reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

U mnie znowu mój M. ciągle by mógł i jak jest abstynecja przed IUI to jest dla niego masakra!
Romeczko może będzie jakiś cud?! Kochana głowa do góry!
Czy wiecie co u Kroptusi? dawno jej nie było i źle się czuła w te upały???

reklama
Czesc kingus co tam ciekawego kochanie
Idziemy 16.07 na usg i nie mogę się doczekać a 22 zaczynamy szkołę rodzenia ;-)

ja kochana jestem sklucona z M..
dzis mu to powiedzialam a on na to to dlaczego mi nie powiedzialas kiedy sa te dni...rece mi opadly..
Pamiętam.
To może jasno mu trzeba powiedzieć. Ja kiedyś powiedziałam, że ja nie po to lekami się truję żeby on później miał jakieś fochy jak trzeba to trzeba i tyle. Nie ma w tym spontaniczności no ale jak się ma problemy z zajściem w ciążę tak jak ja to trzeba było się poświęcić i opłacało się :tak::tak:

Wypinam smiało ciało , wypinam smiało ciało :-D

Wypinaj, wypinaj ten piękniusi cud w brzuszku :)))
Banane03.gif

LASKI a widzialyscie too..?MOZE MOGE POMOC...taki watek zalorzyl jakis koles..i o to co napisal.."Witam. Jesli chcesz mieć dziecko, moge Cię zapłodnić.Jestem żonatym ,zadbanym i inteligentnym facetem, który wzamian za fajny sex może Ci pomóc w zapłodnieniu.Oczywiście spotkanie tylko w jednym celu.Pełna dyskrecja i anonimowośc działająca w dwie strony.Ja mam fajną coreczkę i wiem jakie to szczeście.Pozdrawiam zaplodnie80@wp.pl"
jakies chetne hahhahahahahah

Ja nie wiem czy tacy ludzie jak on mają w ogóle rozum...i gdzie jest rozum tych kobiet co sie na coś takiego decydują...No bo coś musiało faceta skłonić do napisania takiej wiadomości...Szok:szok:

Witam Was Moje Kobitki:-)Jestem juz od 4.50 w Norwegii,jest super,a jak narazie nie jest cięzko:no:Zaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania:tak:Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze:tak:Buziaczki;-)

Fajnie że cała i zdrowa jesteś na miejscu! Trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo, a do Polski wrócisz już zafasolkowana!
Manga98.gif

a dla PM, Olesi i Eve specjalny malenki buziolek- wiecie za co :* ;-)

Nie wiem za co?He? Na pocieszenie? Z litości? No taaak...po tym pijaństwie na amory Ci się zebrało :)
Bisous01.gif

Hei moje kochane!!!
Cud sie stal!!!
Jestem w ciazy..nie moge uwiezyc...i to przed samym IFV..nie dowiary...A ja mialam hormony zaczynac za 3 tyg do in vitro????:-)
Staralismy sie 11 miesiecy i juz byla zalamka i prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!CMOK,CMOK.CMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję :) Jak cudownie :)
Bebe06.gif

A ja wczoraj bo bardzo pracowitym dniu na słońcu zaliczylam smutny i nie przyjemny koniec bo tak sobie oporządzam wieczorkiem mieso na dzisiejszy obiad a tu kap kap coś czerwonego na mięso kapie z góry jak sie wystraszyłam bo mi sie krew z nosa puścila a mi krew z nosa to jakieś 15 lat temu ostatnio leciała :szok::szok:i nie mogłam jej zatamować al;e po jakieś pól godziny isę udało :tak:

Kochane słoneczko uważaj na siebie!!!!!!! I dbaj koniecznie o swoje zdróweczko!
Jak Mamusia? Doczytałam że już w domku tak?

hej dziewczeta;-)
jestem tak połamana ze ledwo wstalam dzis :baffled:
ale malowania dzis ciag dalszy i sprzatania....nie wiem jak dam rade.....

Daj na luz...Samo się sprzątnie nie wiesz?
Depoussierer.gif

Jestem Kwiatuszku.Podczytuje Was ale nie mam zbytnio o czym pisać:-(
@ przylazła- dziś 5dc wiec moze dołacze się do Ciebie i Marzenki.

Brakuje mi porannej kawki z Tobą :)
Soif07.gif

Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Huuraa :) Jest dzidziulka :) A Ty się Mamuśka nie martw! Będzie dobrze a za dwa tygodnie bicie serducha :)
Bebe04.gif

Ja też wróciłam z usg i jestem przerażona, ta cholerna przezierność troszkę duża wyszła, zrobiłam już test podwójny a wyniki dopiero za 5 dni roboczych...
oprócz tego dzidzia (a chyba dzidź! bo to raczej chłopak) fantastyczny, podskakiwał, ssał paluszki, obracał się i dostał czkawki.... popłakałam się na początku ze szczęścia ale teraz.... no nic, może będzie dobrze

W NORMIE JEST!!! W NORMIE!!! Kochanie nie martw się - będzie dobrze na pewno!
Bebe04.gif

Miałam się wam wczoraj pochwalić, ale nie dałam rady...
Otóż obroniłam się wczoraj na 4+, tak więc też juz jestem Pani Magister:tak:

No No No...Gratulacje PANI MAGISTER :) WITAJ W KLUBIE :)
Soif02.gif

:-):-):-)

ooopsss... chyba tylko ja juz zostalam na ten rok ...

Czekamy, czekamy :)

Ja za rok mgr będę:tak::-D
Ot wykształcone forum będzie :)))

I jak?? Mężulowi podobały się ciuszki????
Taa...podobały mu się a później zrobił mi aferę że sobie nic nie kupiłam a wszystko dla niego...To się nazywa wdziecznosc...

Cześć:-)

Wpadłąm na chwilkę

A kiedy na dłuższą chwilę????

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(

Kochanie, przytulam Cię ciepło..Nic nie powiem tylko tulę...

A na bete idę 13.07... cholernie się boję!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!
Amour23.gif

Wysoka jak cholercia będzie...Normalnie aż ogormna - trzymam mocno kciuki!

Przepraszam za braki kadrowe z mojej strony...
Wczoraj zakupy...
Dzisiaj musiałam jechać na uczelnię po dokument świadczący o ukończeniu studiów a później do UP żeby mi staż znaleźli i okazało się że za bogata jestem żeby móc się zarejestrować w UP..Ostro!
Później pojechałam do mamy i odpoczywałam sobie, teraz w domku - tuż po kąpieli czekam na męża..
Wczoraj mieliśmy ciężki wieczór - niesamowita awantura, później kibelek nam wywaliło i walczyliśmy z nim do 1 w nocy, bo sie zatkał..

Masakra - jutro rano jestem z wami kochane :)

A w czwartek ważny dzień mam więc odezwę się dopiero popołudniu i wszystko wyjaśnię i opowiem jak ktoś będzie chciał wiedzieć :)

Ostatnia edycja:
Kasiu ja też lubie bardzo fotografować ale nie mam żadnej szkoły a żałuję ze sobie nie zrobiłam i nie mam kasy na porządny aparat zakupiłam sobie cyfrówke Olimpusa i jestem tylko w nią zaopatrzona a trzaskam zdjecia wszystkiemu co się rusza i nie tylko lubie fotografować naturę
a to pare moich fotek

a taki bukiet dostałam od męża na rocznicę

ja tez uwielbiam fotografowac :-):-):-) chociaz sama nie wiem czy dobrze mi to wychodzi :-)

suuper fotki pstrykacie:-)

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(

brak mi słów:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Gosiu - tak mi przykro........
wiesz, raczej mam zaufanie do swojego no ni jutro w szpitalu bedzie pewnie konsultacja...

dzieki dziewczyny za wsparcie.. ile sie lezy w szpitalu po zabiegu w szpitalu bo nie pamietam...

ja leżałam 1 dzień - wypuścili mnie rano na drugi dzień po zabiegu

Dziewczyny - poczytałam i widziałam, że się działo:szok:

Romka - normalnie mnie zatkało jak to przeczytałam - walcz o swoje i pokaż M kto tu rządzi:wściekła/y:

Katarzynka - piękne zdjęcia i śliczny brzusio:tak:

Kinguś i Olica - korzystajcie z przywileju bycia w ciąży - należy się Wam:-)

Agniesiak - jest pęcherzyk to znaczy, że jest fasolka - będzie dobrze:tak:

Kanka - ja się nie znam na normach przeziernosci, ale skoro mieści się w normie to jest w normie:sorry2:

Zajączku - dobrze, że zabieg nie bolał - trzymam kciuki za małe Zajączki;-)

Kropeczko i OlaPM - wielki buziak dla Was*

Bernadko - uważaj na siebie i odpocznij:tak:

Martynka - teraz musi się udać - ściskam Cię mocno:-)

Mari - dla mnie też nic gorszego nie było niż oczekiwanie na zielone światło po zabiegu - dłużyło się strasznie:no:

Szafirku - ja też urlop od 20 lipca:-)

Ja też zaczynam martwić się o Loree i Kroptusię:baffled:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki - Nektarynka, Badaicka, Madzia, Patrysia, Hanka, Kaprycha, Marzenixx, Sisi, Wikulaa, Eve, Lilu, Olesia, Asiq:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - zaczynam się coraz bardziej bac tej świńskiej grypy - pisałam Wam wcześniej, że ide w niedzielę na wesele do koleżanki i ona wychodzi za Amerykanina - przylatuje 17 osób jego rodziny i na weselu mogą jeszcze nie wiedzieć, że są chorzy a jak będą:szok:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki - Nektarynka, Badaicka, Madzia, Patrysia, Hanka, Kaprycha, Marzenixx, Sisi, Wikulaa, Eve, Lilu, Olesia, Asiq:-)
Dziękuję za pozdrowienia. Przesyłam buziolki. A co do grypy, to kurczaczek, rzeczywiście, nie dziwię się, że masz obawy, pewnie też bym o tym myślała, jak bym była w Twojej sytuacji. Nie bardzo wiem, co doradzić.

reklama
Aga-a badal Cie wogole ginekologicznie czy tylko robil usg?
kochanie masz wczesna ciaze i to normalne, najwazniejsze ze pecherzyk wogole jest! za 2 tyg. bedzie juz serduszko bilo jak dzwon-zobaczysz

Aga bedziesz i mgr-em i mamusią!!!!!!!:-);-):-)
[/CENTER]
Tak badał mnie ginekologicznie:tak:
Nom:-D

za dwa tygodnie usłyszysz silne serduszko bijące dla ciebie :tak::-)
Już nie mogę się doczekac:tak::-D

ja tez uwielbiam fotografowac :-):-):-) chociaz sama nie wiem czy dobrze mi to wychodzi :-)
pskxl1b0yt97a5kd73c9.jpg

54g0rtc3cob4t2vhsk22.jpg

326twygwzkhlz4qaq8kv.jpg

kjp6jh0yewk3ewk4ov8.jpg
u6f6eivvmjj4uuqu15cp.jpg

Moj TZ mnie powiesi za ta jego fote :-):-):-):-) hihiihih

tylko trzeba nacisnac Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (3872x2592). bo tak to srednio widac... w szczegolnosci to pierwsze
Jakie cudowne zdjęcia!!!:tak::-DDziewczyny Wy to macie talent:tak:ja też lubie robic zdjęcia ale moje to się chowają:tak::-D A jakiego masz przystojnego M:tak::-D
Przytulam Kochana.. jakie to życie jest niesprawiedliwe,...:-(

Agniesiak nie stresuj sie wazne ze fasolka jest a serduszko uslyszysz za 2 tyg napewno kochana wienc odpoczywaj i spokojnie czekaj kolejnej wizyty a i apropo zamowilam juz ta ksiazke na alegro ktora mi polecilas wielkie dzieki buz buz buz;)
Jest świetna, ja ją jednym tchem czytałam:tak::-) Ogladałam tez film ale książka to jest zajebiaszcza:tak::-D

Idziemy 16.07 na usg i nie mogę się doczekać a 22 zaczynamy szkołę rodzenia ;-)
Wspaniale Kochana:tak: A powiedz mi.. od którego mięsiąca tak na oko mozna chodzic do szkoły rodzenia? Bo u nas tez jest w szpitalu sa prowadzone zajęcia raz w tygodniu:tak: I jak już będe miała brzuszek to tez bym chciala się zapisac:tak::-)

Do góry