reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ostatnio brak objawów oznaczał fasolkę ;-) Trzymam mocno kciuki aby tym razem się udało :tak:

Ja jestem dopiero na początku walki, ale nie bardzo daję sobie radę z tym wszystkim... W zeszłym cyklu już się tak nie stresowałam, a teraz mnie nosi jak nie wiem :wściekła/y: i powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć :zawstydzona/y:

Ostatnio brak objawów oznaczał fasolkę ;-) Trzymam mocno kciuki aby tym razem się udało :tak:

Ja jestem dopiero na początku walki, ale nie bardzo daję sobie radę z tym wszystkim... W zeszłym cyklu już się tak nie stresowałam, a teraz mnie nosi jak nie wiem :wściekła/y: i powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć :zawstydzona/y:
wiesz ja już tyle porażek przeżyłam że szkoda gadać,niedługo rachubę stracę... nie martw się i uwierz że niedługo się uda...i bedzisz mieć śliczną fasolkę w brzuszku
Bebe18.gif

Hej!
Moje bliźniaczki pojechały już do domku, trochę mi smutno...:-(
Marzenko - strasznie dzisiaj na Ciebie nakrzyczały dziewczyny, ale trochę Ci się należalo:tak:n i tak jestem z tobą i trzymam kciuki. Ja mam obronę w poniedzaiałek rano, ale jeszcze się nie zaczęłam denerwować...
Zaniepokojona - ja też mężusiowi zazwyczaj kupuję praktyczne prezeny. Na rocznicę, którą mieliśmy niedawno, kupiłam mu spinkę do krawatu, bo nie miał żadnej;-)
Olesia - ja chcę taki obraz, ja uwielbiam takie abstrakcyjne dzieła, ja poszukuję obrazu o nietypowych wymiarach, takiego żeby miał szer. ok 70cm, a dł ok. 120-130, nigdzie nie ma nic takiego....:-( a ja niestety nie mam takich zdolności. naprawdę Cię podziwiam:tak:

Cześć DZiewczyny:-)

Właśnie wróciłam do domku od koleżanki, która urodziłą miesiąc temu córeczkę - to koleżanka z liceum jeszcze a teraz spotkałyśmy się w pracy:tak:
Śliczna ta córcia - taka kruszynka - a dla towarzystwa były inne kloleżanki z dziećmi - w sumie 6 córek:szok: z czego najstarsza 5 lat, potem 4 latka i potem już same maluszki przed roczkiem:tak: - wszystkie cudowne;-)

Marzenko - powodzenia jutro na obronie:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie:-)

PS. Ja też jestem DDA - to nie jest dla nas wstyd, ale pamiętam, jak to powiedziałam na studiach (psychologia) w grupie na II roku to się wszyscy dziwili jak ja mogę z nimi na piwo chodzić po zajęciach:baffled: wtedy byłam w terapii ale krótko - teraz jestem od roku w terapii grupowej:sorry2:

black opal - mi kiedys gin powiedzial ze mial pacjentke ktorej w jednym cyklu pecherzyki urosły tylko do 16mm i powiedzial jej ze cykl stracony a ona przyszla po 2 tyg i powiedziala ze jest w ciązy! okazalo sie ze pękły przy takiej wielkości, wiec kochana wszystko jest mozliwe !! dzialaj!:-D
wikula dziekuje za kciuki kochana:tak:
andzia to fajnie ze chodzisz na terapie, czasami sie zastanawiam jak to jest i czy dalabym rade na terapii.... a grupe na studiach to mialas naprawde jakąs dziwną:confused:

ja juz mam dosc nauki, dzien mi sie dzis masakrycznie dłuzyl , nie wiem czy zasne cholera , juz bym chciala zeby bylo po wszystkim.....:dry:

reklama
Witajcie Kochane :-)

Powiedzcie mi proszę, jaką wielkość powinien osiągnąć pęcherzyk graffa żeby była owulka?? Mój ma 10mm (12dc) i lekarz powiedział że cykl stracony :hmm:
Może urośnie jeszcze, co?? :zawstydzona/y:
ja ostatnio mialam w 11dc pecherzyk 9mm a w 13dc mialam juz 15mm ale na drugim, fakt dopiero pekl okolo 18dc.. ale uwrusl na bank duzy bo jakos w piatek mial 18,5 a pekl dopiero w niedziele lub pobiedzialek.. takze glowka do gory

Do góry