reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(

:szok::-(nie no kuzwa nie wierze az sie poryczalam :no:
Gosienko bardzo mi przykro nie wiem co powiedziec naprawde napewno zadne slowa teraz nie sa na miejscu kuzwa jakie to zycie niesprawiedliwe jest:-(
Przytulam mocno trzymaj sie kochana:zawstydzona/y:

Bobo cuda jednak sie zdarzeaja widzisz moje serdeczne gratulacje kochana spokojnych 9 miesiecy :tak:normalnie szok takie wiadomosci dzis i radosc i lzy eh:zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie a i wikula gratulacje kochana poradzilas sobie swietnie malenka jestes wielka:-D

reklama
Witam!
Babo serdeczne gratulację- zaczynam wierzyć w cuda! Spokojnych 8 miesięcy!
Bebe25.gif

Wikula gratuluję pani magister!
Forum37.gif

Gosiu nie wiem co napisać- bardzo mi przykro! życie jest niesprawiedliwie!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Romeczko czyli możliwe że wczorajszy ból to tworzenie się ciałka żółtego..:baffled:...kiedy był ostatni seks może plemniki przeżyły?!
A na bete idę 13.07... cholernie się boję!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!
Amour23.gif

Witam!

Romeczko czyli możliwe że wczorajszy ból to tworzenie się ciałka żółtego..:baffled:...kiedy był ostatni seks może plemniki przeżyły?!
A na bete idę 13.07... cholernie się boję!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!
Amour23.gif

nie pytaj....porazka kochalismy sie tylko 2 razy w tym cyklu i to w 8 i 9dc...teraz ze soba nie rozmawiamy...
no jeszcze tydzien wytrzymasz chyba co..?!na pewneo sie stresujesz to normalne ale wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy,ze pod serduchem juz ktos zamieszkal!!!

wstyd sie zapytac no ale niech strace co to jest dokladnie to cialko zolte?

Ja się nie znam ale trzymam kciuki :tak::tak:

hehe kingus kochana ty nasza dobre i to!!!:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
nie pytaj....porazka kochalismy sie tylko 2 razy w tym cyklu i to w 8 i 9dc...teraz ze soba nie rozmawiamy...
no jeszcze tydzien wytrzymasz chyba co..?!na pewneo sie stresujesz to normalne ale wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy,ze pod serduchem juz ktos zamieszkal!!!
no to kurde nie zafajnie...cholera:baffled:... ale piszesz że jajniki dalej bolą... a to dziwne ???

Bisous13.gif
a jak ty się czujesz? czy w cyklu jak zaszłaś w ciąży brałaś duphaston?
Tak brałam ;-)
Czuje się dobrze, Kinia kopie że aż mnie w nocy obudziła :tak:

hehe kingus kochana ty nasza dobre i to!!!:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny nie oszczędzajcie plemników ;-);-) To M jest dla nas a nie odwrotnie i ma spełniać swój obowiązek. Ja swojego 6 dni pod rząd męczyłam i się udało.
Temp to ja mierzyłam jeden cykl nie było skoków itp okazało się, że brak owulacji to już sobie odpuściłam ;-);-)

Po pęknięciu pęcherzyka powstaje ciałko żółte, które produkuje progesteron. Jeśli nie doszło do zapłodnienia do zanika.

Ostatnia edycja:
Czesc kingus co tam ciekawego kochanie

Agniesiak nie stresuj sie wazne ze fasolka jest a serduszko uslyszysz za 2 tyg napewno kochana wienc odpoczywaj i spokojnie czekaj kolejnej wizyty a i apropo zamowilam juz ta ksiazke na alegro ktora mi polecilas wielkie dzieki buz buz buz;)

reklama
no to kurde nie zafajnie...cholera:baffled:... ale piszesz że jajniki dalej bolą... a to dziwne ???

wiem ze beznadzieja...no bola ale moze po duphastonie...? nie wiem..

Dziewczyny nie oszczędzajcie plemników ;-);-) To M jest dla nas a nie odwrotnie i ma spełniać swój obowiązek. Ja swojego 6 dni pod rząd męczyłam i się udało.
Temp to ja mierzyłam jeden cykl nie było skoków itp okazało się, że brak owulacji to już sobie odpuściłam ;-);-)

ja kochana jestem sklucona z M..zreszta moj facet nie ma wygorowanych potrzeb i mam z tym problem bo dziecka w salacie nie znajde a on pewnie tak to widzi...nie kochamy sie to nie zachodze w ciaze..normalka dla mnie a on jakos tego nie pojmuje..dzis mu to powiedzialam a on na to to dlaczego mi nie powiedzialas kiedy sa te dni...rece mi opadly..bo jak mu mowialam zebysmy sie pokochali to on pufal bo sa upaly i mu goraco..nosz qrwa mac!!!!

Do góry