reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Olesia - kurna ja też zazdroszczę i z każdą nową fasolką cieszę się coraz bardziej i coraz większa cholera mnie trafia :) Kotek to nic złego zdrowo zazdrościć :)

Hanka siema..Mów mi Magister Jadźka :p

Marzenixx też bym ci nakopała ale się boje ze pozniej na TVN-ie w UWADZE powiedzą że jakaś **********ta pobiła ciężarną :))

reklama
hehe no powiedzmy :p :p

co wogóle u ciebie hanula??? Jak ci sie pracuje???

Praca spoko, wlaścicielka jebnięta - oszwabiła mnie na wypłacie o 200 zł i będzie wojna. Cicha bo już powiedziałam menagierce mej serdecznej kumpeli żeby korzystała z wolnego bo robie do końca sierpnia tak jak jest w umowie.
Bo zapierdalam jak wół, godność swoją mam i nikt mnie nie będzie ruchał bez mydła.
Załamana jest na maxa.

Hanka witam po duuuuuuuuuuuuugiej przerwie, oczywiscie ze nie zapomnialam o tobie ale nie chcialam robic "ciezarowkom" przykrosci ze zazdroszcze im fasolek. To moj problem ale musialam sie wygadac.
Hania i reszta dziewczyn przepraszam jesli was urazilam.

Jak tam te twoje urlopy. radze ci napisać że pogody nie było, hotel do dupy i ogolnie było beznadziejnie.

Co do ciąży to każda z nas ma nie tyle co zazdrość a żal że jedna wpada na forum posiedzi 2 miechy albo i nie, i pyk ciąża. Albo sam fakt, że zaszła - ale to nie jest do końca zazdrość to bardziej ból i bezsilność człowieka dopada jak słyszy że komuś się udalo.
Pamiętaj że mnie się też jeszcze nie udało:wściekła/y:

Witam Was.No niestety dupa blada,wszystko do dupy oblałam:-(Moze innym razem dam rade:-(Dzisiaj byłam z moim M na grilu,piękna pogoda wiec trzeba korzystac.Jestem prawie spakowana,ale nie lubie sie pakowac:no:

Święte słowa:-D:-D

Ja kolacyje przygotowalam - w piekarniku siedzi i tylko wyczekiwać mędę aż przylezie.
Jutro mam na 14 więc wpadnę na kawę:-)

reklama
Do góry