reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale ja wczoraj chciałam ot tak poprostu....
Sexe31.gif

dopiero 5 dc więc nie mam ciśnienia póki co,a on odrazu stwierdził że Go traktuje jak buhaja :baffled::-(
Ehh gdzie te czasy że mógł nawet jak był zmeczony.
No nic zobaczymy co dzisiaj bedzie,bo odkad odstawiłam pigułki to mogłabym codziennie
Sexe20.gif
:-D:-D:-D:-D:-DA Hanka mi wpiera że to ja jestem seksoholikiem:-D:-D:-D
Świetne dowcipy, pośmiałam się:-):-)
:dry: jak mi sie spac chce to glowa mala! a nawet padac przestalo za oknem ... rano jak szlam to plywalam w moich sandalkach ;-) dajcei mi podusie i zasne w ulamek sekundy!!! :baffled:
Wiesz, poduszki pod ręką brak, ale mój M. twierci że moje cycochy jak poduszki, więc jakby co użyczę po znajomości:-)
Szalejesz kobito z tym remoncikiem!! Sami robicie, czy wynajmujecie kogoś??
hej laseczki;-)
ja dzis sprzątanka ciąg dalszy:baffled: wszystko juz jest gotowe po remonciku ale została mi kupa sprzatania i nie wiem jak mam sie za to zabrac.....
Jezuuuu, dlatego nie lubię remontów...Ja moge tapetować malować, przestawiać...tylko niech ktoś za mnie posprząta:-)
Ja będę z doskoku idę pozmywac gary i może zrobię pierogi z czereśniami?
Hmm jeszcze z czereśniami nie jadłam a mam ich trochę
Jezuuuu, jaka profanacja...Ja uwielbiam, wprost kooooocham czereśnie i nie dałyby rady doczekać się jakiejkolwiek obróbki:-)
J
A co do czwartku narazie nie chce nic mówić..historia ciągnie sie od czerwca..W czwartek wieczorem wszystko wam opiszę od początku, ale dajcie mi jeszcze ten jeden dzień.
Jestem w strasznych nerwach przed jutrem ale mam nadzieję że będzie pozytywnie!
No dobra:baffled::baffled: :dry::dry::dry:Cokolwiek by to nie było będę kibicować:-)
UPs... jakie faux pas:-) My jestesmy po badaniach laboratoryjnych, ale szkoda że nie miałam wcześniej.
Justynko - kawka na życzenie :)
dziękówa:-D:-D:-D
a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??
Nie wiem...ale chyba nie. Testy owu pokazuja tylko skok LH...
Ja też robiłam; wczoraj i przedwczoraj i szczerze mówiąć jakoś dziwacznie mi wyszło. w poniedziałek tylko kontrolna...a wczoraj testowa duzo mocniejsza??
czy to mogłobyc spowodowane tym że test lezał otwarty ponad dobę?? bo kurka w poniedziałek otworzyłam dwa przez moje gapiostwo:baffled:

znalazlam cos takiego
,,Jak pęcherzyk nie pęknie to też wytworzy się ciałko zółte a jajeczko zostanie wchłoniete. Tak też może być. Więc skok pokazuje tylko czy powstało ciałko zółte i zaczęło wtarzać progesteron. Nie da się okreslić na podstawie obserwacji czy pęcherzyk pękł. Może być skok wywołany przez ciałko zółte ale pęcherzyk nie pękł.''

czyli tylko gin moze zobaczyc czy pcherzyk pekl czy nie

idz sie sexsic zebys owu nie przegapila tak jak ja! :sorry2:
Musze poczekać aż Paweł wróci z pracy :tak:
a potem wezme go na warsztat
Sexe16.gif

:-D:-D:-D:-D:-DA Hanka mi wpiera że to ja jestem seksoholikiem:-D:-D:-D
No co Ty
Sexe29.gif
:-D:-D:-D

Świetne dowcipy, pośmiałam się:-):-)

Wiesz, poduszki pod ręką brak, ale mój M. twierci że moje cycochy jak poduszki, więc jakby co użyczę po znajomości:-)
TAKIE???
Sexe06.gif

Jezuuuu, jaka profanacja...Ja uwielbiam, wprost kooooocham czereśnie i nie dałyby rady doczekać się jakiejkolwiek obróbki:-)
KOTEŃKU ja od teściowej przytargałam tyle czereśni,ze mogłabym Cie nimi zasypać :tak::-D
dziękówa:-D:-D:-D
NA ZDRÓWKO

Nie wiem...ale chyba nie. Testy owu pokazuja tylko skok LH...
Ja też robiłam; wczoraj i przedwczoraj i szczerze mówiąć jakoś dziwacznie mi wyszło. w poniedziałek tylko kontrolna...a wczoraj testowa duzo mocniejsza??
czy to mogłobyc spowodowane tym że test lezał otwarty ponad dobę?? bo kurka w poniedziałek otworzyłam dwa przez moje gapiostwo:baffled:

No mogły dostac wilgoci.Podskoknij do apteki i kup nowe :tak:

oczywoscie sami :-) uwielbiam takie rzeczy robic!
A jak najlepiej samemu,nawet wtedy to sprzatanie nie jest takie złe :-)

reklama
Dzień dobry :-) Ale dzisiaj pogoda... Bleh... Pewnie dlatego nie mogłam się obudzić ;-)
Widzę, że wczoraj poruszany był temat "trudnych M"... kurczaczek... wiem o czym mowa, mój też do trudnych należy. Czasami nie mam na niego siły. Marudzi, jak ma coś zrobić w domu, albo zrobić coś, czego nie lubi. Jak się mu zwraca uwagę, to zaraz się denerwuje. A że ja też nerwus jestem, to łatwo u nas o kłótnię, no bo jak słyszę czasami to jego gadanie to mnie aż unosi... No, ale przeprasza zawsze jak przegnie. Tyle, że za chwilę jest to samo ;-)
Zaniepokojona, nie wiem, co Ci doradzić, bo na mojego jeszcze sama sposobu nie znalazłam... Może spróbuj mu spokojnie wytłumaczyć, że to wszystko jest dla Ciebie bardzo ważne, że rzeczy istotne dla Niego są takie również dla Ciebie, więc dlaczego nie może uszanować Twoich pragnień? Przecież małżeństwo jest po to, żeby się wzajemnie wspierać, żeby dzielić swoje pasje, pragnienia...
Mam nadzieję, że dziś jest Ci już choć odrobinę lepiej. Przytulam bardzo mocno, bo wiem, że nie jest Ci łatwo...

Ale u mnie pogoda...niech ją chudy Mojżesz:-D

Buziaki dla: Badaickiej, Mari, Kropeczki, Sandrahaha, Zaniepokojonej, Marzennixx, Hanki, Eve, Nektarynki, Sisi, Asiqa, Wikuli, Andzi_S, Romki, Kroptusi, Patrysi, Agniesiaka, Kingusi, Passinby, Kaprychy (gdzie ty cholerko jedna), Niuni, Lolitki, Martynki (nawet dwa:-)), BABO, PM, Kanki, Szafirka, Madzi, Olicy, Olapolap(ta tez gdzieś zniknęła), Olesi, Kingusi, Katarzynki, Lilu....
Jeśli kogos pominęłam...wybaczcie:-)

Hehe, z tym Mojżeszem to dobry tekst :-D:-D:-D

I dziękuję za buziaczki. Odsyłam :******

Do góry