reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jakie glupie..ludzkie heh..
wiesz co no mam ale nie jakies niewiadomo jak rozciagliwy,czuje ze jest go sporo ale jest bialy i grudkowaty..jajniki napier..a... o co chodzi...zglupialam:confused:
powinien byc inny z tego co wiem....:confused:

reklama
pytam,bo ja tez jestem po clo....i spoczatku mialam jak zwykle a jak zblizały sie niby te dni to prawie susza........2 lipca myslalam ze niewyrobie z bolu az czulam jakby cos mi sie tam przesowało po jajnikach ale ze sluzu dupa....

Romka - kurna jak mnie wkurzył ten twój facet...., ale może jednak nie jest to, to o czym myślisz...???

Zaniepokojona - Najlepsze życzenia, oby tych wspólnych rocznic było nieskończenie wiele!!

Romka - kurna jak mnie wkurzył ten twój facet...., ale może jednak nie jest to, to o czym myślisz...???​

powiedzialam mu przez tel co o nim mysle nie wytrzymalam nerwy mi puscily i tyle....wiecie co jak on ze mna tak pogrywa to ja z nim postapie tak samo!!!
wiesz co on niby mi powiedzial ze chcial zadzwonic i zapytac co slychac...ona jest mloda,wiec tym bardziej o czym mialby z nia rozmawiac,ja nie z pierwszej łapanki,znam zycie....

pytam,bo ja tez jestem po clo....i spoczatku mialam jak zwykle a jak zblizały sie niby te dni to prawie susza........2 lipca myslalam ze niewyrobie z bolu az czulam jakby cos mi sie tam przesowało po jajnikach ale ze sluzu dupa....

wiesz co powiem Ci,ze mnie sie zdaje ze go sporo,ale Jarek mi powiedzial niedawno,ze od jakiegos czasu jak sie kochamy to on czuje ze jestem na maxa sucha tam w srodku i nie sprawia mu to przyjemnosci..wlasnie od kad jestem na clo..jak myslisz co jest grane?

wiesz co powiem Ci,ze mnie sie zdaje ze go sporo,ale Jarek mi powiedzial niedawno,ze od jakiegos czasu jak sie kochamy to on czuje ze jestem na maxa sucha tam w srodku i nie sprawia mu to przyjemnosci..wlasnie od kad jestem na clo..jak myslisz co jest grane?
ja pierwszy miesiac na clo.....ale podczas kochania to nie mam z tym problemu ,,mokro na max,ale w ciagu dnia go niewidac.....czytałam ze clo moze uposledzac edometrium i wysuszac sluz.......czyli pewnie cykl stracony ..... a do tego moj pancio dzisiaj wyjechal na 6 tyg.

Poweim wam dziewczynki ze ja jak bralam clo to tez mialam problem ze sluzem tz tez w okolicach owulki byla susza :baffled: endo niby ksiazkowe ale sluzu brak :no: i to we wszystkich 4 cyklach z clo :shocked2:

Ja uciekam lulu, milej nocki babeczki i do jutra

Hej!...ja znowu nocą do Was wpadam...ale jutro napewno sie pojawię w ciągu dnia...tzn.już dzisiaj:-)

Chciałam dzisiaj napisac 2 kwestie:

BERNADKO-Zaniepokojona-kochanie-wszystkiego najlepszego z okazji 1- ej rocznicy ślubu-dużo miłości, wspólnych szczęsliwych dni oraz upojnych i owocnych nocy! Niech przez cale życie towarzyszy Wam magiczny nastrój taki jak w Dniu ślubu rok temu! BUZIAKI!!!!!!

MARZENIXX-wielkie gratulacje!!!! Dobra robota Mistrzu!!!! normalnie -...super chruper!!!! Zasłużylaś na wielkie gratki i mega słodkie buziaki od kropeczki...a ze jestem dzis po urodzinach i najadlam się tortu to całuje baaaardzo słodko:-D: cmok, cmok, cmok ...w stronę Koszałkowa....

Buziaki dla wszystkich....popisze z Wami jutro....

i jeszcze wazne:

ZAJACZKU_NAPISZ Z SAMEGO RANA JAK hsg...mysle o tym twoim badaniu co chwilke....DAJ ZNAC JAK W PIĄTEK POSZLO, JAK SIE CZUJESZ I JAK BYLO...MAM NADZIEJE, ZE NIE WYMECZYLI CIE KOCHANIE BARDZO I TERAZ SLODKO TULISZ SIE DO MĘŻUSIA...MOCNO SCISKAM!

SZAFIREK-MILO ZE JESTES Z POWROTEM....

ROMCIA-....DZIWNA SPRAWA Z TWOIM MEZEM...NIE WIEM CO DORADZIC...MAM NADZIEJE, ZE SIE WSZYSTKO WYJASNI I BEDZIE DOBRZE:-)

LILU-JAK SIE MA TATKO????
A Z TWOIM CYKLEM...FAKTYCZNIE OOKRECONA SPRAWA...ALE GLOWA DO GORY-DAMY RADE, BEDZIE DOBRZE:-)

PA!

Ostatnia edycja:
NO A MIALAM NAPISAC TYLKO 2 KWESTIE:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):-D;-)

i PYTANIE ZA 100 PKTÓW:

GDZIE JEST LOREE I KAPRYSIA???

Ostatnia edycja:
Ja zaraz wychodzę na uczelnnie, więc jeszcze na chwilkę wpadłam:-) woggóle spać nie mogłam...

Przypomniało mi się, Zajączku, że miałaś robione badanie - powiedz jak po!!!
Życzę wszystkim miłego dnia:tak:

reklama
ROmka ten Twój M coś.. kręci chyba.. po cholerę mu wiedziec co slychac u tej dziewczyny? Ma Ciebie i powinien o Ciebie dbac i się o Ciebie martwic a nie o jakąś inną babę:angry: Normalnie az mi ciśnienie skoczyło:wściekła/y:
No ale może jakoś się to wyjaśni. Faceci to jednak niezłe ananasy są..
Co do facetów. Mój M wyjechał na kolonie z dzieciakami ze świetlicy i teraz siedzę sama:-(Nawet nie moge iśc do Filipka którym sie opiekuje bo ma ospę a ja nie przechodziłam:-( Jutro ide do gina a w środe jade do mamy:tak:
Pozdrawiam Kochane:-)

Do góry