reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No minęły już 2 latka...
ale to były 2 trudne lata - od III na cyto poprzez grzybicę, na laserowym usuwaniu nadżerki kończąc. Dodatkowo za wysoka prolaktyna.
Więc pocieszam się tym, ze może to wszystko negatywnie wpływało na poczęcie fasolki, a teraz już musi być dobrze :tak:
A Ty jak długo?
witaj u nas:-):-):-)
Kinguś - fajny brzusio... mnie zaczyna juz powoli wystawac ale zdjecia jeszcze tego nie oddadza...

reklama
O Kochana, nawet nieźle - zważywszy, że na zewnątrz jest 30 stopni a powietrze się nie rusza:baffled: A jak ty, a mama? Pisałaś, ze miala mieć wczoraj dreny wyciągane itd. - jak się czuje?

Myślę o jakichś wakacjach, zrobiło się ciepło więc może by tak nad morze się wybrać???
Polecacie dziewczyny jakieś fajne miejsce? Żeby plaża była czysta a miejscowość przyjazna dla nieustająco ruszającej się 4 latki...
ta pogoda to nawet mnie dobija a co dopiero jak jesteś w ciaży to musi ci być ciezko ale trzeba sobie radzic i tyle
mama miała wczoraj powyciagane dreny i szwy i już jutro do domku wraca :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziękuję ze pytasz

co do wakacjii to j nie mam pojęcia co Ci polecić ja raczej w życiu nigdy nie miałam prawdziwych wakacji niestety :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Zaniepokojona - chyba żartujesz! Zbliża Ci się rocznica ślubu - zażycz sobie jakieś fajne wakacje! Każdemu należy się odpoczynek! Bierzesz kochana M pod pachę i jedźcie gdzieś nad morze albo w góry!

Dobrze, że mama wraca a jeszcze lepiej, że się czuje dobrze - nie pamiętam, czy mieszkacie razem? Pewnie będziesz jej pomagać na początku...

Zaniepokojona - chyba żartujesz! Zbliża Ci się rocznica ślubu - zażycz sobie jakieś fajne wakacje! Każdemu należy się odpoczynek! Bierzesz kochana M pod pachę i jedźcie gdzieś nad morze albo w góry!

Dobrze, że mama wraca a jeszcze lepiej, że się czuje dobrze - nie pamiętam, czy mieszkacie razem? Pewnie będziesz jej pomagać na początku...
niestety mam taką sytuacje życiową ze ciagle nie moge wygospodarować pieniędzy na wakacje nawet teraz ale co poradzę skoro tylko mój M pracuje i zarabia na nas dwoje a wydatki mamy nie małe. jedynie co czasem się wyrwiemy na weekend do Krakowa bądź do rodzinki gdzieś i to tyle z wakacjii a wczesniej jak jeszcze nie bylam mężatką to trudno było o jakieś poważne wakacje bo mieszkałyśmy z mama same bo mój tato zmarł jak miałam 16 lat i musiałyśmy same sobie radzić ja chodziłam do szkoły a mama ma 69 lat teraz to od dawna jest na emeryturze i tak wyglada moja sytuacje
przepraszam ze tak smęcę ale jakoś mi sie zebrało na zwierzenia
tak mama mieszka z nami i muszę na początku dbać o nia i pilnować zeby sie za jakas pracę nie brała bo jej nie wolno

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......

GRATULUJE :*

Moze ktoras z was wie jak zachowuje sie szyjka po ew, zaplodnieniu ? czy moze byc otwarta przez jakis czas ? jesli tak to kiedy mniej wiecej sie zamyka ? Z gory dziekuje za odp :)

Marzenix GRATULUJĘ!!! u mnie kreseczka była ledwie widoczna i też pokazałam M bo mi się zdawało, że omamy mam... a teraz to mam 12 cm więcej w talii więc to jednak nie były omamy:-D:-):-D
Test był też z allegro i się nie mylił!

.

Marzenixx gratuluje Ci z calego serducha!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze :-D:-):-D:-):-D

!!!!!!!Niech fasolka rosnie zdrowo !!!!!!!!

dziekuje wam dziewczynki, mam nadzieje ze nie przedwczesnie......:zawstydzona/y:

jestem u siostry..... ona sobie zrobila ten sam test co ja zeby sprawdzic czy nie jakis wadliwy i czy aby u niej sie kreska nie pokaze ale nic nie ma nawet cienia... a u mnie jest..... wiec moze jednak.........

kingus sliczny brzusio a jaki malutki:tak:

niestety mam taką sytuacje życiową ze ciagle nie moge wygospodarować pieniędzy na wakacje nawet teraz ale co poradzę skoro tylko mój M pracuje i zarabia na nas dwoje a wydatki mamy nie małe. jedynie co czasem się wyrwiemy na weekend do Krakowa bądź do rodzinki gdzieś i to tyle z wakacjii a wczesniej jak jeszcze nie bylam mężatką to trudno było o jakieś poważne wakacje bo mieszkałyśmy z mama same bo mój tato zmarł jak miałam 16 lat i musiałyśmy same sobie radzić ja chodziłam do szkoły a mama ma 69 lat teraz to od dawna jest na emeryturze i tak wyglada moja sytuacje
przepraszam ze tak smęcę ale jakoś mi sie zebrało na zwierzenia
tak mama mieszka z nami i muszę na początku dbać o nia i pilnować zeby sie za jakas pracę nie brała bo jej nie wolno
Oj Słonko łatwo nie mialas ... ale np taki wypad pod namiot ;-) na dzialeczke chociaz do kogos czy cos w tym rodzaju to nie kosztuje duzo kwestia dojazdu i jedzenia - wiec tyle co i w domu wyfacie a i tak zaoszczedzicie na pradzie ;-) ja swoje mlode lata spedzilam na kampingach - najlepsze wakacje pod sloncem i tak poznalam meża! :-D

Oj Słonko łatwo nie mialas ... ale np taki wypad pod namiot ;-) na dzialeczke chociaz do kogos czy cos w tym rodzaju to nie kosztuje duzo kwestia dojazdu i jedzenia - wiec tyle co i w domu wyfacie a i tak zaoszczedzicie na pradzie ;-) ja swoje mlode lata spedzilam na kampingach - najlepsze wakacje pod sloncem i tak poznalam meża! :-D
dziękuję Eve
teraz jak mama wróci do domu to nie ma mowy przez pare tygodni o jakichkolwiek wyjazdach bo musi ktoś nad nią czuwać bo jeszcze długa droga do jej pełnej sprawności jest, tak że chyba tego lata nici z wakacji :-:)-:)-(

reklama
Do góry