reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Szafirku kochana a moze mi tez pomozesz ustalić co ja mam za bóle głowy bo ja dawniej miewałam migreny a teraz to juz nie wiem co to jest bo dziś na przykład obudziłam sie z bólem głowy i do teraz mi żadne leki nie pomogły :baffled::baffled:

mamy dziś pierwszą rocznicę slubu i z tąd te kwiaty :tak::-):-):-)
GRATULACJE!!!!Fajnie sie wspomina ten dzien...ehhhh,jak pomysle,ze niedlugo my mamy 2 rocznice,to nie moge uwierzyc,ze to tak szybo minelo...:sorry2:

co do migren...wysylam Ci ankietke na priv,zebym mogla cokolwiek stwierdzic

Pani doktor mi powiedziała ze to migrena.. opisalam Ci mój przypadek na pw..
tak samo Slonko,wysylam ankietke na priv

reklama
co do migren...wysylam Ci ankietke na priv,zebym mogla cokolwiek stwierdzic

tak samo Slonko,wysylam ankietke na priv
no jeszcze nic nie mam.. moze dojdzie:)

romka.. moze jednak nic nie było.. nie masz pewnosci ze skasowal.. ale radze porozmawiac.. nie jest dobrze jak pojawiają się niejasności i to tego typu

hej hej...:sorry2:
dziewczyny dopiero odtesciow wrocilam , jestem padnieta na maksa....:-( w kinie nie bylismy bo za pozno dojechalismy i sie okazalo ze nasza rezerwacje sprzedali:wściekła/y::angry::wściekła/y:

dziewczynki nie mam sily zeby poczytac bb...
dziekuje za gratulacje , naprawde jezcze raz!!!:tak::-)

romeczko wyjasnij sprawe jak najszybciej... przytulam kochana...:sorry2:

dziekuje wam : PM, Olesiu, Szafirku, Kropeczko, Agniesiu, Zaniepokojona,Kanka, Olica, Kinguś , Lilu ,Hanulko, Andziu, Asiq, Nektarynko, Martynko , Wikula i wszytskim o których zapomnialam i nie napisalam bo nie mam w tej chwili głowy do tego..... ....... buziaczki dla was :****

Ostatnia edycja:
no jeszcze nic nie mam.. moze dojdzie:)

romka.. moze jednak nic nie było.. nie masz pewnosci ze skasowal.. ale radze porozmawiac.. nie jest dobrze jak pojawiają się niejasności i to tego typu

tak wiem,masz racje zreszta ja juz wiem jak to rozegram,poczekam tylko az przysle wiadomosc z numerem tel.
wiem kochana ze skasowal reszte po re re re re re re re w temacie wiadomosci....
przepraszam ja wiem ze to nie forum tego typu ale tel mojej przyjaciolki nie odpowiada z musialam wyrzucic z siebie zlosc..

no to faktycznie.. tu sie zgodze masz racje.. nie wpisuje sie re re re re do tematu raczej.. tzn nie znam takie osoby co bu to wpisywala.. rozegraj to dobrze.. szkoda tylko tych swiec i w ogole Twojego przygotowania.. chociaz moze sie nie zmarnuje..

A wytrzymasz zanim ten numer przyjdzie? A jak go nie dostanie albo dostanie za tydzień to jak ty będziesz go traktować? Nie lepiej od razu prosto z mostu? kamień z serca spadnie od razu...

cholernie bola mnie jajniki,jestem po clo dzis wazny dzien w cyklu,mialo byc dzis tak fajnie i w jednej sekundzie nastroj runął....nie mam juz na nic ochoty,a na pewno nie na Niego!

Romka,to nie zazdroszcze sytuacji,ale chyba lepiej zachowac zimna krew,bo moze sie upewnisz w przypuszczeniach albo sytuacja sie wyklaruje,a jak walniesz prosto z mostu,to juz bedzie sie tak pilnowal,ze nic sie nie dowiesz,a i tak wyprze sie jak zaba blota...wspolczuje Ci,ehhhhhhh ci faceci,nie potrafia czasem docenic,co maja obok siebie...:-(

A weź do kosza wyrzuć tą swoja @;-);-)

Ale tylko na 9 miesiecy ;-):-p

.

dupa zimna z takimi cyklami, szkoda ze nie ma jakiegos guzika by je podregolowac. Mojej kolezance zawsze mowili ( apotrafila mic @ co pare miesiecy),ze sie jej wyregoluje jak zajdzie w ciaze :angry: ale jak tu zajsc w ciaze jak sie nie wie co z cyklami :wściekła/y:

Mi tez kiedys mowili ze jak dojrzeje to mi sie wyreguluja, teraz mi mowia ze po ciazy, bla bla bla takie glupie gadanie lekarzy :angry:
Tylko jak mam w ta ciaze zajsc z takimi problemami :baffled:

Agniesiak - próbowałam przesłać linka, ale coś z tą stroną jest nie tak dzisiaj, cały czas mi wyrzuca, że nie ma takiej podstrony, tam się wchodzi w Pregnancy na górze a potem Baby Progress i wybiera się suwaczek, ale ja dzisiaj nie mogłam tam wejść:no:

Tutaj jest link do tych suwaczkow :-)

http://women.evenhealth.com/image/cgi-bin/baby-development-tickers.cgi

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
wrocilam niedawno z pracy...posprawdzalam maile,wiadomosci..weszlam tez na nasza klase na profil mojego meza...a tam ku..wa cooo?pisal z jakas *****,zaraz po tym jak wyszlam do pracy,zapytal ja o numer tel,najgorsze jest to ze ta laska to siostra jego bylej z ktora dluuugo byl.nie wiem co robic..ryczec mi sie chce..
zaplanowalam na dzis romantyczna noc...swiece te sprawy...najgorsze jest to ze rzuclam fajki 2 dni temu a teraz az mnie trzesie zeby zapalis a nie mam jak na zlosc...

:no: Jednak facet to tylko swinia :no:

reklama
witam z wieczorka i po przerwie......

w sumie mam pytanie do romki
cholernie bola mnie jajniki,jestem po clo dzis wazny dzien w cyklu,mialo byc dzis tak fajnie i w jednej sekundzie nastroj runął....nie mam juz na nic ochoty,a na pewno nie na Niego!
troche glupie no ale.....czy po clo masz jakis sluz dzisiaj

Do góry