madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja juz przyjechałam z jeziorka,było suuuper;-)Opaliłam sie bardzo mocko:-)A jak narazie musiałam przerwac prawko,a jak wróce po 2miesiącach to zapisze sie,a testy są ważne przez pół roku;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET
1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.
2) jeśli z miłości - połykaj.
3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem zagulgotaj!
Tak się moja droga smakuje wino!!!
Zadzwonili z tej firmy, w ktorej bylam w poniedzialek na rozmowie i powiedzieli mi, ze mi dziekuja :-( Powiedzieli, ze szukaja kogos na pelny etat, a ja nie bede mogla miec pelnego skoro ide na stacjonarne studia doktoranckie :-(
A na mojego M. we wtorek prawie wleciał bocian jak jechał samochodem a wczoraj widział 3 ... może to dobry znak
Pęcherzyk powinien mieć ok 20 mm ...a jak długie masz cykle?Witajcie Kochane :-)
Powiedzcie mi proszę, jaką wielkość powinien osiągnąć pęcherzyk graffa żeby była owulka?? Mój ma 10mm (12dc) i lekarz powiedział że cykl stracony
Może urośnie jeszcze, co??
Madziu, głowa do góry! Na pewno następnym razem się uda.Witam Was.No niestety dupa blada,wszystko do dupy oblałam:-(Moze innym razem dam rade:-(Dzisiaj byłam z moim M na grilu,piękna pogoda wiec trzeba korzystac.Jestem prawie spakowana,ale nie lubie sie pakowac
Kochana, wiem, że to nie jest łatwe się nie przejmować będąc w sytuacji starającej się, ale nie myśl o tym. Najważniejsze, żeby się udało, a uda się na pewno!! Tulę.Czesc Dziewczynki,
Bylam wczoraj wieczorem u rodziny, u tego osobnika, ktory jest przeciwny zebym poszla do pracy i chce zebym sie poswiecila studiom. Kurde rzucil taki tekst, ze mi sie strasznie przykro zrobilo.
Gosiu, jak ten czas szybko leci :-) A tak niedawno napisałaś nam, że się udało :-) Nie denerwuj się, na pewno wszystko jest dobrze, bo nie może być inaczej. A na zatoki też polecam inhalacjeWlasnie wskoczylam w 9tc i trzeci miesiac... jak ten czas leci... jeszcze sie denerwuje, czy wszystko jest ok...zwariuje do wtorku...
I dziewczyny moze ktoras ma pomysl jak mam pozbyc sie kataru bo mi taki zatokowy siedzi w nosie i splywa gardlem. Zatoki nie bola ale jak mi to bedzie siedziec to zwariuje...
Podpisuję się pod postami Dziewczyn. Nie ma to jak gin - facet. Miałam kontakt z kilkoma paniami lekarzami i nie byłam zadowolona. Nic się nie bój. Będzie dobrze. Będę trzymać kciukiJa wizytę mam 7 lipcaMoja pierwsza w ciązy i pierwsza w życiu Normalnie aż wstyd mi to pisac Ale wszystko bylo oki i tak jakos
Kurka nawet nie wiecie jak się boję.. a najgorzej tego, że powie, że nic nie widac żeby ciąża była
O tak! Sprawdzony i naprawdę wygodny sposób na ograniczenie skrępowania. Też to praktykuję :-)A na wizytę załóż albo spódnicę albo bluzkę która zasłania ci pupę - nie będziesz z gołym tyłkiem paradować po gabinecie - spódnicę na fotelu można zawsze podwinąc
Kochanie... Nie denerwuj się tak, bo jeszcze się pochorujesz.jesu dziewczyny ja tych nerwów chyba sraczke dostałam, naprawde tyle nerwów naraz i ani apetytu nie mam ani nic
Ekhm... Szczyt wszystkiego... Zwykłe świństwo i tyle.Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.
Nie przejmuj się Słońce takimi komentarzami. Są ludzie i parapety...ale teraz to mi sie zrobiło tak przykro, że az mnie zatkało..... to wątek starania-wątpliwości.. więc dziele sie wątpliwościami...
a ty sonkol kimże jesteś że tu wpadłaś i masz czelność pisać cos takiego...
Olesiu, pewnie, że dasz radę! Kto, jak nie Ty? :-)Dla mnie szykuje sie pozycja projektanta wnetrz w tej samej firmie ale ode mnie bedzie zalezalo jak bedzie szlo "jak se posciele tak sie wyspie". Mam wiele pomyslow i jestem w tym dobra ale nie wiem czy dam sobie rade?
A to dobre, dobre!PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET
1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.
2) jeśli z miłości - połykaj.
3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem zagulgotaj!
Tak się moja droga smakuje wino!!!
E tam, nie znają się na ludziach skoro odrzucili taką Kandydatkę. Zobaczysz, że znajdziesz lepszą pracę. Swoją drogą w naszym kraju paradoksem jest to, że im wyższe się ma wykształcenie tym trudniej o pracę. Masakra...Zadzwonili z tej firmy, w ktorej bylam w poniedzialek na rozmowie i powiedzieli mi, ze mi dziekuja :-( Powiedzieli, ze szukaja kogos na pelny etat, a ja nie bede mogla miec pelnego skoro ide na stacjonarne studia doktoranckie :-(
Ślicznościoto moje dzisiejsze "wypociny"
może jeszcze podrosnąć... wszystko jest możliwe... rosną ok 2,3 mm na dobę...teraz pozostaje ci tylko czekać...No właśnie z tym to różnie... ale teraz biorę duphaston od 16-25dc więc cykl będzie ok 16 dni
No nic to... będę chyba musiała rozpocząć CLO tylko cały czas się gryzę kiedy zacząć... czy od razu czy po urlopie... taką nadzieję żywię, że w urlopie jak się wyluzuję to się uda ale z drugiej strony szkoda mi marnować kolejny cykl