reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

rozumiem Cie, moja 10 lat ciezko chorowala, przezywalam b. kaza operacje, kazda chemie czy przyjazd pogotowia ktore srednio raz na mc musialam wzywac...niewazne, chlipie sobie czasem w poduszke, czasem sie zamysle jak spojrze na kredens gdzie jest jej zdjecie z malenka W., tak chciala zyc, coz Bog mial inne plany, pocieszam sie ze nie cierpi...bo cierpiala i patrzy z gory, pomaga...i przychodzi :-) tak czy owak byla mi nalepsza pod sloncem psiapsiola co mysmy wyprawialy to moje...jak kumpele, szczegolnie potem jak doroslam czy to wspolny wieczor na balkoniku przy papierosku i piwku, czy wypady, podchody w swieta mniejsza, dwie wariatki i tyle....
piękne jest to co piszesz o swojej mamie! Ja z moja aż takiej kumpelskiej relacji nie mam ale odobna moze trochę inną z racji wieku mojej mamy ale bardzo dobrze sie rozumiemy mimo to zawsze mi podpisywała usprawiedliwienia jak byłam na wagarach i piwko czy winko moge z nią zawsze wypić :tak::tak:
mój tato zmarł na raka to wiem jakie to cieżkie patrzeć na to tylko ze on zmagal sie z chorobą niecały rok i nie dało sie go uratować :-:)-(

reklama
MARZENIAX GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA,WRACAM Z PRACY A TU TAKIE NIUSY,SUPER!!!!
kurde Laski jak Wy takim tempem pojdziecie,to niedlugo bede pisala sama ze soba:-p:-p
KURDE LASA NAPRAWDE SIE CIESZE!!
KINGUS brzusio przeeeeeslodki!!!!!!!!!!!!!
buziaki dla Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

MARZENKO po cichutku gratuluję :tak::tak::tak: i też się popłakałam...taka beksa jestem:baffled: echhhh super wiadomość :-D:-D
Fajne uczucie jak się tak patrzy z boku bo ja tu jestem od kwietnia zeszłego roku i jak widzę jak część dziewczynek zachodzi w ciąże albo już urodzi to tak się ciepło na serduszku robi :tak::tak:
malwinko no własnie ja tez od kwietnia tu jestem zeszlego roku i tez pamietam tikanis i inne staraczki..... ale ostatnia osobą po której bym się spodziewała fasolki to jestem ja....... myślałąm że wieki sie bede starac... dlatego wciąż nie wierze....

WOW aż mnie zatkało :-) Na pewno kreska nie pojawiła się przez pomyłkę :-)

Marzenixx - po cichu gratuluję, kreska nie zniknie na pewno :-)

MARZENIAX GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękuje dziewczyny... po cihutku narazie... ale dziekuje....
boshe trzymajcie kciuki zeby było to bo ja wciąż nie wierze....:zawstydzona/y:

Ja umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje :))))))) Pozdrowienia
i tego ci życze..:tak::-)

wróciłam z miasta, zmeczona tym upałem.. oczywiscie uczyc mi sie nie chce......

reklama
Do góry