reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

U mnie nadal nie ma @ :dry: testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu :shocked2:)

A co do slabiutkiech kreseczek na tescie mino iz nie ma ciazy jest mozliwe, ja mialam i to dwa lub trzy razy :baffled:
to trzymam kciuki zeby nie przyszla @:tak:
to mi chyba sie tez przytrafilo wkoncu z tymi kreseczkami, no coz.... :sorry2:
Na bank obronisz się na 5! To jest obrona magisterki, tak?
nie kochana, tylko licencjat, na 5 to atpie czy dam rade ale 4 mi wystraczy:-)
Marzenko odpocznij sobie już.
Zrób sobie relaksującą kapiel z pianka a jutro dasz radę zobaczysz bedzie dobrze.
Zbyt duz o ludzi w Ciebie wierzy i trzyma za Ciebie kciuki zeby mogło byc inaczej:tak::-)
kochana chyba w brodziku sobie ta kapiel zreobie bo wanny nie mam:-( a polezalabym, polezalabym sobie....:sorry2:
trzymajcie jutro kciuki !!!mocno!!:-D

reklama
Zmykam Dziewczynki :-) Nie wiem, jak będę spać dzisiaj, bo wszystko mnie piecze. Przyjdzie mi spać nago a wtedy nie będę bezpieczna :-p Jeszcze raz Marzenixx trzymam mocno kciuki za obronę a wszystkim życzę spokojnej nocy. Buziaczki :**

to trzymam kciuki zeby nie przyszla @:tak:
to mi chyba sie tez przytrafilo wkoncu z tymi kreseczkami, no coz.... :sorry2:

nie kochana, tylko licencjat, na 5 to atpie czy dam rade ale 4 mi wystraczy:-)

kochana chyba w brodziku sobie ta kapiel zreobie bo wanny nie mam:-( a polezalabym, polezalabym sobie....:sorry2:
trzymajcie jutro kciuki !!!mocno!!:-D
A co tam zamknij sie w kabinie,zatkaj odpływ w brodziku,wlej płyn do kapieli i lej wodę patrz ile bedziesz mieć piany :cool2::rofl::rofl::rofl:

Zmykam Dziewczynki :-) Nie wiem, jak będę spać dzisiaj, bo wszystko mnie piecze. Przyjdzie mi spać nago a wtedy nie będę bezpieczna :-p Jeszcze raz Marzenixx trzymam mocno kciuki za obronę a wszystkim życzę spokojnej nocy. Buziaczki :**
Asik no nie mów że się boisz ;-):-D
niestety mój mąż jest jeszcze w pracy, bedzie za godzine albo dwie....:-:)-:)-( więc sama zasne.....:zawstydzona/y:
Łożesz Ty łozeszku!!! Że do której!!! Nie no zapracuje Ci się chłopina :baffled:

reklama
Do góry