reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Z tej radości zapomniałam kleić nasze zdjęcie.
To my dziś -25 tc
Kinguś jaki masz sliczny ten brzusio
ja też taki chcę

mam do ciebie pytanko bo ty na CLO byłaś i jak już udało ci sie zafasolkować to co brałaś przez pierwsze tygodnie ?? a teraz już w 25 tygodniu nie bierzesz już nic??

reklama
Dzień dobry :-D:-D:-D:-D

Kiedy masz wizytę u lekarza? Najważniejsze, że "żywej krwi" nie było. Będzie dobrze zobaczysz.:tak::tak:

Powodzenia ;-)

Ja mocno trzymam kciuki żeby wyszedł mały kochany urwisek :-D:-D:-D
Wizytę mam dopiero w połowie lipca.. żywej krwi nie było. Zreszta tylko raz tak było z tym różowawym papierkiem. Potem juz normalnie. Ah, dziękuję:-D

ale ty masz chociaż biały śluz.. a ja nic.. tylko piersi troszke pobolewaja.....

a jak to nie to :(:)zawstydzona/y:

:**
boje sie ze ta kreska zaraz zniknie.....:zawstydzona/y:
Co Ty w ogóle pleciesz:-)Tego śluziku na początku miałam tak malutko,że nawet nie przywiązywałam do niego wagi, że jakiś śluzik w ogóle to jest:-D Teraz może ciut więcej ale tez nie za bardzo. Mówię Ci, to sprawa indywidualna, każda kobieta jest inna:tak:
I nie martw się, kreseczki nie znikną, moga jedynie pociemniec:-D

mam do ciebie pytanko bo ty na CLO byłaś i jak już udało ci sie zafasolkować to co brałaś przez pierwsze tygodnie ?? a teraz już w 25 tygodniu nie bierzesz już nic??
W pierwszej ciąży po clo brałam duphaston.(ale tą ciążę poroniłam)
Teraz brałam inny lek na owulację i też później brałam duphaston chyba do 15 tc a teraz to biorę tylko witaminy, żelazo bo mam słabe, nospę i magnez.

Ah, nie zdał:no: był nakaz skrętu w prawo a on głupek prosto pojechał na parking:-D
:-D:-D:-D zdarza sie ja zdawałam 3 razy i też takie głupie błedy robiłam że szok ale ja sie bardzo denerwowałam bo miałam 17 lat jak zdawałam :-D:-D:-):-)
W pierwszej ciąży po clo brałam duphaston.(ale tą ciążę poroniłam)
Teraz brałam inny lek na owulację i też później brałam duphaston chyba do 15 tc a teraz to biorę tylko witaminy, żelazo bo mam słabe, nospę i magnez.
dziękuję ci kochana za odpowiedz
cieszę sie że u Ciebie teraz wszystko w porzadku
buziak dla Ciebie ****

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......

Marzenix GRATULUJĘ!!! u mnie kreseczka była ledwie widoczna i też pokazałam M bo mi się zdawało, że omamy mam... a teraz to mam 12 cm więcej w talii więc to jednak nie były omamy:-D:-):-D
Test był też z allegro i się nie mylił!

Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej. W nocy chodziłam dwa razy jeszcze siusiu ale już nic nie było, więc nie wiem co to mogło byc.. M mówi,ż e to "Tomaszek" się zagnieżdża.. ja już sama nie wiem co to mogło byc..
Agniesiak - jak chodzisz prywatnie do lekarza to zadzwoń i powiedz o tym, jak do przychodni to ja Cię proszę podejdź i spróbuj się umówić.
Ja nie chcę Cię straszyć, ale skonsultuj się z lekarzem lub położną, niestety mam doświadczenia z plamieniami i krwawieniem w ciąży i za każdym razem nawet przy takim plamieniu dostałam informacje, żeby natychmiast iść do lekarza.
Zbadają Cię albo zrobią USG i zobaczą czy to zagnieżdżenie, cysta czy co innego, ja wiem, że na początku ciąży bywają krwawienia, ale ja bym się skonsultowała z lekarzem.

Marzenixx gratuluje Ci z calego serducha!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze :-D:-):-D:-):-D
!!!!!!!Niech fasolka rosnie zdrowo !!!!!!!!

reklama
Cześć Kanka jak sie czujesz??
O Kochana, nawet nieźle - zważywszy, że na zewnątrz jest 30 stopni a powietrze się nie rusza:baffled: A jak ty, a mama? Pisałaś, ze miala mieć wczoraj dreny wyciągane itd. - jak się czuje?

Myślę o jakichś wakacjach, zrobiło się ciepło więc może by tak nad morze się wybrać???
Polecacie dziewczyny jakieś fajne miejsce? Żeby plaża była czysta a miejscowość przyjazna dla nieustająco ruszającej się 4 latki...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry