reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Najgorszy byl dla mnie moment kiedy nie moglam sie starac.

No to chyba mnie rozuemiesz doskonale....:-(
Mari jestem pewna ze sie uda teraz szybko i bedzie wszystko dobrze!
ps.Fajnie, ze sie ochlodzilo, nie??? ja juz nie moglam z tym sloncem....

@ przylazła- dziś 5dc
Na razie wczoraj seruszkowalismy tak na luzie ale nie wiem tylko czy ja z takim luzem bede umiała przebrnac cały miesiąc

Dasz rade slonko!

dziewczynki ciesze sie ze podobają Wam się moje fotki:)

sa niezwykle-KASIU masz prawdziwy talent!!! a te buzie sa sliczne!!!

reklama
Człowiek chce kulturalnie rano wstać, wziac prysznic, zjesc śniadanie...no ale po prysznicu przeciez trzeba na bb zaglądnąć i co....:-):-):-).... w tej sutyacji sniadanie musi poczekac bo jak być obojetnym na taaaakie wieści
Śniadanko bierz przed komputer :tak::tak:

Mój Paweł jest całkowicie zdecydowany na drugie dziecko :-D co mnie niezmiernie cieszy.Mówi,ze w tym miesiącu to bedziemy serduszkowac przez dwa tygodnie po 3 razy dziennie :rofl: ciekawe czy sił i checi nam wystarczy ;-)
Na razie wczoraj seruszkowalismy tak na luzie ale nie wiem tylko czy ja z takim luzem bede umiała przebrnac cały miesiąc :-:)baffled:
Dacie radę. Życzę dużo siły ;-);-)

dziewczynki ciesze sie ze podobają Wam się moje fotki:)
Bardzo ładne fotki

Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.

Będzie dobrze :tak::tak: później poszukam mojego pierwszego usg.

Jestem Kochane!!

Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Słonko niie martw sie na zapas! ty naprawde jestes w bardzo wczesnej ciazy! :sorry2: bardzo dobrze ze pecherzyk bylo widac! jak sie bedziesz martwic to lec na bete w odstepie 2 dniowym i sprawdz przyrost! :sorry2: bedzie dobrze! :-) pamietaj ze oni zakladaja standardowo 14 dni fazy lutealnej a moze ty masz krotsza tzn pozniej owu byla! :sorry2: przy tak wczesnej ciazy 1 dzien to gigantyczna roznica! ;-)

BABO GRATULACJE!!!! udało się, to fantastyczne!!!!

Agniesiak - nie martw się, u mnie przy 1ym usg (przez brzuch) pęcherzyk był trochę za mały, przy następnym usg już wszystko dobrze z wielkością.

Ja też wróciłam z usg i jestem przerażona, ta cholerna przezierność troszkę duża wyszła, zrobiłam już test podwójny a wyniki dopiero za 5 dni roboczych...
oprócz tego dzidzia (a chyba dzidź! bo to raczej chłopak) fantastyczny, podskakiwał, ssał paluszki, obracał się i dostał czkawki.... popłakałam się na początku ze szczęścia ale teraz.... no nic, może będzie dobrze

Ja też wróciłam z usg i jestem przerażona, ta cholerna przezierność troszkę duża wyszła, zrobiłam już test podwójny a wyniki dopiero za 5 dni roboczych...
oprócz tego dzidzia (a chyba dzidź! bo to raczej chłopak) fantastyczny, podskakiwał, ssał paluszki, obracał się i dostał czkawki.... popłakałam się na początku ze szczęścia ale teraz.... no nic, może będzie dobrze
a ile ci wyszla???? wyniki wijda ddobre zobaczysz! ;-)

po cichutku gratuluje synka:-)nie mart się na pewno bedzie dobrze najważniejsze aby nie przekraczało normy:tak:

AGNIESIAK jak pisałam nie martw się najważniejsze że pecherzyk jest potwierdzony:tak:czekamy wtedy razem ty 21 lipca a ja 20 lipca:-)

Jestem Kochane!!
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(
Przyłączam się do Dziewczynek. Nie martw się Kochanie, na pewno wszystko jest ok. Ściskam ciepło.

reklama
a ile ci wyszla???? wyniki wijda ddobre zobaczysz! ;-)
2,3 przy CRL 77 - norma jest do 2,5
dziecko miało wszystko w nosie i nie chciało w ogóle dać się zmierzyć, nie dał rady sprawdzić kości nosowej - 40 min namierzał a ono się schowało... ledwo przezierność dał rade zmierzyć.

Do góry