reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Romcia - bardzo mi przykro z powodu tej glupiej sytuacji z Twoim M. Faceci naprawde sa beznadziejni... Moj niby nie daje mi podstaw do takiego myslenia, ale jak widze takie przypadki u innych, to az ciezko nie przekladac tego na swojego... Mnie sie wydaje, ze trzeba zrobic jakas scene - masa lez, wywolac poczucie winy, zasugerowac, ze Cie traci - jak sie poczuje zagrozony, to moze wezmie sie w garsc i zajmie Toba, a nie jakas siksa...

reklama
Mnie mąż dzisiaj wkurzył od rana i już mam go na dzisiaj dosyć! PMS ma albo inne coś..
Uciekam z mama na zakupy na poprawe humoru.
Całuję wszystkie bardzo ciepło :**

MARZENIXX-wielkie gratulacje!!!! Dobra robota Mistrzu!!!! normalnie -...super chruper!!!! Zasłużylaś na wielkie gratki i mega słodkie buziaki od kropeczki...a ze jestem dzis po urodzinach i najadlam się tortu to całuje baaaardzo słodko:-D: cmok, cmok, cmok ...w stronę Koszałkowa....
dziekuje ci kochanie za gratulejszyny!!!:-D buziaczki dla ciebie i co u ciebie slychac?? bo tak ostatnio cos cie nie ma i nie ma.....:sorry2:

Witajcie wogóle z rana kobitki:-) ja dzis niewyspana jestem ze hej.... no ale zaraz sie musze zabierac za sprzatanie i malowanie pkoju i przedpokoju :-) pierwszy raz bede malowac więc mysle ze nie bedzie az tak zle hehehe:sorry2:

zajączku co u ciebie szybciutko nam tu pisz!!!!!!

DZIEŃ DOBRY:-)
A my wczoraj od 18 sobie grillowaliśmy szwagierka ze szwagrem i z dziećmi przyjechali co miło sobie wieczór spędziliśmy:-)a Dominiś tak się wyszalał że na siedząco zasypiał:-Da dziś pogoda deszczowa:baffled:

śliczny :tak::-):-):-)

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
wrocilam niedawno z pracy...posprawdzalam maile,wiadomosci..weszlam tez na nasza klase na profil mojego meza...a tam ku..wa cooo?pisal z jakas *****,zaraz po tym jak wyszlam do pracy,zapytal ja o numer tel,najgorsze jest to ze ta laska to siostra jego bylej z ktora dluuugo byl.nie wiem co robic..ryczec mi sie chce..
zaplanowalam na dzis romantyczna noc...swiece te sprawy...najgorsze jest to ze rzuclam fajki 2 dni temu a teraz az mnie trzesie zeby zapalis a nie mam jak na zlosc...

o jaaa to nie wyglada za dobrze po pierwsze po co pisze z jakąś dziewuchą i do tego młodą po drugie jeszcze nr bo spytać się co u niej słychać pff do rodziny dzwonic z takimi pytaniami ok ale do dziewuchy podejżane no i zmazane wiadomosci :wściekła/y:wybacz kochana ale chyba M chce małe różki zrobić co uważaj i się daj jakby co to daj duuużego kopa i tyle niech popamięta ciebie:angry:

Dzien Dobry

Marzenixx gratulacje ode mnie zdolniacha z Ciebie. :nerd::nerd::nerd:.

Zaniepokojona wszystkiego naj z okazji rocznicy. :happy2::happy2::happy2:

Romka nie dobrze ze mu wykrzyczalas bo teraz jak bedzie chcial Cie zdradzic to bedzie bardzo ostrozny. I nie zostawi sladow. Pogadajcie szczerze powiedz mu jakie masz zdanie na temat zdrady itd. Szczera rozmowa jest lekarstwem na wszystko. Przytulam Cie bo wiem jakie to trudne dla Ciebie.

Dziewczyny pomozcie mi. Zaczelam mierzyc temp w tym cyklu uzywam do tego zwyklego termometru rteciowego i mam pytanie ile czasu powinnam mierzyc te temp. Bo wyczytalam gdzies ze tylko 5 min. Ja od zawsze mierzylam 10 min. i zglupialam teraz. Dzieki za odp.

Buziak dla wszystkich kobitek.
Kochana ja mierzyłam rtęciowym i 5 min. :tak: 10 min to chyba ciut za długo:-p

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
wrocilam niedawno z pracy...posprawdzalam maile,wiadomosci..weszlam tez na nasza klase na profil mojego meza...a tam ku..wa cooo?pisal z jakas *****,zaraz po tym jak wyszlam do pracy,zapytal ja o numer tel,najgorsze jest to ze ta laska to siostra jego bylej z ktora dluuugo byl.nie wiem co robic..ryczec mi sie chce..
zaplanowalam na dzis romantyczna noc...swiece te sprawy...najgorsze jest to ze rzuclam fajki 2 dni temu a teraz az mnie trzesie zeby zapalis a nie mam jak na zlosc...

Romcia kochana porozmawiaj z m na spoojnie może da sie jakos sensownie wytlumaczyc ta glupia sytuacje choc wiem ze jest ciezko bo to troszke dziwnie wyszlo i troszke beznadziejna sprawa glupi faceci kopa w dupe bym zasadzila:wściekła/y:

Kropeczko ty jak kameleon pojawiasz sie i znikasz:-Dco slychac jak tak kolanko no i jak rokowania do staranek;-)

Pm kochana udanych zakupow kup co fajnego i sie pochwal hihi:tak:

Witam sie wogole z wami kochane poniedzialkowo:-D

Ja jakos ostatnio strasznie zmeczona chodze ten upal mnie dobija i ciagle spac mi sie chce chyba mam zamalo jakis witamin siostra mi mowila ze za duzo kawy pije a ta z kolei wyplokuje wszystkie witaminy magnez i zelazo z organizmu ciekawe czy tak rzeczywiscie jest:confused:

Przy tak ladnej pogodzie wezme sie chyba dzis za mycie okien mam dzis wolne wienc trzeba to sporzytkowac:-D

Romcia kochana porozmawiaj z m na spoojnie może da sie jakos sensownie wytlumaczyc ta glupia sytuacje choc wiem ze jest ciezko bo to troszke dziwnie wyszlo i troszke beznadziejna sprawa glupi faceci kopa w dupe bym zasadzila:wściekła/y:

Kropeczko ty jak kameleon pojawiasz sie i znikasz:-Dco slychac jak tak kolanko no i jak rokowania do staranek;-)

Pm kochana udanych zakupow kup co fajnego i sie pochwal hihi:tak:

Witam sie wogole z wami kochane poniedzialkowo:-D

Ja jakos ostatnio strasznie zmeczona chodze ten upal mnie dobija i ciagle spac mi sie chce chyba mam zamalo jakis witamin siostra mi mowila ze za duzo kawy pije a ta z kolei wyplokuje wszystkie witaminy magnez i zelazo z organizmu ciekawe czy tak rzeczywiscie jest:confused:

Przy tak ladnej pogodzie wezme sie chyba dzis za mycie okien mam dzis wolne wienc trzeba to sporzytkowac:-D
Kochana to prawda z tą kawą:tak:
Ja tez mam dziś wolne bo Filipek którym się opiekuje ma ospe a ja nie przechodzilam. Kochana a powiedz mi, kiedy Ty testujesz? Bo ja jakoś nie pamiętam:sorry2: Jestes w trakcie staranek czy jeszcze nie?

Kochana to prawda z tą kawą:tak:
Ja tez mam dziś wolne bo Filipek którym się opiekuje ma ospe a ja nie przechodzilam. Kochana a powiedz mi, kiedy Ty testujesz? Bo ja jakoś nie pamiętam:sorry2: Jestes w trakcie staranek czy jeszcze nie?

Kochana to teraz ladnie siedziec mi w domciu i nie zblizac sie do filipka bo mozesz sie zarazic chyba pierwsze 2 tyg ospy sa zarazliwe potem juz nie chyba ale na wszelki wypadek posiedz w domciu i o siebie dbaj ja kochana juz po starankach @ ma byc 13 lipca wienc juz niedlugo w tym cyklu dokladnie wiem kiedy mialam owu tak mysle bo wszystko na to wskazywalo najpier strasznie jajniki bolaly potem mialam male plamienie a nastepnego dnia idealny sluz plodny jak kurze bialko wienc to chyba bylo to no ale zobaczymy tyle cykli juz tak bylo ze sie nie nastawiam nie panikuje i nie licze na cuda bedzie co ma byc takie oczekiwanie jest bardzo meczace wienc postanowilam ze nie bede do tego tak podchodzic za duzo razy sie sparzylam :zawstydzona/y::tak:

reklama
Kochana to teraz ladnie siedziec mi w domciu i nie zblizac sie do filipka bo mozesz sie zarazic chyba pierwsze 2 tyg ospy sa zarazliwe potem juz nie chyba ale na wszelki wypadek posiedz w domciu i o siebie dbaj ja kochana juz po starankach @ ma byc 13 lipca wienc juz niedlugo w tym cyklu dokladnie wiem kiedy mialam owu tak mysle bo wszystko na to wskazywalo najpier strasznie jajniki bolaly potem mialam male plamienie a nastepnego dnia idealny sluz plodny jak kurze bialko wienc to chyba bylo to no ale zobaczymy tyle cykli juz tak bylo ze sie nie nastawiam nie panikuje i nie licze na cuda bedzie co ma byc takie oczekiwanie jest bardzo meczace wienc postanowilam ze nie bede do tego tak podchodzic za duzo razy sie sparzylam :zawstydzona/y::tak:
Szczerze mówiąc ja tez się zbytnio nie nastawiałam w tym cyklu i co wyszlo? piękne dwie kreseczki:-D Chcieliśmy wypróbowac te testy owulacyjne. No i tak nas one pochłonely, że myśleliśmy tylko o nich ( zrobic, sprawdzic i czekac na nastepny dzień by sprawdzic czy kreski bledsze czy ciemniejsze):-D

Do góry