reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ja tez sie podpisuje, chos moj M kreci nosem ZE DO FACETA a ja mu na to, "on jak mechanik zaglada pod maske i tylko widzi silnik, lepszej lub gorszej budowy" ginowie sa lepsi
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
hihih...moj maz powiedzial ze w zyciu sie nie zgodzi zeby facet odbieral moj porod...a ja mu na to ze w takim razie sam sobie urodzi dziecko
hahaha bylo by to raczej trudne
badaicka
Paulusia i Filipek
Hej Madziuchna!
Łoj nigdy tego tak nie porównywałam-ale podoba mi sieja tez sie podpisuje, chos moj M kreci nosem ZE DO FACETA a ja mu na to, "on jak mechanik zaglada pod maske i tylko widzi silnik, lepszej lub gorszej budowy" ginowie sa lepsi
hahaha bylo by to raczej trudne
hihihi, dla chcącego nic trudnego )
Siema Lachonie )))))))))))))))))))))))))))))) Hanulka ty nasza!
Eve84
2 lata przerwy.....
a dlaczego nie dla kobiet w ciazy???? co tam moze byc szkodliwe?Sinupret jest fantastyczny, ale nie dla kobiet w ciąży
No chyba, że zatoki są baaardzo zatkane i lekarz pozwoli...
ale mam nerwa .... wlasnie sie dre na gg na meza niech mi sie dzisiaj na oczy nie pokazuje!
HankaM
Fanka BB :)
Moja Rakieta Miłości dzisiaj nogi rozklada przed większą publicznością
ciekawa jestem jak się trzyma
No ale znając jej popęd seksualny to zaliczy dzisiaj lekarza, stażystę i męża po zabiegu
Dowiemy się w poniedziałek bo jaskiniowiec nie ma kompa w domu
ciekawa jestem jak się trzyma
No ale znając jej popęd seksualny to zaliczy dzisiaj lekarza, stażystę i męża po zabiegu
Dowiemy się w poniedziałek bo jaskiniowiec nie ma kompa w domu
reklama
HankaM
Fanka BB :)
a dlaczego nie dla kobiet w ciazy???? co tam moze byc szkodliwe?
ale mam nerwa .... wlasnie sie dre na gg na meza niech mi sie dzisiaj na oczy nie pokazuje!
A ty co się tak nadymasz. Druciki cię uwierają czy cóś.
Podziel się: