reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Moze ktoras z was wie jak zachowuje sie szyjka po ew, zaplodnieniu ? czy moze byc otwarta przez jakis czas ? jesli tak to kiedy mniej wiecej sie zamyka ? Z gory dziekuje za odp :)
dołanczam sie do pytania! :sorry2:
dziękuję Eve
teraz jak mama wróci do domu to nie ma mowy przez pare tygodni o jakichkolwiek wyjazdach bo musi ktoś nad nią czuwać bo jeszcze długa droga do jej pełnej sprawności jest, tak że chyba tego lata nici z wakacji :-:)-:)-(
Niunia a moze jakis weekendzik chociaz :sorry2: nie mysl tak ze na bank nie .... :tak: pojedziesz gdzies zobaczysz! :-);-)

a mi sie przyplątal lekki szczękościsk! :shocked2: buuuu...

Niunia a moze jakis weekendzik chociaz :sorry2: nie mysl tak ze na bank nie .... :tak: pojedziesz gdzies zobaczysz! :-);-)

a mi sie przyplątal lekki szczękościsk! :shocked2: buuuu...
o podobno szczekościsk to cos okropnego nigdy nie miałam to nie wiem

może sie uda wyrwać na weekend może masz racje Eve
buziak dla Ciebie *
A u mnie była niedawno burza i już przechodzi bo coś tam jeszcze w tle słychac ale ogólnie już poszła sobie:-)
u nas taki goraco dziś ze nawet nie wychodzę na dwór a miałam dokończyc koszenie trawy ale sie boje bo ja w swoim życiu miałam już 3 udary słoneczne i kolejny może być bardzo groźny dla mnie

PM odezwij się i pochwal oceną z obrony! na pewno 5 będzie!! cały czas trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
przepraszam ze tak smęcę ale jakoś mi sie zebrało na zwierzenia
tak mama mieszka z nami i muszę na początku dbać o nia i pilnować zeby sie za jakas pracę nie brała bo jej nie wolno
Nie smęcisz ;-);-)
Moze ktoras z was wie jak zachowuje sie szyjka po ew, zaplodnieniu ? czy moze byc otwarta przez jakis czas ? jesli tak to kiedy mniej wiecej sie zamyka ? Z gory dziekuje za odp :)
Szczerze to ja nie pamiętam. Ale chyba było tak, że mi się wydawało że jest otwarta.

idę upiec jakiegoś placka żeby powitać mame w domu tak jak trzeba
:-D:-D:-D

Ale znowu się gorąco robi a było już tak pięknie rano chłodno i deszczyk

tak sobie pomyślałam jak to napisałam ze co kogo obchodzi moja sytuacja i tak jakoś mi teraz głupio

ten upał jest dobijający ja nie lubię aż takich upałów :no::no:
Daj spokój ;-)Każda z nas się czasem żali, czasem trzeba:tak::tak:
Ja nigdy jakoś za upałem nie byłam chyba, że spędzałam czas nad wodą to wtedy mogło grzać a teraz to mam dość ciepła.

Ja umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje :))))))) Pozdrowienia
;-);-)Na pewno to już ostatnia:tak:

Dopiero zobaczyłam, że mi się dzidziuś na suwaczki zmienił ;-)

Zaniepokojona Ty nawet nie mysl, ze Ty pojdziesz kosic do cienia i odpoczywac. Bo jak tam wpadne...

Ja umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje :))))))) Pozdrowienia
nie mam zamiaru do wieczora z domu wychodzic ale wpaść na kawkę możesz do mnie ;-):tak::-):-D
czego sie nie robi dla fasolki nawet taka wredna @ damy rade przezwyciężyć :tak::-D

MARZENKO po cichutku gratuluję :tak::tak::tak: i też się popłakałam...taka beksa jestem:baffled: echhhh super wiadomość :-D:-D
Fajne uczucie jak się tak patrzy z boku bo ja tu jestem od kwietnia zeszłego roku i jak widzę jak część dziewczynek zachodzi w ciąże albo już urodzi to tak się ciepło na serduszku robi :tak::tak:i ten czas jakoś tak szybko leci...jak np patrzę na Tikanis...pamiętam jak się starała ;-) no normalnie jakaś nostalgia heheh
Nie marudzę już :dry:
Miłego dzionka wszystkim ;*;*;*;*

P.S. Kinguś śliczny brzuszek ;))) ;*

reklama
Daj spokój ;-)Każda z nas się czasem żali, czasem trzeba:tak::tak:
Ja nigdy jakoś za upałem nie byłam chyba, że spędzałam czas nad wodą to wtedy mogło grzać a teraz to mam dość ciepła.
dziękuję Kinguś :-)
ja podziwiam osoby które potrafią całymi dniami przebywać na takim slońcu i jeszcze im to przyjemnosć sprawia :tak:

Do góry