reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie... po krotkiej przerwie... pisalam sprawozdanie ze stazu na dyplomowanego i tak mi zeszlo trzy dni... ale prawie skonczylam, tzn tak zeby oddac dyrekcji bo juz i tak po terminie
Pozdrowienia dla nowej Pani Magister ...:-):-):-) :-)gratulacje...
Wszystkiego dobrego z okazj rocznicy...zaniepokojona:-):-):-)
I buziaki dla calej reszty ktora mnie czasem jeszcze wspomina:-):-):-) bo przez to moje spanie czasem nie mam sily do was zagladac i brnac przez te setki stron...

Hehe muszę się jakoś tego nauczyć, ale to i tak jakies takie krępujące-w końcu ciąża to nie choroba.

Zaniepokojona wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!
no co ty Olica korzystaj z przywilejów należą Ci sie i nie wolno sie zawstydzać tylko wypiać brzuszek do przodu a głowe do góry i korzystać jak tylko można :-);-)

dziękuje za życzonka buziak dla Ciebie **
chodziłm do szkoły fotograficznej:-):-):-) jak coś to zapraszam do mnie na sesję
jeszcze takie

picture8814.jpg

picture8813.jpg
Kasieńko bardzo chętnie bym do ciebie wpadła na sesje ale mam dosć daleko do Ciebie :-:)-(
a te zdjęcia to cudne masz :tak::-)
Pozdrawiam wsiech i buziaki rozylam dla fasolkowatych i tych prawie fasolkowatych :-)
cześć Lolitko dla Ciebie też buziaczek należy Ci sie **:-D:tak:

reklama
no piekne te zdjecia sa :tak: wiesz troszeczke mi sie poodkladalo po zimie to mozna by nawet bylo cyknac sesyjke ze niby w 2 czy 3 miesiacu jestem :-) hihihi zartuje :-) nie lubie swojego brzuch ale pokochalabym normalnie taki wielki moj wlasny prywatny ciazowy brzuchol jak nic :-):-):-):-) ahhh sie rozmarzylam jak popatrzylam na te twoje foty... tez bym tak chcial ale niestety... :-:)-:)-(

Do góry