :-:)-:)-:)-(

Mi też w maju na USG wyszła torbiel powyżej 4 cm - stąd miałam brak @, 13.07 idę na USG żeby sprawdzić czy się wchłonęła :)

reklama
Do góry