reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ale mi sie dzisiaj nudzi .... z jendnej strony to dobrze bo z bolącą całą szczęka cieżko by mi sie bylo skupic na robocie ale z drugiej .. dzien by szybciej minąl :sorry2:
u mnie znowu temp wyżej dzisiaj :confused::sorry2: ciekawa jestem co z tego wyjdzie! :cool2:

reklama
wytrzymasz jakoś ta niepewność:tak::tak:
a jak długo się staracie o fasolkę??

No minęły już 2 latka...
ale to były 2 trudne lata - od III na cyto poprzez grzybicę, na laserowym usuwaniu nadżerki kończąc. Dodatkowo za wysoka prolaktyna.
Więc pocieszam się tym, ze może to wszystko negatywnie wpływało na poczęcie fasolki, a teraz już musi być dobrze :tak:
A Ty jak długo?

No minęły już 2 latka...
ale to były 2 trudne lata - od III na cyto poprzez grzybicę, na laserowym usuwaniu nadżerki kończąc. Dodatkowo za wysoka prolaktyna.
Więc pocieszam się tym, ze może to wszystko negatywnie wpływało na poczęcie fasolki, a teraz już musi być dobrze :tak:
A Ty jak długo?
jakoś od listopada zeszłego roku to jakieś 7 miesięcy ale ja mam właśnie problem z prolaktyną ale po bromergonie mi sie obniżyła na razie i jestem na CLO i luteinie 2gi cykl i czekam na jakieś rezultaty bo ja mam długie cykle i przez te 7 miesięcy zdarzyły mi sie dwa takie gdzie w jednym @ przyszła sama w 42 dc a w drugim po wywołaniu luteiną po 52 dniach

jakoś od listopada zeszłego roku to jakieś 7 miesięcy ale ja mam właśnie problem z prolaktyną ale po bromergonie mi sie obniżyła na razie i jestem na CLO i luteinie 2gi cykl i czekam na jakieś rezultaty bo ja mam długie cykle i przez te 7 miesięcy zdarzyły mi sie dwa takie gdzie w jednym @ przyszła sama w 42 dc a w drugim po wywołaniu luteiną po 52 dniach

Ja na szczęście ma krótkie - 26-27 dni, ale i tak nie mogę wytrzymać. Też brałam bromergon, tylko jeden miesiąc. W sumie to dopiero w 2 cyklu z CLO poczułam, ze mam owulacje - lekkie krwawienie i ból jajników :-)
No to trzymam kciuki :-)

Dzień dobry :-D:-D:-D:-D
a dzisiaj mężuś kupił mi autko:tak::-):cool2: jestem veryyy happyyyyy!!:-D
Super:-)

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
Marzenko popłakałam się...jaka radość.:-):-):-)
Wielki buziaczek, Ty wiesz jaki wielki

aaaaa Witatam Dziewczynki :-) ja dzis od 3 nad ranem zyganko, mulonko, mdlosci i bole brzuszka wiec juz na nogach,
O współczuję.

Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej.
Kiedy masz wizytę u lekarza? Najważniejsze, że "żywej krwi" nie było. Będzie dobrze zobaczysz.:tak::tak:

Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi :hmm:
Powodzenia ;-)

ciekawa jestem co z tego wyjdzie! :cool2:
Ja mocno trzymam kciuki żeby wyszedł mały kochany urwisek :-D:-D:-D

Kochana ja tez nie mam objawów:-DPiersi to może ociupinke z boku pobolewają ale nic poza tym:tak::-D
ale ty masz chociaż biały śluz.. a ja nic.. tylko piersi troszke pobolewaja.....

a jak to nie to :(:)zawstydzona/y:
kochana jakie testy felerne druga kreska się pojawia to i z dnia na dzien będzie ciemniejsza ja ci normalnie GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D AGNIESIAK jest także dowodem:tak:
:**
boje sie ze ta kreska zaraz zniknie.....:zawstydzona/y:

Z tej radości zapomniałam kleić nasze zdjęcie.
To my dziś -25 tc

Załączniki

• 25tc-mini.JPG
    25tc-mini.JPG
    10,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry