reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Andzia kochana dzieki za pozdrowionka ja rowniez cie sciskam i pozdrawiam a co do tej grypy to mysle ze nie ma sie co bac przypadki sa sporadyczne wienc ryzyko zakarzenia przez wlasnie te osoby mysle ze jest minimalne

Kingus to swietny pomysl z ta szkola rodzenia ja tez pojde jak bede wciazy to wiele pomaga :)

A ja kochana powoli sie zaczynam stresowac 27 lipca mam egzamin na prawko 3 juz mam nadzieje ze ostatni eh musze isc kupic pare jazd zeby znowu troche pojezdzic i przypomniec bo nie jezdzilam juz 4 miesiace tak dlugo sie czeka na egzamin u nas eh ale troche mam stresa bo boje sie mojego instruktora bo on strasznie groznie wyglada i krzyczy jak nie umiem ale to chyba dobrze nie?

Buzki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Siemacie Lachociągi

Wrócilam z roboty (od 8 rano) i mam dość. Ta praca to była jedna wielka pomyłka. Nikt jeszcze w życiu mną tak nie pomiatał jak w tej za******j robocie. Rano to nawet mi się nie chce wstawać bo czuję się jak ścierwo i pomiot najgorszy. Jakoś dam rade do konca sierpnia i spieprzam z tamtąd bo psychicznie baba mnie zryza.
Ja już nawet się nie uśmiecham to takiego stanu mnie baba doprowadziła.

Do tego jajniki na @ bolą więc i zaś nic. I ogolnie jestem wykończona, załamana tym wszystkim i mnie czar i błysk w skrócie kurwik w oku opuścił

Przelecialam kilka stron. I nie wiem czy mam plakać czy się cieszyć.

Goniu - skarbie nawet nie wiem co mam napisać. Żebym chociaż miała dar pocieszania ale go qurwa nie mam. Przytulam cię mocno skarbie.

Babo wiesz że już nie jesteś Lachociągiem, musisz spadać do sekcji Ciężarówek ale jakże sexi. Dobrze że udało ci się odstresować i zdziałać taki numer. Dużo zdrówka x 100000000000000000000000000000000000000000000.

Madzienka - no grunt że się nie posrałaś. Gratuluję tytułu i przytulam przez @

Zajec sexoholik - Rakieta miłości. Przeleciałaś tam cały personel????????? Tylko popapraniec myśli o sexie po HSG.

Katarzyna Caryca - brzusio jak z bajki. Przyznaj się fotomontarz???????

Andzia pierdaczeńcu jak zwykle o wszystkich pamiętasz - to i ja tym razem nie poskąpie i ci buziaczka pośle.

Kaleka vel sierota bosza - jak tam twoja szkita???????? Na pirata działasz czy przerwa????

Wielki Białostocki CYC - masz jeszcze cień????? A cycki jeszcze masz????

Kaprycha oczywiście H wbija - jak zwykle.

Dla calej mej reszty buziaki

Brakuje mi porannej kawki z Tobą :)
Soif07.gif

A w czwartek ważny dzień mam więc odezwę się dopiero popołudniu i wszystko wyjaśnię i opowiem jak ktoś będzie chciał wiedzieć :)
Obiecuję zaglądać na poranna kawkę
Soif09.gif

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki - Nektarynka, Badaicka, Madzia, Patrysia, Hanka, Kaprycha, Marzenixx, Sisi, Wikulaa, Eve, Lilu, Olesia, Asiq:-)
Pozdrowionka i buziole i dla Ciebie

Dziewczyny - zaczynam się coraz bardziej bac tej świńskiej grypy - pisałam Wam wcześniej, że ide w niedzielę na wesele do koleżanki i ona wychodzi za Amerykanina - przylatuje 17 osób jego rodziny i na weselu mogą jeszcze nie wiedzieć, że są chorzy a jak będą:szok:
Hhhmmm nie wiem co Ci powiedzieć :baffled:

A ja kochana powoli sie zaczynam stresowac 27 lipca mam egzamin na prawko 3 juz mam nadzieje ze ostatni eh musze isc kupic pare jazd zeby znowu troche pojezdzic i przypomniec bo nie jezdzilam juz 4 miesiace tak dlugo sie czeka na egzamin u nas eh ale troche mam stresa bo boje sie mojego instruktora bo on strasznie groznie wyglada i krzyczy jak nie umiem ale to chyba dobrze nie?
Buzki:)
Kochana głowa do góry dasz rade.Ja zdawałam 4 razy, na ostatni egzamin łyknełam sobie tabletki uspokajające ziołowe CALMS. Ja je polecam.Oczywiscie stres był ale o wiele mniejszy niz wcześniej no i zdałam.

Hej dziewczynki,

Gosiu strasznie mi przykro, nie wiem czemu czasem muszą się dziać takie smutne rzeczy.... :-(
Ale musimy i takie przechodzić, żeby nas wzmacniały.
Przytulam Cię bardzo mocno.

Hanica no ja Cię uwielbiam za te Twoje posty..Cyce jeszcze mam ale mnie coraz mniej :) Sukces!

KOBIETO NIE DAJ SIĘ POMIATAĆ! Niech spiep***ją z tym swoim hotelem w kosmos...

reklama
Do góry