Agniesiak85
Fanka BB :)
Mój M wziął się za ręczne pranie a ja ide wieszac na balkon
Ah jakie cudne popołudnie;-)
Ah jakie cudne popołudnie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj wiesz racje to malo powiedziane!!!! ja mam 100% racji!o podobno szczekościsk to cos okropnego nigdy nie miałam to nie wiem
może sie uda wyrwać na weekend może masz racje Eve
buziak dla Ciebie *
u nas taki goraco dziś ze nawet nie wychodzę na dwór a miałam dokończyc koszenie trawy ale sie boje bo ja w swoim życiu miałam już 3 udary słoneczne i kolejny może być bardzo groźny dla mnie
oj współczuje! ale zaraz sie @ skonczy i 9 miesiecy spokojuJa umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje )))))) Pozdrowienia
dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
u mnie znowu temp wyżej dzisiaj ciekawa jestem co z tego wyjdzie!
Z tej radości zapomniałam kleić nasze zdjęcie.
To my dziś -25 tc
u nas taki goraco dziś ze nawet nie wychodzę na dwór a miałam dokończyc koszenie trawy ale sie boje bo ja w swoim życiu miałam już 3 udary słoneczne i kolejny może być bardzo groźny dla mnie
Pomysł super ale chyba inicjały wystarczą ;-);-);-)ps. mam problem z prezentem dla M. na urodzinki chce mu zamowic portfel z wytlaczanym napisem i nie wiem co za napis zamowic .... na pewno będą inicjaly jego ale cos jeszcze ...???
Witam sie kochane :-):-):-):-):-)
to wredn baba jak ma pracować do 17 to do 17 a nie wcześniej wychodzić i złościć sie że dziecko zostje do tej godziny do której jest przedszkole czynne
dobrze ze wróciłyscie całe
wyczytałam ze mały szaleje w brzuszku bardzo to chyba super wrażenie jak ktoś ci dziurę w brzuchu wierci :-)
ta pogoda to nawet mnie dobija a co dopiero jak jesteś w ciaży to musi ci być ciezko ale trzeba sobie radzic i tyle
mama miała wczoraj powyciagane dreny i szwy i już jutro do domku wraca :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziękuję ze pytasz
co do wakacjii to j nie mam pojęcia co Ci polecić ja raczej w życiu nigdy nie miałam prawdziwych wakacji niestety :------(
tez mi sie wydaje,ze inicjaly wystarcza...Pomysł super ale chyba inicjały wystarczą ;-);-);-)
Kroptusiu ja sobie wyobrażam jak musi Ci być cieżko bo ja nie jestem w ciaży a ta pogoda mnie dobija i jak sobie pomyśle że powinnam iść porobic na dworze to co konieczne to aż mi sie coś dzieję nie nawidze takich upałów!!!
jak super to już 8 miesiać oby tak dalej i jak najdłuzej w dwupaku!! buziaki dla ciebie **
bardzo się bałam o mamę aż sie zanosiłam od płaczu jak sie dowiedzialam jaka poważna operacja ją czeka