reklama
kanka
no i się doczekałam:)
Też wieczornie się witam:-)
Zaniepokojona - uratowałaś mi dzisiaj głowę tym pomysłem na prezent (pasek), zapomniałam o urodzinach M!!! Jak usłyszałam, że jest dziś dzień niepodległości to zamarłam i mi się przypomniało....
Nie obchodzimy jakoś wyjątkowo tych urodzin, ale miałam super prezent!!!
Tak więc dzień uratowany, nie kupiłam pierdoły tylko świetny prezent - Buziaki dla Ciebie Dzięki za inspiracje
Zaniepokojona - uratowałaś mi dzisiaj głowę tym pomysłem na prezent (pasek), zapomniałam o urodzinach M!!! Jak usłyszałam, że jest dziś dzień niepodległości to zamarłam i mi się przypomniało....
Nie obchodzimy jakoś wyjątkowo tych urodzin, ale miałam super prezent!!!
Tak więc dzień uratowany, nie kupiłam pierdoły tylko świetny prezent - Buziaki dla Ciebie Dzięki za inspiracje
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tak na krótko,dokoncze moje pakowanieNapewno jak najszybciej sie odezwe i napewno po polskuTęskno i :-( mi troche bedzie,ale cóż trzeba wyjechacMoze i w tym m-cu sie nam uda z fasolinką,fajnie by było.To zegnam sie z Wami,bo niewiem czy jutro do was wpadne.Buziaczki dla wszystkich i trzymajcie się ciepełko;-):-):-(
Haszitka
może kiedyś...
Dobry Wieczorek;-)
Na szczęście już po pracy. Dzisiaj miałam w pracy złośliwość rzeczy martwych. Kasa się zacinała, taśma nie szła, ludzie patrzeli spod byka, raz musiałam aż kierowniczkę wzywac. Suma sumarum wydajnośc mi spadła a nawet nie miałam się kiedy napic. A na koniec okazało się, że miałam byc do 20-stej a nie do 22 i wyszłam po 21-szej.
U mnie temp trzyma się o godz 6.00 na poziomie 36.7 od trzech dni czyli 15dc - 36.3 dalej 16, 17, 18 dc 36.7. Tylko jakiś śluz kawa z mlekiem mam już cały dzień od wczoraj wieczora, dzisiaj 3 dzień duphastonu.
Na szczęście już po pracy. Dzisiaj miałam w pracy złośliwość rzeczy martwych. Kasa się zacinała, taśma nie szła, ludzie patrzeli spod byka, raz musiałam aż kierowniczkę wzywac. Suma sumarum wydajnośc mi spadła a nawet nie miałam się kiedy napic. A na koniec okazało się, że miałam byc do 20-stej a nie do 22 i wyszłam po 21-szej.
U mnie temp trzyma się o godz 6.00 na poziomie 36.7 od trzech dni czyli 15dc - 36.3 dalej 16, 17, 18 dc 36.7. Tylko jakiś śluz kawa z mlekiem mam już cały dzień od wczoraj wieczora, dzisiaj 3 dzień duphastonu.
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
wieczor moje kochane :-)
badaicka
Paulusia i Filipek
:-------(dziewczyny nie wiem co mnie napadło ale zaczełam czytać o aborcji i na taki wierszyk sie natchnęłam aż się łza w oku kreci
Mamusiu! Tatusiu!
Dlaczego życie Mi daliście?
I tak okrutnie je odebraliście?
Mamusiu patrz!
Twoją córunię w krematorium spalili,
Ale duszy Jej nie zabili.
Ja w Twoim umyśle będę żyła,
Będę po nocach Ci się śniła!
I będę po nocach do Ciebie wołała.
Ja - Twoja córunia mała.
Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy?
Przecież nikt Cię nie ogłuszy.
To przecież Ja, Twój Skarbek Kochany,
Ten, co miał brzuszek rozrywany.
Ehe,he DOBREPRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET
1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.
2) jeśli z miłości - połykaj.
3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem zagulgotaj!
Tak się moja droga smakuje wino!!!
Eh nie wiedza co tracą ;-)Zadzwonili z tej firmy, w ktorej bylam w poniedzialek na rozmowie i powiedzieli mi, ze mi dziekuja :-( Powiedzieli, ze szukaja kogos na pelny etat, a ja nie bede mogla miec pelnego skoro ide na stacjonarne studia doktoranckie :-(
No to misię podoba
Jest mi troche przykro, bo mam poczucie pewnej porazki, ale z drugiej strony jak mnie nie chca to ich problem. Mnie sie wydaje, ze firma powinna sie cieszyc, ze ktos sie chce ksztalcic, bo potem to ta firma ma dobrze wyksztalconego pracownika, a to dla niej dodatkowy atut (jesli firma dba o pracownika i idzie mu na reke, to on jest wdzieczny i wcale nie chce odchodzic do konkurencji)... No trudno, jest mi przykro, ale przezyje.
oto moje dzisiejsze "wypociny"
Fajny ale ! część bardziej mi sie podobaDziewczyny - ja zwykle na krótko - zmykam na film - "Efekt motyla 2" na TVP1:-)
Buziaki***
Ty tez się trzymaj cieplutko i odezwij po przyjeździe koniecznieJa tak na krótko,dokoncze moje pakowanie Napewno jak najszybciej sie odezwe i napewno po polskuTęskno i :-( mi troche bedzie,ale cóż trzeba wyjechacMoze i w tym m-cu sie nam uda z fasolinką,fajnie by było.To zegnam sie z Wami,bo niewiem czy jutro do was wpadne.Buziaczki dla wszystkich i trzymajcie się ciepełko;-):-):-(
Śpicie, czy balujecie w ten ciepły piątkowy wieczór
Ja dopiero o 22 ściągnełam do domu a teraz popijam browarka i klikam tu :-)
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Podziel się: