reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Zajaczku-jakie nie pamietam, nie pamkietam....to ja dopytuje naokraglo o dlugouchatego jak tylko jestem na bb a ty tu fochy strzelasz...ja ci dam!:wściekła/y:
ciesze sie bardzo, ze badanie bylo ok i bezbolesnie....ze wszystko jest dobrze....a kiedy masz hormony?
teraz nie trac czasu i fikaj z mezem poki go masz obok...a ja 3mam kciuki za male zajaczki by szybko sie zjawily na swiecie!:-)PS jak nie masz jak i kiedy to sie moooocno wypnij i ja cie podrapie:-p
:-D:-D:-D:-D no wiem wiem:):):-D:-D:-D Przecież żartowałam. Hormony mam chyba jutro do odebrania, ale może dziś zadzwonię i spytam czy są ale po 15:-(
Mąż wykorzystywany jak się patrzy (jak się nie patrzy też;-)) Nic mu nie mówię co kiedy się zbliża ale podejrzewam ze bestia może sobie sama wyliczyć. :-) Tylko mnie naparza podbrzusze, podejrzewam że to po badaniu i dlatego że owu się zbliża.
co do fikania po badaniu... wiecie - Nie wiem czy wolno czy nie, ale jakos nas i tak poniosło (zwłaszcza że mnie nic nie bolało);-):-)
Ps. ...myslałam że mam się wypiąć i dostanę kopka w dupke na rozpęd:-D:-D:-D:-D
E tam to nie trudne :)
najpierw sie martwimy bo nie chcemy zajsc w ciaze nieplanowanie
potem ze nie zachodzimy planowanie
potem.........
tak naprawde to tylko momenty zmartwien a na codzien (przynajmniej my) swietnie sie bawimy, kochamy sie na zaboj i cieszymy :) naprawde
No święta racja!!!!:-):-):-)
Oj biedaczku;-)mam nadzieje, że jutro będzie mniej pracy :tak:
No mam nadziej, dzisiaj jest meksyk:-(
:-) no wiesz zostal mi potencjalnie tylko jeden termin tzn 04.09.2009 :sorry2: promotor dostal prace juz tydzien temu ale sie wakacjuje i ma nas w glebokim powazaniu! :dry:
Eve, nie martw się. Najważniejsze że napisałaś. Teraz też sobie zrób wakacje i nie myśl o tym:)

reklama
czesc Lilaczku :****
to może na fasoleczke muli co?? kiedy tesciorka zrobisz??

:-D

Dzisiaj stwierdzilam ze albo jakims cudem jestem w ciazy albo mam swinska grype, dwie mozliwosci :dry:
nie wiem kiedy test zrobie- boje sie :zawstydzona/y:
a ogolnie to od paru dni mnie muli co krok, boli mnie glowa , jestem strasznie zmeczona ( spiaca ) ale zadnych bolacych ani nabrzmialych piersi( sutki tez ok, koloru nie zmienily) szujka jakas dziwna ( ale wydaje mi sie ze caly czas otwarta) wiec to raczej nie na foasolke :no:

Hei moje kochane!!!
Cud sie stal!!!
Jestem w ciazy..nie moge uwiezyc...i to przed samym IFV..nie dowiary...A ja mialam hormony zaczynac za 3 tyg do in vitro????:-)
Wczoraj test wykazal 2 krechy sa i to tlusiutkie,teraz rano tez to samo:-)
Kiepsko spalam bo jeszcze ta mysl do mnie nie moze dojsc!!!
I TEN KTO MOWI ZE TO PRZYJDZIE NIESPODZIEWANIE MA RACJE..KUZWA RACJE!!!
Staralismy sie 11 miesiecy i juz byla zalamka i prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No coz dzisiaj dzwonie do lekarza i umawiam sie na wizyte!!!!:-)
A cycki mam tak wielkie ze jak bym sobie sylikon wstawila...i tak troszke lecialo brazowe przez 3 dni..a teraz juz kompletnie nic...:-)
Zbieram sie do pracy...oj nie moge uwierzyc!!!
Tesknie ogromnie za moimi psiapsiukami!!!CMOK,CMOK.CMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE kochana :-) To moze ja tez jednak jakims cudem jestem w ciazy :dry:

2,3 przy CRL 77 - norma jest do 2,5
dziecko miało wszystko w nosie i nie chciało w ogóle dać się zmierzyć, nie dał rady sprawdzić kości nosowej - 40 min namierzał a ono się schowało... ledwo przezierność dał rade zmierzyć.

Mojej znajomej dzidzia miala przeziernosc 8.2 przy CRL podobnym do twojej dzidzi, wiec to wogole byl szok dla lekarzy :szok: nie dawali jej 1 % szans na to ze dzidzia nie bedzie chora genetycznie, jedynie zespol downa wykluczyli bo dzidzia miala kosc nosowa, ale jest jeszcze wieleee roznych strasznych chorob genetycznych :baffled: i co dzidzia urodzila sie zdrowa :tak::-)

Twojej dzidzi przeziernosc miesci sie w normie wiec bez obaw, bedzie wszystko ok, zobaczysz :tak:

Ostatnia edycja:
Ja też wróciłam z usg i jestem przerażona, ta cholerna przezierność troszkę duża wyszła, zrobiłam już test podwójny a wyniki dopiero za 5 dni roboczych...
oprócz tego dzidzia (a chyba dzidź! bo to raczej chłopak) fantastyczny, podskakiwał, ssał paluszki, obracał się i dostał czkawki.... popłakałam się na początku ze szczęścia ale teraz.... no nic, może będzie dobrze
skoro maluszek taki ruchliwy i radosny to na pewno zdrowy nie martw sie wszystko jest w normie :tak::-)
Dziękuję.. za dwa tygodnie się okaże..:tak:
za dwa tygodnie usłyszysz silne serduszko bijące dla ciebie :tak::-)
Miałam się wam wczoraj pochwalić, ale nie dałam rady...
Otóż obroniłam się wczoraj na 4+, tak więc też juz jestem Pani Magister:tak:

Buziaczki dla wszystkich!!
o kochana ja też zapomniałam przepraszam ale GRATULUJE z całego mojego serducha a jest wielkie tak jak i ja :-D:-D:-D
Cześć Babeczki:-)
Słoneczko...ty kurczę przemęczona jesteś....:-( Musisz dbać o siebie Kochana, i niech mąż dba o Ciebie jak sama nie dajesz rady!!!!
Jam mamusia się czuje??
cześć Justynko ty się czasem nie przepracowujesz w domu pracujecie z M nad fasolką i jeszcze w pracy tyle roboty ci dali :-D:-D
ja chyba masz racje z lekka jestem przemęczona ale dzis nic nie robie nawet obiadu nie gotuję mama sie podjęła bo juz coraz lepiej sie czuje ale musi bardzo na siebie uważać ale ona twarda kobieta jest to da rade :tak::tak:
Dzień dobry :-)
Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz :tak:
cześć Kinguś jak maleństwo?? szaleje w brzuszku??
tak dziekuje już mi lepiej ale odpoczywam dziś :tak:
Zaniepokojona-śliczne fotki na nk ze ślubu:-)
Uważaj na siebie na tym słoncu, zebyś nie dorobiła!:angry:
jak ma sie mama???
dziękuje za komplement kochana jesteś :tak::-);-)
uważam już będę bardziej ostrożna dostałam nauczke :tak::zawstydzona/y:
Dzisiaj stwierdzilam ze albo jakims cudem jestem w ciazy albo mam swinska grype, dwie mozliwosci :dry:
nie wiem kiedy test zrobie- boje sie :zawstydzona/y:
a ogolnie to od paru dni mnie muli co krok, boli mnie glowa , jestem strasznie zmeczona ( spiaca ) ale zadnych bolacych ani nabrzmialych piersi( sutki tez ok, koloru nie zmienily) szujka jakas dziwna ( ale wydaje mi sie ze caly czas otwarta) wiec to raczej nie na foasolke :no:
a moze jednak fasolka cuda się jednak zdarzaja może zrob testa :tak::tak:
dziewczynki ciesze sie ze podobają Wam się moje fotki:)

MOją ulubioną modelką jest chrześnica;-) i siostra rodzona- druga chrześnica. ponizej ich fotki (tylko dla tych ktorych mam w znajomosciach, bo to album zamknięty).
picture8819.jpg

picture8817.jpg

picture8820.jpg

picture8822.jpg
Kasiu ja też lubie bardzo fotografować ale nie mam żadnej szkoły a żałuję ze sobie nie zrobiłam i nie mam kasy na porządny aparat zakupiłam sobie cyfrówke Olimpusa i jestem tylko w nią zaopatrzona a trzaskam zdjecia wszystkiemu co się rusza i nie tylko lubie fotografować naturę
a to pare moich fotek

Załączniki

• aparat 338.jpg
    aparat 338.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 40
  • aparat 353.jpg
    aparat 353.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 35
a taki bukiet dostałam od męża na rocznicę

Załączniki

• aparat 491.jpg
    aparat 491.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 36
  • aparat 490.jpg
    aparat 490.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 33
ja tez uwielbiam fotografowac :-):-):-) chociaz sama nie wiem czy dobrze mi to wychodzi :-)
pskxl1b0yt97a5kd73c9.jpg

54g0rtc3cob4t2vhsk22.jpg

326twygwzkhlz4qaq8kv.jpg

kjp6jh0yewk3ewk4ov8.jpg
u6f6eivvmjj4uuqu15cp.jpg

Moj TZ mnie powiesi za ta jego fote :-):-):-):-) hihiihih

tylko trzeba nacisnac Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (3872x2592). bo tak to srednio widac... w szczegolnosci to pierwsze

Cześć:-)

Wpadłąm na chwilkę i zobaczyłąm od razu, że Babo ma II krechy!!!

Ania - bardzo mocno Cię ściskam i gratuluję:-):-):-)

Wikulaa - gratulacje obrony:tak:

I nie wiem czy jeszcze mam komuś gratulować:sorry2:

Pozdrawiam - postaram się dzis Was poczytać troszkę bo mam zaległości:szok:

Dziewczynki dziękuję jeszcze raz za gratulacje i wcale się nie nie gniewam, że nie pamiętałyście - nie da się pamiętać o wszystkim. I tak wiem, że mi dobrze życzyłyście:-)

Zaniepokojona - bukiecik piękny:tak:

Jadę zawraz do dziadków, wróce jutro wieczorkiem, więc dopiero wtedy się odezwę, mi8łego dzionka i do jutra!

Witam się popołudniowo. Ja już po obiadku i zakupach z Mamcią. Sprezentowałam M koszulę. Mam nadzieję, że mu się spodoba, bo on taki wybredny, jeśli chodzi o ciuchy. A wczoraj mi wspominał, że być może w czwartek znów w delegację pojedzie, więc będzie jak znalazł. Za chwilkę po niego mykam na PKP. Wpadnę później jeszcze :-)

a taki bukiet dostałam od męża na rocznicę
Śliczny bukiet. Uwielbiam róże :-)

ja tez uwielbiam fotografowac :-):-):-) chociaz sama nie wiem czy dobrze mi to wychodzi :-)

Moj TZ mnie powiesi za ta jego fote :-):-):-):-) hihiihih

tylko trzeba nacisnac Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (3872x2592). bo tak to srednio widac... w szczegolnosci to pierwsze
No, no, Dziewczyny, widzę, że tu ukryte talenty :-D Ja też kiedyś fotografowałam. Fajna sprawa, tylko, że teraz nie mam za bardzo czym.

reklama
Do góry