reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Też wieczornie się witam:-)

Zaniepokojona - uratowałaś mi dzisiaj głowę tym pomysłem na prezent (pasek), zapomniałam o urodzinach M:szok:!!! Jak usłyszałam, że jest dziś dzień niepodległości to zamarłam i mi się przypomniało....
Nie obchodzimy jakoś wyjątkowo tych urodzin, ale miałam super prezent!!!
Tak więc dzień uratowany, nie kupiłam pierdoły tylko świetny prezent - Buziaki dla Ciebie:tak: Dzięki za inspiracje

Ja tak na krótko,dokoncze moje pakowanie:blink:Napewno jak najszybciej sie odezwe i napewno po polsku:-DTęskno i :-( mi troche bedzie,ale cóż trzeba wyjechac:tak:Moze i w tym m-cu sie nam uda z fasolinką,fajnie by było.To zegnam sie z Wami,bo niewiem czy jutro do was wpadne.Buziaczki dla wszystkich i trzymajcie się ciepełko:tak:;-):-):-(

Dobry Wieczorek;-)
Na szczęście już po pracy. Dzisiaj miałam w pracy złośliwość rzeczy martwych. Kasa się zacinała, taśma nie szła, ludzie patrzeli spod byka, raz musiałam aż kierowniczkę wzywac. Suma sumarum wydajnośc mi spadła a nawet nie miałam się kiedy napic. A na koniec okazało się, że miałam byc do 20-stej a nie do 22 i wyszłam po 21-szej.

U mnie temp trzyma się o godz 6.00 na poziomie 36.7 od trzech dni czyli 15dc - 36.3 dalej 16, 17, 18 dc 36.7. Tylko jakiś śluz kawa z mlekiem mam już cały dzień od wczoraj wieczora:confused:, dzisiaj 3 dzień duphastonu.

Ja nie śpię :-) Obejrzeliśmy z małżem "Anioły i demony" a teraz coś w tv leci i tak sobie siedzimy, ale pewnie zaraz się będziemy zrywać do spania :-)

dziewczyny nie wiem co mnie napadło ale zaczełam czytać o aborcji i na taki wierszyk sie natchnęłam aż się łza w oku kreci
Mamusiu! Tatusiu!
Dlaczego życie Mi daliście?
I tak okrutnie je odebraliście?
Mamusiu patrz!
Twoją córunię w krematorium spalili,
Ale duszy Jej nie zabili.
Ja w Twoim umyśle będę żyła,
Będę po nocach Ci się śniła!
I będę po nocach do Ciebie wołała.
Ja - Twoja córunia mała.
Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy?
Przecież nikt Cię nie ogłuszy.
To przecież Ja, Twój Skarbek Kochany,
Ten, co miał brzuszek rozrywany.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET

1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.
2) jeśli z miłości - połykaj.
3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem zagulgotaj!

Tak się moja droga smakuje wino!!!
Ehe,he DOBRE :-D:-D:-D
Zadzwonili z tej firmy, w ktorej bylam w poniedzialek na rozmowie i powiedzieli mi, ze mi dziekuja :-( Powiedzieli, ze szukaja kogos na pelny etat, a ja nie bede mogla miec pelnego skoro ide na stacjonarne studia doktoranckie :-(
Eh nie wiedza co tracą ;-)

Jest mi troche przykro, bo mam poczucie pewnej porazki, ale z drugiej strony jak mnie nie chca to ich problem. Mnie sie wydaje, ze firma powinna sie cieszyc, ze ktos sie chce ksztalcic, bo potem to ta firma ma dobrze wyksztalconego pracownika, a to dla niej dodatkowy atut (jesli firma dba o pracownika i idzie mu na reke, to on jest wdzieczny i wcale nie chce odchodzic do konkurencji)... No trudno, jest mi przykro, ale przezyje.
No to misię podoba :tak:

oto moje dzisiejsze "wypociny"

Dziewczyny - ja zwykle na krótko - zmykam na film - "Efekt motyla 2" na TVP1:-)

Buziaki***
Fajny ale ! część bardziej mi sie podoba :tak:

Ja tak na krótko,dokoncze moje pakowanie :blink:Napewno jak najszybciej sie odezwe i napewno po polsku:-DTęskno i :-( mi troche bedzie,ale cóż trzeba wyjechac:tak:Moze i w tym m-cu sie nam uda z fasolinką,fajnie by było.To zegnam sie z Wami,bo niewiem czy jutro do was wpadne.Buziaczki dla wszystkich i trzymajcie się ciepełko:tak:;-):-):-(
Ty tez się trzymaj cieplutko i odezwij po przyjeździe koniecznie

Śpicie, czy balujecie w ten ciepły piątkowy wieczór:confused:

Ja dopiero o 22 ściągnełam do domu a teraz popijam browarka i klikam tu :-)

reklama
Do góry