reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no chyba zwale ich z nóg niewiedza hahaMarzenixx, nie ucz się już Kochana. Wypocznij i jutro zwal komisję z nóg
Lilu19
Fanka BB :)
Witam sie.
Jestem padnieta po pracy, po calym tygodniu pracy
Marzenixx- trzymam kciuki zeby to, to bylo to :-)
Kingus- Sliczny brzusio, super ze wszystko ok u Ciebie i malenstwa
Przytulam kobietki ktore dostaly wredna @ :-(
Dla wszystkiech babeczek
U mnie nadal nie ma @ testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu )
A co do slabiutkiech kreseczek na tescie mino iz nie ma ciazy jest mozliwe, ja mialam i to dwa lub trzy razy
Jestem padnieta po pracy, po calym tygodniu pracy
Marzenixx- trzymam kciuki zeby to, to bylo to :-)
Kingus- Sliczny brzusio, super ze wszystko ok u Ciebie i malenstwa
Przytulam kobietki ktore dostaly wredna @ :-(
Dla wszystkiech babeczek
U mnie nadal nie ma @ testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu )
A co do slabiutkiech kreseczek na tescie mino iz nie ma ciazy jest mozliwe, ja mialam i to dwa lub trzy razy
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
a co tu tak pusto, troszku pozno co nie? dopiero zobaczylam ktora u was godzna
badaicka
Paulusia i Filipek
Marzenko odpocznij sobie już.no chyba zwale ich z nóg niewiedza haha
Zrób sobie relaksującą kapiel z pianka a jutro dasz radę zobaczysz bedzie dobrze.
Zbyt duz o ludzi w Ciebie wierzy i trzyma za Ciebie kciuki zeby mogło byc inaczej:-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak - ja też mam 7 wizytę - usg genetyczne, możemy się pobać razem
A tak w ogóle to dzień dobry[/QUOTE]
A tak w ogóle to dzień dobry[/QUOTE]
No to idziemy razem;-) J aide na 8
Normalnie podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami tyż Nigdy,nigdy do kobiety
Zapisała mnie teściowa do gina, podobno jest super, wszystkie babeczki go chwalą a moja teściowa wie, bo jest pielęgniarką
jesu dziewczyny ja tych nerwów chyba sraczke dostałam, naprawde tyle nerwów naraz i ani apetytu nie mam ani nic
ja tez nie mam apetytu
badaicka
Paulusia i Filipek
Witaj Lilu.
A zamierzasz go zrobić-tzn test?
Hmm co do kreseczek wiesz jaka może być tego przyczyna? Zaburzenia chormonów np czy co?
Ja tam nocny marek jestem nieraz do 2-3 nad ranem siedzę przed kompem lub ogladam tva co tu tak pusto, troszku pozno co nie? dopiero zobaczylam ktora u was godzna
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Marzenko juz sie nieucz, relaks teraz to podstawa, wiecej juz sie nie nauczysz tak jak dziewczyny radza bombelkowa kapiel + moze odstresujacy sexik ;-)
A jutro i powalisz na lopadki. Trzymam kciuki.
A jutro i powalisz na lopadki. Trzymam kciuki.
Podziel się: