reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
o podobno szczekościsk to cos okropnego nigdy nie miałam to nie wiem
może sie uda wyrwać na weekend może masz racje Eve
buziak dla Ciebie *
u nas taki goraco dziś ze nawet nie wychodzę na dwór a miałam dokończyc koszenie trawy ale sie boje bo ja w swoim życiu miałam już 3 udary słoneczne i kolejny może być bardzo groźny dla mnie
oj wiesz racje to malo powiedziane!!!! ja mam 100% racji! :-D:-D:-D
z tym szczękościskiem to przechlapane bo jest problem z ugryzieniem czegos wiekszego np kanapki ale ja teraz i tak prawie nie jem ... :dry: wiec mi jako tako nie przeszkadza problem gdy trzeba szczeke otworzyc do mycia zęboli :dry:
tak na marginesie w ciagu tygodnia z 65,0 kg zeszlam do 63,8 :szok: ciekawe co bedzie dalej :sorry2:
a ty na slonce masz zakaz wychodzenia bo jak nie to sie pofatuguje i łomot spuszcze! :-)
Ja umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje :))))))) Pozdrowienia
oj współczuje! ale zaraz sie @ skonczy i 9 miesiecy spokoju :-D

PM ty niedobra kobieto natychmiast wracaj i opowiadaj jak to jest dostac 5 z oborny! :-D

ps. mam problem z prezentem dla M. na urodzinki chce mu zamowic portfel z wytlaczanym napisem i nie wiem co za napis zamowic .... na pewno będą inicjaly jego ale cos jeszcze ...???

Ostatnia edycja:
dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......

WOW aż mnie zatkało :-) Na pewno kreska nie pojawiła się przez pomyłkę :-)

u mnie znowu temp wyżej dzisiaj :confused::sorry2: ciekawa jestem co z tego wyjdzie! :cool2:

Ja trzymam mocno kciukasy !!!

Z tej radości zapomniałam kleić nasze zdjęcie.
To my dziś -25 tc

Siuper !!!

Witam sie kochane :-):-):-):-):-)

to wredn baba jak ma pracować do 17 to do 17 a nie wcześniej wychodzić i złościć sie że dziecko zostje do tej godziny do której jest przedszkole czynne
dobrze ze wróciłyscie całe
wyczytałam ze mały szaleje w brzuszku bardzo :tak: to chyba super wrażenie jak ktoś ci dziurę w brzuchu wierci :-)

no....wiesz, na poczatku byly to slodkie kopniaczki teraz jak przyfasoli to az jekne z bolu bo potrafi dwoma raczkami po bokach, do tego glowka na pecherz i nogami po zoladku, badz sie kreci i pupe wypina to mam wrazenie ze peknie skora, taka gorka sie robi po lewej badz prawej i jak dotkne palcem to jak kamien, mam wrazenie ze dzidzia jest pare mm pod skora, no i obkreca sie po zebrach daje i takie tam :-) ale super tylko gdzie on ma miejsce jak juz taaaaki duuuzi

ta pogoda to nawet mnie dobija a co dopiero jak jesteś w ciaży to musi ci być ciezko ale trzeba sobie radzic i tyle
mama miała wczoraj powyciagane dreny i szwy i już jutro do domku wraca :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziękuję ze pytasz

co do wakacjii to j nie mam pojęcia co Ci polecić ja raczej w życiu nigdy nie miałam prawdziwych wakacji niestety :-:)-:)-:)-:)-:)-(

ciesze sie bardzo ze z mamusia ok...i jak tak czytam mysle i tesknie za swoja :-( strasznie brak mi mamy, ale nie wiem czy tu to ktos zrozumie bo miedzy nami byla nietypowa wiez, cos wiecej matka-corka, dlatego jej strate odchorowalam depresja i .... no wole nie pisac, ale byloby mnie tu gdyby nie pewne myslace osoby...niewazne, cieszem sie, bo wiem jak ja siem cieszlam jak mama wracala, zawsze gdy wracala ze szpitala pieklam powitalny tort :-)
A o pogodzie nic nie pisz, chodze w samej koszulce M a i tak sie ze mnie leje, klne, sapie, dysze z jezorem na wierzchu, w domu przy zaluzjach jak wyjde to zrobie 3 kroki i serce w gardle, zasapana slonica sie tocze :-)

ps. Dziewczynki wskoczylam dzis w 8 mc :-) bardzo sie ciesze, maly tak sie wierci ze koniec swiata, tez zle znosi upaly, wlasnie wypchal lokcia hehehehe i pewnie Was pozdrawia :-)

Ostatnia edycja:
Kroptusiu ja sobie wyobrażam jak musi Ci być cieżko bo ja nie jestem w ciaży a ta pogoda mnie dobija i jak sobie pomyśle że powinnam iść porobic na dworze to co konieczne to aż mi sie coś dzieję nie nawidze takich upałów!!!
jak super to już 8 miesiać oby tak dalej i jak najdłuzej w dwupaku!! buziaki dla ciebie **

bardzo się bałam o mamę aż sie zanosiłam od płaczu jak sie dowiedzialam jaka poważna operacja ją czeka

reklama
Kroptusiu ja sobie wyobrażam jak musi Ci być cieżko bo ja nie jestem w ciaży a ta pogoda mnie dobija i jak sobie pomyśle że powinnam iść porobic na dworze to co konieczne to aż mi sie coś dzieję nie nawidze takich upałów!!!
jak super to już 8 miesiać oby tak dalej i jak najdłuzej w dwupaku!! buziaki dla ciebie **

bardzo się bałam o mamę aż sie zanosiłam od płaczu jak sie dowiedzialam jaka poważna operacja ją czeka

rozumiem Cie, moja 10 lat ciezko chorowala, przezywalam b. kaza operacje, kazda chemie czy przyjazd pogotowia ktore srednio raz na mc musialam wzywac...niewazne, chlipie sobie czasem w poduszke, czasem sie zamysle jak spojrze na kredens gdzie jest jej zdjecie z malenka W., tak chciala zyc, coz Bog mial inne plany, pocieszam sie ze nie cierpi...bo cierpiala i patrzy z gory, pomaga...i przychodzi :-) tak czy owak byla mi nalepsza pod sloncem psiapsiola co mysmy wyprawialy to moje...jak kumpele, szczegolnie potem jak doroslam czy to wspolny wieczor na balkoniku przy papierosku i piwku, czy wypady, podchody w swieta mniejsza, dwie wariatki i tyle....

Do góry