reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenko kochana uwierz, i ciesz sie tym uczuciem, tak jak mowisz na kazda z nas przyjdzie czas i teraz jest twoj czas. Sloneczko usmiecznij sie i ciesz sie babikiem.

Marzenko kochana uwierz, i ciesz sie tym uczuciem, tak jak mowisz na kazda z nas przyjdzie czas i teraz jest twoj czas. Sloneczko usmiecznij sie i ciesz sie babikiem.
Dziekuje , wiem że wszystkie mi kibicujecie , ale kobieca intuicja jest chyba niezawodna a ja wiem co czuje i czuje ze to nie to.....
No ale nic , już wypłakałam dzis swoje..... podniose się jak zwykle i będę walczyć dalej...:sorry2:

Eve-mam nadzieje, ze szybko sie przyzwyczaisz do aparatu i bedzie ok!

kochanie wlasnie tak mi sie zdaje , ze ta owu u Ciebie mogla byc 9dc - jesli nie zaklocilas tempki....tak wiec - wiec czekamy na 2 kreski...bo skoro serduszkowalas 7dc to szanse duuuże:-):-)

SISI-mialam napisac Ci to wczoraj, ale zapomnialam i potem juz nie wchodzilam na forum.....nie wiem czy uda Ci sie to odszuk jak ja poprostu meczy mnie ze ja go namawiam a on noie cac i odczytac...ale: skoro staracie sie 2 lata, Ty mialas robione wyniki i hormony sa ok. to zamiast kluc sie po raz kolejny za pol roku-i badac hormony....(nie wiem czemu mialyby ci za pol roku wyjsc zle?) poprostu pogadaj z mezem powaznie i niech zrobi badania nasienia. To nie boli, zajmuje chwilke a jest dosc czesto klopotem wieloletnich staranek. 2 lata staran musi byc pokryte jakas przyczyna, a najlatwiej zdiagnozowac faceta....Nie wiem jak bardzo zalezy Wam na maluszku, ale jesli tak, to nie ma sensu czekac i przed zbadaniem meza nie ma sensu diagnozowac Ciebie....u kobiety przyczyn moze byc bardzo wiele i takie szukanie dziury w calym moze trwac dlugo, a maz jest w stanie poznac swoje wyniki w ciagu kilku chwil:-) powodzenia!

Kropeczko mi bardzo zalezy zeby byc mama a czasem poprostu watpie czy moj m tego chce tak samo mocno jak i ja nie chce isc na te badania jakby sie czegos bal i powtarza wszystko w rekach boga a przecierz to takie proste 1 badanie a ja musialam zrobic chyba z 5 o ilre dobrze pamietram juz niewazne czasem poprostu tylko sie zastanawiam czy on wogole chce tego dziecka i dlatego chyba cierpliwie czeklam ale na jak dlugo moja cierpliwosc wystarczy nie wiem )

reklama
Dziekuje , wiem że wszystkie mi kibicujecie , ale kobieca intuicja jest chyba niezawodna a ja wiem co czuje i czuje ze to nie to.....
No ale nic , już wypłakałam dzis swoje..... podniose się jak zwykle i będę walczyć dalej...:sorry2:

marzenko nadal trzymam kciuki oby to bylo to i trac wiary kochanie uda sie naprewno troszke wiebncej wiary rozumiem cie kochana ja tez tak mam jak ty ale grunt zeby sie nie poddawac musimy byc silne i walczyc powodzonka kochanie:)

Do góry