reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenka najpierw wypij z nami kawkę :tak:
Jak mężowi podoba sie efekt Twojej pracy?

ps.ja pomalowałam mojej Pauli pokój na "zielone wzgórza" :-D tylko dolałam troszke żółtego barwnika żeby go jeszcze bardziej ocieplić ;-)
mężowi się bardzo podoba bo sam nic nie musial robic hehehe
pomalowalam dwa razy bo na pomarancz kladlam ta farbe i musialam 2 razy zeby nie przebijalo, wogole to pierwszyraz malowalam i w jednym miejsu jka juz wszystko wyschlo zostaly zacieki bo widocznie w tym miejscu nie byl dobrze przycisniety i rozprowadzony wałek..:-( bo juz sily w rekach nie mialam i w kazdym razie nie wiem co mam ztym zrobic .... czy pomalowac ten kawalek raz jeszcze przejechac walkiem po nim? czy jak to zrobie nie bedzie sie ten kawalek sciany odroznial??? nie wiem, ale drazni mnie tez zaciek bo ogolnie to tak ladnie mi wyszlo.....

reklama
HELLO :-)
Moja sunia wcvzoraj wieczorem urodziła 11 szczeniaczków :-Dtakie słodziaczkowe aż mi łezka poleciała bo moja sunia jest mamusią:zawstydzona/y:wszystkie są jak ona tylko z trzy są białe i tam ciemniejsze gdzie niegdzie tak jak mojej suni tata:-)ach takie malenstwa słodziaczkowe:-)

Dzień dobry :-)
A w czwartek ważny dzień mam więc odezwę się dopiero popołudniu i wszystko wyjaśnię i opowiem jak ktoś będzie chciał wiedzieć :)
Już mnie zaciekawiłaś ;-);-)

Ja też zaczynam martwić się o Loree i Kroptusię:baffled:
Dawno ich nie było

Dziewczyny - zaczynam się coraz bardziej bac tej świńskiej grypy - pisałam Wam wcześniej, że ide w niedzielę na wesele do koleżanki i ona wychodzi za Amerykanina - przylatuje 17 osób jego rodziny i na weselu mogą jeszcze nie wiedzieć, że są chorzy a jak będą:szok:
Może weź sobie na parę dni wcześniej jakąś aspirynkę żeby organizm wzmocnić.

Kingus to swietny pomysl z ta szkola rodzenia ja tez pojde jak bede wciazy to wiele pomaga :)
Zobaczymy czy się mojemu M spodoba ;-);-)

Wrócilam z roboty (od 8 rano) i mam dość. Ta praca to była jedna wielka pomyłka. Nikt jeszcze w życiu mną tak nie pomiatał jak w tej za******j robocie. Rano to nawet mi się nie chce wstawać bo czuję się jak ścierwo i pomiot najgorszy. Jakoś dam rade do konca sierpnia i spieprzam z tamtąd bo psychicznie baba mnie zryza.
Ja już nawet się nie uśmiecham to takiego stanu mnie baba doprowadziła.
Witaj Haniu.
A weź rzuć to wszystko w ....;-)

Wiem, wiem, musi być dobrze...
I to trzeba sobie powtarzać :tak::tak::tak:

Dziewczynki powiedzcie mi kochane jak Wasi meżowie zachowywali sie i zachowują podczas staranek czy widzicie z ich strony jakieś zaangarzowanie?? czy zrezygnowali z nałogów używek?? czy słuchają Waszych próźb żeby sie tak czy inaczej zachowywali?? proszę o odpowiedz bo jestem juz załamana
Mój trochę marudził, że nie ma spontaniczności a później się przyzwyczaił.
Papierosy rzucił dawno temu więc nie miałam problemu.
Oczywiście na badanie nasienia musiałam go namawiać. Tzn. ustaliliśmy, że jak po 3 miesiącach nie będę w ciąży to on pójdzie ale i tak zwlekał.

a jak mu tłumaczę ze mi jest źle z tym że tylko ja biore tabletki
Moja stara ginka twierdziła, że bez sensu jest "truć" kobietę bez badania faceta.
no wlasnie ja chce zastosowac taka,lub podobna metode o jakiej napisalam Ci wyrzej...chce zeby urazilo to jego meskie ego i nim wstrzasnelo!
Może i jest to jakiś sposób.
witam sie :)
wszystko nadrobilam.zaraz odpisze,ale najpierw mam pytanko:jak obstawiacie kiedy byla owu?
Ja niestety się nie znam ;-)

hej laseczki;-)
ja dzis sprzątanka ciąg dalszy:baffled: wszystko juz jest gotowe po remonciku ale została mi kupa sprzatania i nie wiem jak mam sie za to zabrac.....
Właśnie miałam pytać jak po malowaniu :tak:

estem zla na maxa... czy torbiel 1.1cm to duzy?? ale mi sie wyc chce... stracilam juz nadzieje :-:)-:)-:)-(
Ja miałam torbiel 5 cm i zniknęła.
Ja w ogóle nie mam owulacji tylko z lekami ;-)

mężowi się bardzo podoba bo sam nic nie musial robic hehehe
pomalowalam dwa razy bo na pomarancz kladlam ta farbe i musialam 2 razy zeby nie przebijalo, wogole to pierwszyraz malowalam i w jednym miejsu jka juz wszystko wyschlo zostaly zacieki bo widocznie w tym miejscu nie byl dobrze przycisniety i rozprowadzony wałek..:-( bo juz sily w rekach nie mialam i w kazdym razie nie wiem co mam ztym zrobic .... czy pomalowac ten kawalek raz jeszcze przejechac walkiem po nim? czy jak to zrobie nie bedzie sie ten kawalek sciany odroznial??? nie wiem, ale drazni mnie tez zaciek bo ogolnie to tak ladnie mi wyszlo.....
Kurczaczek, jak jest taki gruby zaciek to raczej teraz z nim nic nie zrobisz :-(
trzeba by było go seskrobac i pomalowac na nowo :baffled:
Może na razie go zamaskujesz np jakims obrazem?

Cześć Dziewczyny - ja mam dzisiaj lepszy humor - postanowiłam nie stresować ani siebie, ani dziecka... nic mi to nie da.

ide do zeromskiego bo tam pracuje moj gin...

Gosiu - Żeromski to dobry szpital, na pewno będzie tam konsylium, sprzęt też mają niezły. Jeżeli jest nadzieja to na pewno będzie dobrze.
Pytałam o klinikę bo tam sprzęt jest świetny, fachowcy też, ale ogólnie to bardzo depresyjne miejsce, lekarze i pielęgniarki są niemili, okropni.
W Żeromskim jest dużo lepiej - trzymam kciuki, mam nadzieję, że ktoś jest z Tobą.

Przytulam mocno...

czesc ekspertki potrzebuje Waszej rady..dzis tempka wzrosla do 37.1 to moj 19 dc,wczoraj byla 36.6..mowilyscie ze owulka na wasze juz byla co jest grane....?dodam ,ze podbrzusze ciagle mnie boli...

Ostatnia edycja:
Kurczaczek, jak jest taki gruby zaciek to raczej teraz z nim nic nie zrobisz :-(
trzeba by było go seskrobac i pomalowac na nowo :baffled:
Może na razie go zamaskujesz np jakims obrazem?
eh...:baffled: niestety jest w takim miejscu ze nie da sie tam nic powiesic.... no coz... trudno. najwyzej na jakis czas takl zostanie...... dzieki magdusiu :*
dobra ja spadam sprzatac.. bede pozniej
kingus witaj :**

reklama
Do góry