reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie BABY:-):-):-):-):-):-)

to mój brzuchas z 23 i 5 dnia

picture8808.jpg

picture8809.jpg

picture8810.jpg
Jakie cudowne zdjęcia:-):-):-)

o jak milo,ze ktos sie odezwal...robilam testy w zeszlym miesiacu i wskazywaly na 17dc..nie wiem ale trzeba byloby atakowac co nie...?
tylko jak hehe

A Twoj M poszedl na to spotkanie..? mysle ze nie,co? wiesz fajnie ze Ci o tym powiedzial,chociaz pewnie i tak sie wkurzylas ale juz nie tyle na niego ile na ta sucz co niewiadomo skad sie przypaletala..!
no fakt moj M chcial to ukryc,wczoraj mnie przepraszal ale udawalam ze spie..przysyla eski itp...ja juz kiedys mu powiedzialam co mysle na temat jego kolezanek,takze on wie nie chce mi sie powtarzac co jakis czas..

romcia moze podchody typu byles niegrzeczny to teraz musisz mi to wynagrodzic hihi niech cie pozdobywa chlopina a ty udawaj niezlamana to dziala bedzie latal kolo ciebie jak piesio:-D

skoro w zeszlym miesiacu tez kolo 17 dnia wyszlo owu wienc w tym cyklu prawdopodobnie bedzie podobnie prubuj kochana a noz sie uda:tak:

Dziewczyny pomozcie mi. Zaczelam mierzyc temp w tym cyklu uzywam do tego zwyklego termometru rteciowego i mam pytanie ile czasu powinnam mierzyc te temp. Bo wyczytalam gdzies ze tylko 5 min. Ja od zawsze mierzylam 10 min. i zglupialam teraz. Dzieki za odp.
ja mierzylam rteciowym okolo 7-8 min bo zazwyczaj zanim sobie trafilam to troche trwalo zanim M podal termomert a budzic ustawial na drzemke wiec tak wychodzilo teraz mierze elektronicznym to szybko pika
Kochana ja mierzyłam rtęciowym i 5 min. :tak: 10 min to chyba ciut za długo:-p
10 minut to wcale nie za wiele termometr rteciowy nie nabije wiekszej tmpki jak sie mierzy dluzej

ja od tego cyklu zaczynam tez wiesiolek, len i duzo soku marchewkowego.... pilam ziolka ojca sroki i niestety ale nic nie pomoglo... :-( ale tak mnie to ciekawie z tym kurzym bialkiem... i dalej szukam i dalej niec nie znajduje...
ja bralam tylko jeden cykl clo. i sluzu bylo malo ale jakis byl.. teraz juz 3 miesiac pije
NIEPŁODNOŚĆ- ZIOŁA KS.SROKI 160g+TEST CIĄŻOW (673137273) - Aukcje internetowe Allegro
i mam sluzu od groma i ciut ciut..

zalaczam Wam moje tempki co o nich sadzicie..?
stawiam owu na 16dc.. ale powiem ci dopiero jak bedzie w 18 i 19dc tempka co najmniej 36,8..

olapolap wiedze ze przyszla ta wredna @.. a tak liczylam.. ze to u ciebie bedzie

Qrwa,czyli z Waszych opinii po ptokach w tym cyklu.....!
od wczoraj napierdziela mnie podbrzusze...jajniory bola...

Qrwa,czyli z Waszych opinii po ptokach w tym cyklu.....!
od wczoraj napierdziela mnie podbrzusze...jajniory bola...
hej !
Jak wiesz mam takiej samej długości cykle przy braniu jednej tabletki clo miałam owulacje w 16 dc przy 2 tabletkach w 15 dc.... więc moim zdaniem pęcherzyk mógł jeszcze nie pęknąć, niestety nie znam się na temp.... próbuj może sex na zgodę zaowocuję!
Pozdrawiam

rimka co do owu mozemy ja potwierdzic po trzech wyzszych temokach.. wiec moze byc teraz taz ze jutro jeszcze bedzie nizsza albo wyzsza.. za dwa dni napisz to ci powiemy

Katarzynko piękny brzuszek już masz i wcale już nie taki malutki już sie pięknie zaokrąglił. a powiedz mi ty jestes fotografem bo zawsze masz takie piękne zdjęcia i profesjonalne??

chodziłm do szkoły fotograficznej:-):-):-) jak coś to zapraszam do mnie na sesję:-)

katarzynka zdjecia masz przesliczne i taki twoj brzusio okroglutki i duzy super a tak wogole kochana jak sie czujesz te upaly ci nie przeszkadzaja?
nie przeszkadzają, bo nie pracuję i siedzę na wsi u rodziców:-)

Wow Kaśka co Ty ? Komuś innemu fotkę trzasnęłaś czy tak Cię ostatnio wydęło ? :-)

szczerze mówiąc to brzuch mam duuuuzó mniejszy niż na fotkach - kwestia wypięcia sie na maxa i wciągnięcia powietrza:-):-):-)

KATARZYNKA coraz większy brzusio:-)ale te zdjęcia są super te z tymi skarpetkami och takie słodkie:-)

dziękuję:-)

Kasiu przepiękne zdjęcia!
Accord08.gif
dziękuję:-)

reklama
Do góry