reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
czesc olesia..

u mnie dzis pogoda w kratke wiec siedzimy w domu.. bo wczoraj moj M na dzialce by sie zakichal.. jest alergikiem i niestety ale jak kosza trawe to masakra.. albo jak cos kwitnie..

Ostatnia edycja:
No wiesz, zaczęło się bardzo czule i namiętnie, a mieliśmy tylko spać nago bo duchota niesamowita pomimo wentylatora. Później odrobina ostrości zakończona namiętnością na rogu łóżka... :-D
:-):-D:-):-D bedzie co opowiadac jak bedziecie starzy, pomarszczeni i juz nie bedziecia mogli hahaha "...a pamietasz nasze figle na brzegu lozka i lampe i pasa a twoja mama hihihhhihi..."
Wiecie co.. jak przeczytałam te posty o tych dwóch kreskach i braku ciąży...:-( Idę we wtorek do gina i teraz to dopiero mam pietra..:-(
Agniesiu "nerwy w konserwy i na export" ;-)
WITAM SIE Z WSZYSTKIMI
ja co dopiero wstałam bo wczoraj znów balowałam paliliśmy grilla i tak na się do 3 nad ranem zeszło żeby zjeść tą kiełbaskę :tak::tak::szok::szok::-D:-D:-D
i tak mnie głowa boli dzisiaj ze na oczy patrzeć nie mogłam ale sobie apap zapodałam i już jest troszkę lepiej :baffled::baffled:
dostałam od M wczoraj przepiękny bukiet z 15 róż herbacianych przesliczny jest a jaka zaskoczona byłam to :szok::szok:
Ooooooo jak milo, uwielbiam dostawac kwiaty i to nie musza byc roze, takie z laki sa tez piekne.
Cześć dziewczęta!:-)
Dziekuje wam wszystkim za trzymanie kciuków i dziękuje za gratulacje!!!!! Naprawde jest mi niesamowicie cieplutko na sercu ze tak o mnie pamiętacie:sorry2::sorry2: Brak mi słów ile to dla mnie znaczy...:sorry2:
W każdym razie wróciłam o 6 rano z imprezy :sorry2: głowa mi pęka....ledwo żyje , ale super .:cool2:
Teraz musze się pozbierać bo do teściów jedziemy i do kina na Epoke Lodowcowa , nie wiem jak to wytrzymam..:baffled:
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny- Uwielbiam Was!!
Buźka , będe wieczorrkiem to obiecuje nadgonieco sie uwas dzieje , bo was troszke opuscilam ostatnio....
pa :**
Marzenko jeszcze raz gratuluje, nalezalo Ci sie pobalowac.
u mnie nadal brak @ :dry: te moje pojeb... cykle :angry:
Ostatnio mnie nerwy zrzeraja, wszystko mnie wkurza nawet takie male drobnostki, chyba to wszystko przez ten brak okresu :baffled: od tyg jestem jeden wielki klebek nerwow,lepiej nawet nie podchodzic bo jestem zdolna zabic za byle co :no::szok: az sama siebie nie poznaje :shocked2:
Z beta tutaj to tyle zachodu ze az glowa boliiii :shocked2::shocked2::shocked2:
no wiesz kochana brakiem @ nie mam sie co sugerowac poniewaz mam bardzo nieregularnie @ i potrafie miec bardzoooooooo dlugieeeeeee cykle:-(
do tego moja szyjka wariuje: raz na gorze potem na dole, raz twarda potem miekka, ale zawsze wydaje mi sie otwarta :confused: np: przedwczoraj mialam ja nisko i miekka, wczoraj byla wysoko i twarda a dzisiaj mam wysoko ale miekka :baffled:
a wogole to nie czuje sie ciazowo, praktycznie zadnych obiawow ciazy, no moze ta nerwica tylko :/
dupa zimna z takimi cyklami, szkoda ze nie ma jakiegos guzika by je podregolowac. Mojej kolezance zawsze mowili ( apotrafila mic @ co pare miesiecy),ze sie jej wyregoluje jak zajdzie w ciaze :angry: ale jak tu zajsc w ciaze jak sie nie wie co z cyklami :wściekła/y:

Hej Olesia jak się czujesz co u Ciebie??

Nie jest zle, czaszka troche pobolewa i jestem spiaca, aaale chyba wiem dlaczego, pogoda szaleje jest dosc goraco i parno, ja mam zazwyczaj bardzo niskie cisnienie (90/57) wiec nie do smiechu, kuruje sie kofeina :baffled: to mi tylko pomaga. A zmeczona bo nie spie najlepiej. Jak nie urok to raczka.:confused: Stara sie robie :-D

czesc olesia..

u mnie dzis pogoda w kratke wiec siedzimy w domu.. bo wczoraj moj M na dzialce by sie zakichal.. jest alergikiem i niestety ale jak kosza trawe to masakra.. albo jak cos kwitnie..

Czesc
znam bol alergika tez przez to przechodze, ale ja rano biore swoja mala magiczna tableteczke i na caly dzien mam spokoj.

Hello Dziewczynki :-) Ech, ale dziś mam samopoczucie... Wczoraj zabalowaliśmy i teraz się odbija ;-)

Marzenixx, Kochana moja, wielkie gratulacje z powodu obrony!

mamy dziś pierwszą rocznicę slubu i z tąd te kwiaty :tak::-):-):-)
To wszystkiego najlepszego z tej okazji!

kurczaczek próbuje wkleić fajny obrazek ale mi nie wychodzi
o udało mi się

Śliczne aniołki :-D

Bylismy dzis odwiedzic znajomych, maja takiego cudnego rocznego chlopaczka, jest poprostu jak malowany i do tego ma na imie Alesandro (tata Wloch). Okazalo sie, ze nasza wspolna znajoma jest w ciazy w cos kolo 15tc miala podejrzenie jakis zaburzen genetycznych, zrobili jej badania ale teraz plami :baffled:, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Nie utrzymuje z nia kontaktow bo sie kiedys bardzo popsztykalysmy i rozstalysmy w bolowych nastrojach ale zycze jej jak najlepiej. Ma termin na 24 grudnia ;-) maly Jezusek.

mamy dziś pierwszą rocznicę slubu i z tąd te kwiaty :tak::-):-):-)

pochwal się co kupiłaś??
Wszystkiego najlepszego z okazji

513.jpg
:-D:-D:-D:-D

Kupiłam 2 bluzeczki i majtki dla kobiet w ciąży;-)
Ja jestem tylko po allegro buszuję ;-)

Hej babeczki;-)
Witaj Olesiu :-D:-D

reklama
Do góry