reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
DObrze, spróbuję się nie martwic..:tak:
Ale i tak mnie stresik troszku zżera;-):-)

Miejmy taką nadzieję:tak:Najgorsze jest to, że ja nie mam żadnych większych ciążowych objawów prócz brak @..Nawet cycuchy słabo dokuczają:-(
Agniesiak - będzie dobrze, ja miałam blade kreseczki a wszystko jest dobrze, ja też się denerwuję bo we wtorek mam usg.... ALE MUSI BYĆ DOBRZE:tak::tak::tak:

objawami a raczej ich brakiem bym sie martwiła, w 1ej ciąży nie miałam żadnych objawów, żadnych a teraz.... wszystkie dolegliwości ciazowe mam:no:

z objawów zabawnych - miałam 92 cm w biuście a teraz mam 98:szok::szok::szok:
nie mieszczę się w żadne ubrania, a dekolt mam taki, że nie ma faceta, który by się nie oglądnął:-D:-D:-D
odzwyczaiłam się od tego, po córce biust mi zmalał mocno a teraz to Dolly Parton jestem:-D

Zaniepokojona - najlepszego dla Was, fasoleczki szybciutko Wam życzę:tak::tak::tak:

Marzenix - gratuluję obrony, odezwij się jak tam się czujesz....

Agniesiak - będzie dobrze, ja miałam blade kreseczki a wszystko jest dobrze, ja też się denerwuję bo we wtorek mam usg.... ALE MUSI BYĆ DOBRZE:tak::tak::tak:
Kochana skąd masz taki piękny suwaczek, takiego bejbika w brzuszku? Klikałam na niego i otworzyła mi sie stronka tylko, że ja nie znam angielskiego i doopa.. nie wiem co zrobic by móc ogladac swojego bejbika na ekranie monitora na BB:zawstydzona/y:;-)

Ooooooo jak milo, uwielbiam dostawac kwiaty i to nie musza byc roze, takie z laki sa tez piekne.
no ja też uwielbiam wszelkie kwiaty a już ja dostaję od M to w szczególności :tak::-)
To wszystkiego najlepszego z tej okazji!
a dziękuję kochana za zyczenia :-):tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji

513.jpg
:-D:-D:-D:-D

Kupiłam 2 bluzeczki i majtki dla kobiet w ciąży;-)

Ja jestem tylko po allegro buszuję ;-)
dziękuje Kinguś za zyczenia śliczny ten obrazek
a co do zakupów ja bardzo lubię na allegro kupować :tak::-):-)
Zaniepokojona - Wszystkiego NAJ!!!! :tak::tak::tak::-D:-D
dziękuję kochana za życzonka :tak::-):-)
z objawów zabawnych - miałam 92 cm w biuście a teraz mam 98:szok::szok::szok:
nie mieszczę się w żadne ubrania, a dekolt mam taki, że nie ma faceta, który by się nie oglądnął:-D:-D:-D
Zaniepokojona - najlepszego dla Was, fasoleczki szybciutko Wam życzę:tak::tak::tak:
..
Dziękuję Kanka za życzonka Buziak dla ciebie**
co do biustu to nie jedna Ci zazdrości teraz ja na pewno tak bo z takiego powodu to mogą mi rosnąć dowoli a Twój M to pewnie w siódmym niebie z powodu takich rozmarów Twoich piersi :-D:-D:-D

dziewczynki kochane ja uciekam spać ale wcześniej tak rocznicowo muszę M zmolestować!!
Buziaczek dla kazdej z Was ******

Zaniepokojona - molestuj, molestuj:tak::-D:tak: wskazane to nie tylko z okazji tak ważnej rocznicy

Agniesiak - próbowałam przesłać linka, ale coś z tą stroną jest nie tak dzisiaj, cały czas mi wyrzuca, że nie ma takiej podstrony, tam się wchodzi w Pregnancy na górze a potem Baby Progress i wybiera się suwaczek, ale ja dzisiaj nie mogłam tam wejść:no:

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
wrocilam niedawno z pracy...posprawdzalam maile,wiadomosci..weszlam tez na nasza klase na profil mojego meza...a tam ku..wa cooo?pisal z jakas *****,zaraz po tym jak wyszlam do pracy,zapytal ja o numer tel,najgorsze jest to ze ta laska to siostra jego bylej z ktora dluuugo byl.nie wiem co robic..ryczec mi sie chce..
zaplanowalam na dzis romantyczna noc...swiece te sprawy...najgorsze jest to ze rzuclam fajki 2 dni temu a teraz az mnie trzesie zeby zapalis a nie mam jak na zlosc...

Romeczko bez nerwów - może zapytaj o co chodzi, pamiętaj o domniemaniu niewinności....

reklama
wiesz co reszta wiadomosci jest skasowana,on chcial to ukryc tylko zapomnial o tej wiadomosci,gdyby nie mial nic na sumieniu to by to zostawil,ja kiedy pisalam z kumplem nie skasowalam ani jednej wiadomosci,zeby pozniej kiedys nie bylo problemow,zreszta chce byc wporzadku..on juz kiedys sobie przej..al w ten sam sposob a teraz znowu historia sie powtarza...
dzwonil przed chwila opanowalam emocje..bo zastanawiam sie jak to rozegrac..
chcialabym dac mu nauczke...

Do góry