reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(
Gosiu co Ty mówisz to nie możliwe jest!!! Jak to możliwe już serduszko biło pięknie i wogóle dobrze sie czułaś wiem że powiesz że czasem się tak dzieję ale dlaczego przeciesz byłaś taka szczęśliwa i tak czekałaś na to dziecko aż mi łzy w
oczach stoją

reklama
No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Jezuuuu, Gosiu tak bardzo mi przykro!!!!!!!!!!!! :szok::szok:Mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz Kochanie:-:)-:)-:)-(
Aż się sama popłakałam:-:)-:)-:)-( Przytulam baaaaadzo mocno :-:)no2::no2:

Koniecznie idź do innego gina na konsultacje!!!!!!!!!!!! nie jedna była taka historia!!! nie zaszkodzi a moze pomoze.... Trzymaj się - przytulamy!!
wiesz, raczej mam zaufanie do swojego no ni jutro w szpitalu bedzie pewnie konsultacja...

dzieki dziewczyny za wsparcie.. ile sie lezy w szpitalu po zabiegu w szpitalu bo nie pamietam...

Mnie od razu puścili do domu, bo nie było łóżka, ale dobę to pewnie trzeba zostać, żeby być pod kontrolą. Trzymaj się jakoś. Jestem z Tobą serduszkiem...

brzusio rośnie co tylko czkeać az maluszek dorośnie do kopniaczków:-)
Już niedługo będzie kopać;-)

Dzisiaj stwierdzilam ze albo jakims cudem jestem w ciazy albo mam swinska grype, dwie mozliwosci :dry:
nie wiem kiedy test zrobie- boje sie :zawstydzona/y:
Może lepiej zrób test :tak:

cześć Kinguś jak maleństwo?? szaleje w brzuszku??
Szaleje dziś mnie o 3 w nocy obudziła :-D
a taki bukiet dostałam od męża na rocznicę
Piękne kwiaty :-)

ja tez uwielbiam fotografowac :-):-):-) chociaz sama nie wiem czy dobrze mi to wychodzi :-)
Niedługo będziemy chodzić na Wasze wystawy.
Przystojnego masz M;-);-);-)

Jadę zawraz do dziadków, wróce jutro wieczorkiem, więc dopiero wtedy się odezwę, mi8łego dzionka i do jutra!
Do zobaczenia:-)

Bardzo mi przykro
[*]

hejka u mnie po ptokach...tempka spadla czyli owulka byla a my sie nie kochalismy...na co ja w ogole bralam clo w tym cyklu to ja nie wiem...tak to jest z moim facetem..nie wiem po co jestesm na tym watku skoro ze mnie h..j nie staraczka.
chyba otworze watek starajacych sie inaczej...
w ogole mam dola,rzucilam te fajki ktorych mi brakuje jak cholera no i biore duphaston podwojna dawke po ktorym czuje sie roznie...do tego ciche dni z M...

BOBO GRATULUJE
kochana podaj mi twoje tempki z ostatnich 7 dni.. mze jeszcze owulki po prostu nie bylo..
Miałam się wam wczoraj pochwalić, ale nie dałam rady...
Otóż obroniłam się wczoraj na 4+, tak więc też juz jestem Pani Magister:tak:

Buziaczki dla wszystkich!!
mega gratulacje

Gosiu tule mocno

reklama
Do góry