reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Taaa..na historie z zycia wzięte przydałby się tajny ukryty wątek zeby byle kto nie mogl tego czytac...:-)

To prawda :-D Ale na szczescie nasz watek ma codziennie po minimum +10 stron, wiec gdyby ktos chcial nas szpiegowac, to musialby sie niezle natrudzic - komu by sie chcialo przechodzic przez te wszystkie teksty, ktore produkujem
y ;-)

reklama
Powiem Ci tylko tyle - zacznij wierzyć w swoje szczęście, zrób jutro rano test..W poniedziałek bete - uspokoisz się troche. Pamiętaj że nerwy w ciąży nie są wskazane! :))
Ja myślę że będzie dobrze i już niedługo będziesz nam opowiadała jak żygasz co rano :)

Taaa..na historie z zycia wzięte przydałby się tajny ukryty wątek zeby byle kto nie mogl tego czytac...:-)
no dokladnie hehehe:-) w poniedzialek sie okaze wszystko jeslii do tego czasu małpa @ nie przylezie.....:tak:

eve nie denerwuj sie kotek:-)

dobra dziewczynki ja uciekam cos sie pouczyc, ale bede was podczytywac wiec piszcie dalej :-D

To prawda :-D Ale na szczescie nasz watek ma codziennie po minimum +10 stron, wiec gdyby ktos chcial nas szpiegowac, to musialby sie niezle natrudzic - komu by sie chcialo przechodzic przez te wszystkie teksty, ktore produkujem
y ;-)

tak tu masz rację - tylko te co naprawde chca wiedziec co u Nas slychac przegladaja te wszystkie strony..

eh jakby miała tu historie zycia opowiedziec to by mi literek w poscie nie starczylo :tak:

reklama
Wlasnie wskoczylam w 9tc i trzeci miesiac... jak ten czas leci... jeszcze sie denerwuje, czy wszystko jest ok...zwariuje do wtorku...
I dziewczyny moze ktoras ma pomysl jak mam pozbyc sie kataru bo mi taki zatokowy siedzi w nosie i splywa gardlem. Zatoki nie bola ale jak mi to bedzie siedziec to zwariuje...
Kochana wszytsko u Ciebie ok, wierze w to:tak: Juz trzecie okienko.. jak ja już bym chciała..:tak::-)

DZIEŃ DOBRY:-)

a ja mam tego dnia wizyte u ginekologa:-)
Ja wizytę mam 7 lipca:tak:Moja pierwsza w ciązy i pierwsza w życiu:szok: Normalnie aż wstyd mi to pisac :zawstydzona/y: Ale wszystko bylo oki i tak jakos:zawstydzona/y:
Kurka nawet nie wiecie jak się boję.. a najgorzej tego, że powie, że nic nie widac żeby ciąża była:zawstydzona/y:

No to ja kobitki biore sie za pomywanie a maaaaaaaaaaaaam teeeeeeeego dużo(niby 2 osoby i synek a pomywania jak dla 5 osobowej rodziny ja nie wiem jak to robimy ale ja mam tak codziennie:zawstydzona/y:)no a potem za obiadek się wezme i potem zajże do was:-)
Współczuję tego zmywania:tak:Ja nienawidze zmywac i jak tylko powiększymy mieszkanko to M powiedział, że kupujemy zmywarkę. A na razie męczymy się bez zlewu tylko w łazience zmywamy:-( Bo wiecie.. mamy tylko taki aneks kuchenny w pokoju ale zlewu nie ma. A nie ma co robic go tutaj bo potem trzeba będzie wszystko znów rozwalac jak będziemy powiększac mieszkanko o te, w którym mieszkają dziadkowie za ścianą. Oni mają oddzielnie kuchnie i dwa pokoje i lazienkę normalną:tak: Bo my to tylko kibelek i umywalka.. kąpiemy się u dziadków:tak:

Do góry